Şimdi Ara

Scarface grafik sorunu.. Yardım lütfen!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
19.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarınızın işletim sistemi vista ise dediklerimi aynen yapın. (SCARFACE İÇİN)

1. [link=http://www.plunder.com/DXWnd-download-39070.html] Yandaki gördüğünüz linki açınız.internet sayfasının en üstündekine tıklayın.

2. Önünüze bir sayfa çıkıcak. (DXWnd.rar (0.15 mb) bunu indirin. Sayfanın alt köşesinde.

3.indirdiğiniz dosyayı açıp masaüstüne atın. ve o masaüstüne attığınız dosyayı açın. içindeki ( dxwnd programını açın. )

4.önünüze tablo gibi birşey çıkacak. tablonun üstünde 3 tane bişey var ( file , edit ve help ) siz edit`e tıklayın. orda 4 tane bişey çıkacak.

5.En altındaki ( add ) buna tıklayın . en üstte noktalı yer var ona tıklayın ve oyunun kurulu olduğu yerdeki oyunu açma simgesine kaydedin. Ve onayın

6. bendekide vista ve bende şuan öyle oynuyorum . çok güzel bir program. iyi oyunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: gserkan_gs

quote:

Orijinalden alıntı: pyrmd

SCARFACE OYUNU'NU VİSTA yada WİN 7 'DE SORUNSUZ OYNAMAK İÇİN EKRAN KARTINIZIN SADECE DRIVER'INI (SÜRÜCÜSÜNÜ) YÜKLEYİN..BURADA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN EKRAN KARTINIZIN YAPIMCISININ YAZILIMI YÜKLENMEYECEK..ÖRNEĞİN ATİ İÇİN CATALYST NVIDIA İÇİN CONTROL PANEL YAZILIMLARI YÜKLENMEMELİ..SORUNUNUZ ÇÖZÜLECEKTİR..

kesinlikle yanılıyorsun bu sorunu bende yaşadım 2 gün önce pach driver ne yaptıysam olmadı kafaya taktım ve buldum çözüm yolunu denedim ve kesinlikle çalışıyor izlenmesi gereken yollar sırasıyla söyle

1.başlat menüsünden çalıstıra msconfig yazıp gelen uygulamayı açın
    2.gelen uygulamadan önyükleme sekmesine tıklıyoruz
    3.buradan gelişmiş seçenekler sekmesine tıklıyoruz
    4.açılan sayfanın en üst sol köşesinde işlemci sayısını işaretleyip 1 yapıyoruz ve tamam diyoruz
    5.uygula diyip açılacak pencereden bilgisayarı yeniden başlatıyoruz ve bilgisayar açıldığında artık oyunu hatasız bir şekilde oynıyabiliyoruz.

kesinlikle çalışıyor bizzat ben 2 gün önce denedim oyunu oynayıp bitirdikten sonra yukarıda uyguladıpımız işlemleri geri almalısınız yoksa sitem tek çekirdek olarak çalışmaya devam edecektir.

umarım faydası olmuştur anlattıklarımın bu söylediklerim windows 7 için geçerlidir vistada denemedim ama vistdada işe yarıyor olabilir artık herkez win7 de rahat rahat scarface oynayabilir.

Dostum sen giderken ben dönüyordum.Sen yaptığın işlemin ne anlama geldiğini bile bilmiyorsun.Onun için başkalarına "KESİNLİKLE" yanılıyorsun gibi ifadeler kullanmadan önce git biraz bilgi edin.ve her koşulda SAYGILI OL...

Senin yaptığın çift işlemcili makineyi tek işlemci olarak işletmek.Fakat o sorun işlemci ile alakalı bir sorun değil.Tamamen ekran ile ilgili.

SCARFACE'in işletim sistemleri ile ilgili bir sorunu yok.Win 7 olmuş Vista olmuş XP olmuş fark etmez.Oyunun tek sorunu DIRECTX 10 destekli ekran kartlarının yazılımlarıyla çakışması.Bu yazılımların içerdiği kodlar oyunun desteklediği DIRECTX kodlarıyla uyuşmuyor.Fakat aynı ekran kartına sahip PC'ye XP işletim sistemi yüklendiğinde ekran kartının yazılımları XP'de DIRECTX 10 desteklenmediği için aktif hale gelemiyor.Böylece oyun sorunsuz çalışabiliyor.

