Şimdi Ara

Scarface grafik sorunu.. Yardım lütfen!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
19.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu çok hevesle aldım bir koşu eve geldim yüklemeye çalıştım biraz sorunluda olsa sonunda yükledim kurdum oyuna girdim ama grafikleri sorunlu herşey şeffaf görünüyor hatta hiç görünmüyor ss aldım sizde bir bakın

Oyunu kurduğum alette daha önce Crysis'i sorunsuz bitirmiştim ama scarface te böyle bir sorun çıkması üzdü gerçekten beni..

Ekran kartı: geforce 8600gt 512 mb
    Ram: 3 gb ddr2
    Cpu: T9300 (2.5 Ghz, 800 Mhz FSB, 6 mb L2 cache)
    İşletim sistemi: Windows Vista

Daha önce bu sorunla karşılaşan var mı? Önerileriniz nelerdir? Ne yapabilirim? Yardımlarınızı esirgemeyin lütfen..

Şimdiden teşekkürler..

• Yok mu söyleyecek bir şeyi olan?
  • Hadi ama bilen varsa yardım etsin lütfen..
  • Oyunun güncel patch dosyasını yükleyin,benim ekran kartı ilk yüklediğimde oyunu açmadı patch yükleyince düzeldi.
    oyununuz sahte ise oyunun dvd'sinin içinde crack yapılmamış exe'yi oyunun kurulu olan dizinine at patch'i yükleyin.

Güncel patch'i
    ftp://ftp.sierra.com/pub/vug/scarface/updates/scarface_update_en_1001_1002.exe
    1.02'nin ilacı için pm atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur[CrZy] -- 25 Temmuz 2008; 15:22:16 >

• Ekran kartı driverını güncelle bence.
  • Ya bende de bu sorun var bir türlü çözemedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up.
  • Kaç kişi bu foruma giriyor ve o kadar kişi tam olarak bu sorunun nereden kaynaklandığını bilmiyor mu? Birde benim makinem Acer 5920 kasa notebook. Lap top'un içeriğiyle bir ilgisi olabilir mi bu sorunun. Çünkü daha düşük performansı olan masaüstü bilgisayarıma kuruyorum ve grafikler düzgün çıkıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bekapa

Oyunu çok hevesle aldım bir koşu eve geldim yüklemeye çalıştım biraz sorunluda olsa sonunda yükledim kurdum oyuna girdim ama grafikleri sorunlu herşey şeffaf görünüyor hatta hiç görünmüyor ss aldım sizde bir bakın

Oyunu kurduğum alette daha önce Crysis'i sorunsuz bitirmiştim ama scarface te böyle bir sorun çıkması üzdü gerçekten beni..

Ekran kartı: geforce 8600gt 512 mb
    Ram: 3 gb ddr2
    Cpu: T9300 (2.5 Ghz, 800 Mhz FSB, 6 mb L2 cache)
    İşletim sistemi: Windows Vista

Daha önce bu sorunla karşılaşan var mı? Önerileriniz nelerdir? Ne yapabilirim? Yardımlarınızı esirgemeyin lütfen..

Kardes bu sorun bendede var ve ikimizin notebooklar aynı galiba senin pc acer aspire t9300lü olan mı (imzamdaki)
    ben en güncel driver yüklryip denedim ama olmadı patch sorunu çözer mi acaba????saolun

Şimdiden teşekkürler..

• quote:

Orjinalden alıntı: onur[CrZy]

Oyunun güncel patch dosyasını yükleyin,benim ekran kartı ilk yüklediğimde oyunu açmadı patch yükleyince düzeldi.
    oyununuz sahte ise oyunun dvd'sinin içinde crack yapılmamış exe'yi oyunun kurulu olan dizinine at patch'i yükleyin.

