Şimdi Ara

Scarface: The World Is Yours (2006) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
4
Favori
145.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olur olmadık zamanlarda fps düşmese ...
    mouse sensitivity biraz daha stabil olsa ...
    oynanabilirlik biraz daha iyi olsa...

kısaca pc için özel yapılsaydı....

oyun yılın aksiyonlarından biri olabilirdi ve... şimdikinden en az 3 kat fazla satardı...

herşeye rağmen alıp oynayın...

GTA : SA ---> 100 puan verirsem..... bu oyna 75 puan veririm...
  • benim notum san andreasa=89 bu oyuna=82 veriyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

Ahauah lan olaya bak hacım bend eo bölümdeyim
    quote:

ben ya bulldogla ya da mp crusier ile oynuyorum genelde, 2side çok güzel araçlar hem armor hem speed var

son oyuna geldim sosa'yı öldür diyor, ama hiç de kolay gibi görünmüyor, sürüsüne bereket ne kadar çok adamı var yaw

Ahauah lan olaya bak hacım bend eo bölümdeyim Harbiden acaip zor bir bölüm kocaman ada yaw 5 6 tane kmap yeri var oralara uğruyorsun falan herhalde en tepede sos ile kağışcaz En azından bir yarım saatlik bölüm gibi duruyor ben ne güzel botla geçmeyi düşünuodum oraya Ama elemanlar engel koymuşlar iskele gibi bir şey yapmışlar oraya harbiden çok güzel yalnız ada yaw açıp far cry'ın o ilk bölümünü oynasım geldi hacım!Cigarrette Gun boatla ne güzel geçerdik aslında oraya ama işte kamplara uğra esirleri kurtar diyor...

ben o dediklerini geçtim yaw, onlar bitince önce miami'ye dönüyorsun sonra bolivya'ya uçuyorsun tek başına
    sosa'nın malikanesi orada, içinde de it sürüsü gibi adam, çok zor görünüyor bunları geçmek tek başına, ve en başta silah bile yok

Tüh yaw bende son bölüm diye oynadım onu Değilmiş meğerse ama Kill Sosa falan diyordu ona kafam takıldı...Şimdi herhalde Rep lvl'i 8 yapınca Sosa arıycak gene "gel lan mekana" diyecek gidicez sonra dağıtıcaz ortalığı gene

• Oyun bitti lan Sonu çok zordu hacım yalnuz yaw acaip kastım hele gaspar gomezde deliriyordum ilk defa bu kadar çok Blind Rage'e girme ihtiyacı duydum sonunda da Tony Montana abimiz herkesin bildiği o bardan çıkışta ünlü sözünü söylüyor ve oyun bitiyor hacım;

Say Good Nigth To The Bad Guy...
  • evet dün gece ben de bitirdim oyunu, zaten yolunun üzerine saklanıp blind rage biriktirmen için yerler var
    yeter ki sabırlı ol bitmeyecek gibi değil

güzel oyundu, ama oyun şu %95'de , bana acil 278 milyoj dolar lazım exoticleri bitirmek için
  • quote:

evet dün gece ben de bitirdim oyunu, zaten yolunun üzerine saklanıp blind rage biriktirmen için yerler var
    yeter ki sabırlı ol bitmeyecek gibi değil

güzel oyundu, ama oyun şu %95'de , bana acil 278 milyoj dolar lazım exoticleri bitirmek için

Ya walla hacım ben bitirdim oyunu mansion'a attı sonra hemen çıktım oyundan...Çünkü GTA:SA,fabel gibi oyunları %100 bitirmek için herbirşeyi açmak için uğraşmıştım ve çoook zamanım gittiydi hele Gta:Sa'da artık kabak tadı vermişti...Şimdi GTA:Sa'nın yüzüne bile bakmıyorum kusucağım geliyor çünkü Scarface'de öyle olmasın diye çıktım oyundan zaten çünkü aksiyonu çok harika oturtulmuş bir oyun zamanında Soldier of Fortune'da stres atmak için girerdim kol,bakacak kopartırdım artık stres'i scarface'de atarız hacım Valla bu oyunu almayan kalmasın bence...Hele al pacino hayranları veya filimin tiryakisi olan arkadaşlara kesinlikle öneririm

• valla 2 tane çete kaldı, onları bulsam yeter bana ama gel de bul, korkudan nereye saklandılarsa artık
  • quote:

valla 2 tane çete kaldı, onları bulsam yeter bana ama gel de bul, korkudan nereye saklandılarsa artık

zuhahaha fare deliklerine bak oraya girmiş ola bilirler...