ÇÖZÜM:

Daha önceki mesajımda belirttiğim üzere Win 7 ve Vista işletim sistemine sahip arkadaşlar ekran kartlarının ATI için CATALYST, NVIDIA için CONTROL PANEL yazılımlarını yüklemez veya devre dışı bırakırlarsa SCARFACE'i sorunsuz oynayabilecektirler...

• quote:

Orijinalden alıntı: eternal.Cx

arkadaşlar bilgisayarınızın işletim sistemi vista ise dediklerimi aynen yapın. (SCARFACE İÇİN)

1. [link=http://www.plunder.com/DXWnd-download-39070.html] Yandaki gördüğünüz linki açınız.internet sayfasının en üstündekine tıklayın.

2. Önünüze bir sayfa çıkıcak. (DXWnd.rar (0.15 mb) bunu indirin. Sayfanın alt köşesinde.

3.indirdiğiniz dosyayı açıp masaüstüne atın. ve o masaüstüne attığınız dosyayı açın. içindeki ( dxwnd programını açın. )

4.önünüze tablo gibi birşey çıkacak. tablonun üstünde 3 tane bişey var ( file , edit ve help ) siz edit`e tıklayın. orda 4 tane bişey çıkacak.

5.En altındaki ( add ) buna tıklayın . en üstte noktalı yer var ona tıklayın ve oyunun kurulu olduğu yerdeki oyunu açma simgesine kaydedin. Ve onayın

6. bendekide vista ve bende şuan öyle oynuyorum . çok güzel bir program. iyi oyunlar

Arkadaşlar bu linkteki yazılım benim bahsettiğim işlemin programlanmış halidir.Bu programda PC'yi DIRECTX 9 modunda çalıştırmaktadır.

Bu program aracılığıyla oyunu sorunsuz çalıştırabilirsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: pyrmd

quote:

Orijinalden alıntı: eternal.Cx

arkadaşlar bilgisayarınızın işletim sistemi vista ise dediklerimi aynen yapın. (SCARFACE İÇİN)

Arkadaşlar bu linkteki yazılım benim bahsettiğim işlemin programlanmış halidir.Bu programda PC'yi DIRECTX 9 modunda çalıştırmaktadır.

Bu program aracılığıyla oyunu sorunsuz çalıştırabilirsiniz...

Adamlar yamuk yumuk yürüyor.

• pyrmd kullanıcısına yanıt
    yıl olmus 2014 ; canım sıkıldı , playstatıon 2 de bıtırmısdım fi tarıhınde oyunu , dedım pc ıcın ındıreyım =) w8 kullanıyorum 64 bıt ; ekran kartım gtx 780 4 gb / ıslemcım ; i7 4700 / ram 16 gb vs vs

oyunu ındırdım kaza bela / kurdum / gırdım / burada yazan seyler oldu , / oyun gozukmuyor heryer corba / arastırdım / su arkadas 2011 yılında wısta ıcın bveya w7 ıcın yazmıs , onun dedıklerını uyguladım

1.başlat menüsünden çalıstıra msconfig yazıp gelen uygulamayı açın
    2.gelen uygulamadan önyükleme sekmesine tıklıyoruz
    3.buradan gelişmiş seçenekler sekmesine tıklıyoruz
    4.açılan sayfanın en üst sol köşesinde işlemci sayısını işaretleyip 1 yapıyoruz ve tamam diyoruz
    5.uygula diyip açılacak pencereden bilgisayarı yeniden başlatıyoruz ve bilgisayar açıldığında artık oyunu hatasız bir şekilde oynıyabiliyoruz.

su sekılde / kendısıne tesekkur ederım , bu sıstem ıle babalar gıbı oynayabıldım =)

sen dönmeye dewam et // buda sana 2014 den bu sıstem ıle kapak olsun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.