Güncel patch'i
    ftp://ftp.sierra.com/pub/vug/scarface/updates/scarface_update_en_1001_1002.exe
    1.02'nin ilacı için pm atabilirsiniz.

patch i yükledim ve şöyle bir hata çıktı :
    [simage]sorry,this patch is only for the US version of the game [/simage]
    yardım lütfen

• şey bide ben oyunu indirdim aynı şey dimi
  • aynı sorunu yasıyorum cozum varmı acaba
  • Sizin indirmiş olup kurdugunuz patch US(amerikan versiyonu) içinmiş.sanırım oyununuz EURO(avrupa) versiyopnlu oldugu için patchinizi bu versiyon olan patchini indirip kurmayı deneyin..
  • vistada ne yaparsanız yapın düzgün çalışmaz zamanında baya uğraşmıştım.

bi program sayesinde window modda düzgün çalıştırabilmiştim ama oynaması zor oldu.

sonra xp yükledim bitirdim oyunu
  • SCARFACE OYUNU'NU VİSTA yada WİN 7 'DE SORUNSUZ OYNAMAK İÇİN EKRAN KARTINIZIN SADECE DRIVER'INI (SÜRÜCÜSÜNÜ) YÜKLEYİN..BURADA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN EKRAN KARTINIZIN YAPIMCISININ YAZILIMI YÜKLENMEYECEK..ÖRNEĞİN ATİ İÇİN CATALYST NVIDIA İÇİN CONTROL PANEL YAZILIMLARI YÜKLENMEMELİ..SORUNUNUZ ÇÖZÜLECEKTİR..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyrmd

SCARFACE OYUNU'NU VİSTA yada WİN 7 'DE SORUNSUZ OYNAMAK İÇİN EKRAN KARTINIZIN SADECE DRIVER'INI (SÜRÜCÜSÜNÜ) YÜKLEYİN..BURADA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN EKRAN KARTINIZIN YAPIMCISININ YAZILIMI YÜKLENMEYECEK..ÖRNEĞİN ATİ İÇİN CATALYST NVIDIA İÇİN CONTROL PANEL YAZILIMLARI YÜKLENMEMELİ..SORUNUNUZ ÇÖZÜLECEKTİR..

kesinlikle yanılıyorsun bu sorunu bende yaşadım 2 gün önce pach driver ne yaptıysam olmadı kafaya taktım ve buldum çözüm yolunu denedim ve kesinlikle çalışıyor izlenmesi gereken yollar sırasıyla söyle

1.başlat menüsünden çalıstıra msconfig yazıp gelen uygulamayı açın
    2.gelen uygulamadan önyükleme sekmesine tıklıyoruz
    3.buradan gelişmiş seçenekler sekmesine tıklıyoruz
    4.açılan sayfanın en üst sol köşesinde işlemci sayısını işaretleyip 1 yapıyoruz ve tamam diyoruz
    5.uygula diyip açılacak pencereden bilgisayarı yeniden başlatıyoruz ve bilgisayar açıldığında artık oyunu hatasız bir şekilde oynıyabiliyoruz.

kesinlikle çalışıyor bizzat ben 2 gün önce denedim oyunu oynayıp bitirdikten sonra yukarıda uyguladıpımız işlemleri geri almalısınız yoksa sitem tek çekirdek olarak çalışmaya devam edecektir.

umarım faydası olmuştur anlattıklarımın bu söylediklerim windows 7 için geçerlidir vistada denemedim ama vistdada işe yarıyor olabilir artık herkez win7 de rahat rahat scarface oynayabilir.

• yok kardeş ya dediklerini yatım ama olmadı
    ewet eskisine göre daha iyi en azından beyaz bulutlar yok ama adamlar hala gözükmüyor yok mu çözümü olan
  • gs serkan kardeşim yazdıklarını yaptım söylediğin gibi tek çekirdek oldu pc ama yeniden başlattıktan snra dahada açılmıyo hep windowsu normal olarak başlat falan diyo nasıl düzeltcez acaba bi yardım edebilirmisin.
  • bugün bende yükledim bu oyunu ve aynı sorunla karşılaştım bende de vista yüklü bi çözüm bulunamaz mı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.