Şimdi Ara

Scart girişini ekran girişine dönüştürmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bi sorum olacak. Elimde hem hdmi kablosu hemde scart kablosu var tahmin edeceğiniz üzere oyun konsoluna ait. Evde tek televizyon olduğu için oynayasım gelmiyor salondaki televizyonu bencilce işgal etmek abes geliyor bana. Odamda LCD bilgisayar monitörü var fakat Girişi tel gel olan bi köşesinde artı + Şekli olan kablodan. Bu hdmi kablosunu ya da scart kablosunu nasıl bu girişe dönüştürebilirim? Böyle bi kablo ya da dönüştürücü aparat var mi ?

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet öyle bi dönüştürücü mevcut ben kullandım daha önce. cihazın ismini hatırlamıyorum ama elektronikcilerde veya uydu işini yapan dükkanlarda kesin vardır
  • bahsettiğin kablo dvi anladığım kadarıyla. bir ucu hdmi diğer ucu dvi olan kablolar var 20tl falan

http://www.vatanbilgisayar.com/slx-313-hdmi-dan-dvi-24-1-korumali-kilif-kablo-3m--gold.html
  • Cevaplar için çok teşekkür ederim. Teknosada denk gelip ürüne benzer bir dönüştürücüyü satın aldım ve eve gelip denedim. Görüntü sorunsuz bir şekilde ekrana aktarıldı fakat Unuttuğum birsey vardı. Bilgisayar monitörünün hoparlörü yok ve Xbox oyun konsolunda ses çıkışı yok. Konsolun yanında orijinal kulaklık veriliyor fakat kulaklık girişi yok çok Saçma geldi anlayamadım maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.