• ya arkadaşlar bu oyun için tam çözüm veya türkçe yama felan çıktımı bilgisi olan varmı acaba.
  • oyun acayip sarıyor...2-3 saat aralıksız hiç sıkılmadan oynuyom...hep benzer şeyler yapılmasına rağmen oynu kesinlikle kaçırmayın...

ada görevleri gelince oyna olan ilgim 2 kat arttı...harita gerçekten çok büyükmüş...

aslında çok düşman öldürme yerine daha zorlayıcı hareketler falan olsaydı oyunda daha iyi olurdu...

serious sam dan sonra en çok düşmanı bu oyunda öldürdüm galiba...

en son nachoyu köpek balığına yem ettim...çok zevkliydi :D
  • Bu oyunda fazla rep nasıl kazanılır. Devamlı aynı görevi yapmaktan insan sıkılıyor ve sadece 200 yada 500 yada 1.000 rep alınca insan iyice gıçık oluyor. başka yolu yok mu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sawyer87

Bu oyunda fazla rep nasıl kazanılır. Devamlı aynı görevi yapmaktan insan sıkılıyor ve sadece 200 yada 500 yada 1.000 rep alınca insan iyice gıçık oluyor. başka yolu yok mu.

biraz ilerle repe boğulursun...

exoticsleri alabildiklerini al..baya rep veriyor..

dükkanları aldıgında da çok fazla rep alıyorsun..mesela 1 milyon $ a bablyon clubı alınca 500.000 rep almıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: caprinx

quote:

Bu oyunda fazla rep nasıl kazanılır. Devamlı aynı görevi yapmaktan insan sıkılıyor ve sadece 200 yada 500 yada 1.000 rep alınca insan iyice gıçık oluyor. başka yolu yok mu.

dükkanları aldıgında da çok fazla rep alıyorsun..mesela 1 milyon $ a bablyon clubı alınca 500.000 rep almıştım

Nasıl alabileceğim ki. Yanıp yanıp söndüğünde alabiliyorum. Yani isteyince. Ha diyince alamıyorum. exoticsleri nasıl alacağm. 3/105'de.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: caprinx

quote:

Nasıl alabileceğim ki. Yanıp yanıp söndüğünde alabiliyorum. Yani isteyince. Ha diyince alamıyorum. exoticsleri nasıl alacağm. 3/105'de.

oyunda iken tab tuşuna bas

çıkan ekranda 2. sırada exotics var

orda bir liste var...henchmen - garage - boat ... diye gidiyor

ilk başlarda çok azı açık oluyor...level atladıkça açılıyor.

• 60 000 000 monatena defence almaka için baya ugrastim sildim oyunu %34 banka aldi baktım hile de yok para için sildim
  • Çok para kazanmanın yolu var mı? şu anda 4cü leveldeyim. Para lazım.
  • quote:

Çok para kazanmanın yolu var mı? şu anda 4cü leveldeyim. Para lazım.

biraz daha ilerle ada görevleri açılsın paraya doyarsın...

adada sandman ile tanışacaksın ve aynen felix de oldugu gibi görevlerini yapınca, uyuşturucu alıyorsun...

tabi bunu adadan mansiona ordan da dükkanlardan para alman gerekiyor...tabi çeteler rahar bırakmıyor...

daha çok ilerlemedim ama 20 kg uyuşturucudan 8 milyon $ alabildim....sonlarda 20-30 milyon $ alınır gibi gözüküyor.
  • Araba ile bir yerlere gidiyoruz uçuyorzuz. Sonra bir kız snıper ile diğer gemi teknedeki adamları öldürmek gerekiyor. Çok zor ya. Fareyi hareket ettirmek daha da zor. Bunun bir kolayı var mı. Kaç tane öldürmek gerek. Görevin amaçı nedir.
  • sınavları atlatınca oynamak için sabırsızlanıyorum. şu anda hdd de kuzu kuzu yatıyor al pacino. oyuna başlamadan önce izlemek için scarface filmini bile hazırladım.
  • quote:

Araba ile bir yerlere gidiyoruz uçuyorzuz. Sonra bir kız snıper ile diğer gemi teknedeki adamları öldürmek gerekiyor. Çok zor ya. Fareyi hareket ettirmek daha da zor. Bunun bir kolayı var mı. Kaç tane öldürmek gerek. Görevin amaçı nedir.

tüm kırmızı noktalı olanları öldürmüyorsun.

sadece 1 kişiyi öldürüyon...

tab tuşuna basarsan sana öldürmen gereken kişiyi tarif etmiş..kafasında bere var...

gelen tekneleri iyi takip et ve sniperla düzgün nişan al..

tam çözüm burda : (ing. ama )

http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/scarface_twiy.txt

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.