Şimdi Ara

scanner tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam. Forumda biraz araştırdım ama kararsız kaldım. Fotoğraf taramak için scanner alacağım ama bütçeyi çok zorlayamam. Yani kdv dahil 100 doları geçmek istemiyorum. Fiyat/performans desem ne tavsiye edersiniz. Teşekkürler, selam.

• mustek 4800 ta pro
  • canon al . kaliteli mal yapıyo adamlar.
  • şu hp nin 1310 mu neydi all in one ını almanı tavsiye ederim gayet kullanışlı ve uygun fiyatlı..
  • Bugün Epson Perfection 3490 siparişi verdim hepsiburada'dan, canon 4200F ile epson arasında kalmıştım, yabancı sitelerde yaptığım yoğun araştırmalar sonucunda karşılaştırmalı testlerde epson özellikle fotoğraf taramada çok daha iyi olduğu için tercih ettim. Tarayıcı ile ne yapmak istediğinize bağlı biraz da, fotoğraf mı tarayacaksınız yoksa döküman mı gibi.

Not: kdv dahil epson şu an 198 ytl.
  • pardon fotoğraf taramak için demişsiniz zaten, epsonu tavsiye ederim eğer bütcenizi zorlamazsa.
  • mustek fena değil
  • Sağolun arkadaşlar. Tavsiye etmiş olduğunuz Epson güzel gibi. Bi de Canon'un bir modeli hoşuma gitti. 1 hafta içinde ikisinden birini alacağım. Bir kaç denemeden sonra sonuçları yazarım. Selam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: stuelec

Sağolun arkadaşlar. Tavsiye etmiş olduğunuz Epson güzel gibi. Bi de Canon'un bir modeli hoşuma gitti. 1 hafta içinde ikisinden birini alacağım. Bir kaç denemeden sonra sonuçları yazarım. Selam.

arkadaşım ben de bir scanner almayı düşünüyorum mümkünse aldığın scanner in fiyatını, markasını ve artı eksi yönlerini forumda belirtirsen memnun olurum
  • Epson 3490 ı geçen hafta teslim aldım ama bir türlü tam anlamıyla test etmek fırsatım olmadı. İlk olumsuz yönü açma-kapama düğmesinin olmaması bi ara laptop göremedi tarayıcıyı fişinden çekmek zorunda kaldım kalk yerinden git fişi çek geri tak gıcık iş. 2-3 deneme yaptım en ideal 1200 dpi ile taramak gibi 1 dk dan az sürede tarıyor, taradığım resmi basılı resim ile karşılaştırdım önce bir hayal kırıklığı oldu ama daha sonra kayıtlı resimle karşılaştırınca hiç fark göremedim laptop ekranı pek iyi değil ondan herhalde(henuz taradığım resmi basmadım). 2400 dpi ile tarama da yaklaşık 4 dakika sürdü ama oluşturduğu dosya 15 mb idi, 3600 dpi ise deneyemedim bayağı uzun sürdü bıraktım. 1200 dpi üzerindeki taramalar daha profesyonel taramalar için sanırım, 600 dpi bile yeterli denilebilir, taramada hep auto modunu kullandım, kendiniz ayarlarla uğraşmak isterseniz bir sürü ayar var tabi bunlar tarama süresini uzatıyor. Şimdilik bu kadar biraz daha test edince daha detaylı yazarım.

• arkadaşlar elimde sıfır kutuus açılmamış epson cx3640 tarayıcı-fotokopi-yazıcı all in one cihaz var işinizi görürü. faturalı ve garantili

ilgilenen arkadaşlar tel 535 3028696
  • quote:

Orjinalden alıntı: hey

şu hp nin 1310 mu neydi all in one ını almanı tavsiye ederim gayet kullanışlı ve uygun fiyatlı..

All in one lara dikkat derim, yüksek kalitede baskı almak istersen tavsiye etmem, 1310 fena makine değil daha üstü 1510 var. Ama sadece scanner alacaksan fiytını bilmem ama mutlaka 1200 dpi çözünürlük al 600 dpi ler zayıf kalıyor. Bende HP derim, fiyatı hakkında bilgim yok ama
  • Üç ay kadar önce Mavi Bilgisayar'dan HP 3800 aldım gayet memnunum. Şiddetle (döverek) tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.