Şimdi Ara

Scarlet Tower - Türkçe Yama (düzenlenmiş translate)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Scarlet Tower erken erişimde olan, Vampire Survivors tarzı bir oyundur. Sürümü Alpha v0.9.2 (1210) . Güncelleme aldıkça ve metinler değiştikçe yama bozulabilir. Yamayı, JSON formatındaki dosyaya çeviri uygulatarak hazırladım. Türkçe karakterleri değiştirdim çünkü oyun içinde iyi desteklenmiyor. 1 saat kadar test ederek anlam bozukluğu olan kısımları el ile düzelttim ve çeşitli iyileştirmeler yaptım. Hala eksiklikler elbette vardır. Siz de kendiniz, en.json dosyasını Notepad++ gibi bir uygulama ile açıp üzerinde çalışarak yamayı daha kaliteli hale getirebilir, güncelleme geldikçe konu altında paylaşabilirsiniz.

İndir:

https://www.mediafire.com/file/26g4pne9asqlhas

Kurulum:

1) ...\Scarlet Tower\The Scarlet Tower_Data\StreamingAssets\Intl klasörünü yedek alın, (örneğin sağ tık add to archive diyerek rarlayın)

2) İndirdiğiniz yama rar'ını açın, içindeki en.json dosyasını üstte belirttiğim yere yaptıştırın ve değişikliğe onay verin.

Oyun içi görüntüler:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 14 Ağustos 2023; 14:33:18 >

• Tekrar 1 saat oynadım ve oyun esnasında gözüme takılan pek çok yeri düzelttim ve iyileştirdim.

İndirme linki güncellendi.

• Deepl kullansan daha iyi dostum.Google kelime olarak alıyor deepl ise cümlenin tümünü ele alıyor değerlendirmede.Tor browser üzerinden word sayfadsina 80 kb gecmis şekilde metin yükleyerek iki dosya çevirebilirsin.Limit dolunca sağ yukarda süpürge ikonuna tıklayıp sayfayı yenileyip tekrar çevirebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinnerclown kullanıcısına yanıt

Hocam öncelikle mesajın için teşekkür ederim. Çeviri olayı pek uğraştığım birşey değildir. Baktım kolay gibi, bi el atayım diyerek giriştim ama şu hali bile totalde 2-3 saat uğraştırdı. Scarlet Tower - Türkçe Yama (düzenlenmiş translate) 

JSON kaba çevirisini şu site yaptı:

Scarlet Tower - Türkçe Yama (düzenlenmiş translate)translate.i18next.com
    Translate i18next JSON resources/files
    https://translate.i18next.com

Altta yazdığına göre Google Translate kullanıyormuş. Bu site haricinde, JSON yapısını koruyarak yani Key, Object, Boolean kısmını bozmadan sadece String Value'yi çeviren düzgün ve ücretsiz bir site bulamadım. Ne DeepL ne Google Translate JSON yapısını çevirmiyor. Yapıdaki herşeyi çeviriyor. Bu en azından yapıyı koruyarak çevirdi.

"... gain +{t}% Movement Speed and {v}% Critical Chance for 2s and deal {d} damage ..." gibi kısımlar Türkçe yapısına tam oturmuyordu ve bazı kodsal yerleri bozmuş, bazı yerlerde de ikinci cümleleri atlamış, iyi olmayan çeviriler de vardı vs. Farkettiğim kötü şeyleri el ile düzelttim, dediğin DeepL'den de yardım aldım. Hala çok eksik vardır ama satır satır uğraşacak vaktim yok, zaten güncelleme gelir JSON dosyası değişirse bozulur muhtemelen. Scarlet Tower - Türkçe Yama (düzenlenmiş translate) 

• Hocam güncelleme şansınız var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.