Bildirim
Scart girişli tv için bir ürün arıyorum.
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Yardım yok mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Composit çıkışlı mp4 oynatıcı da işinizi görür. Basit bir çevirici ile Scart girişine bağlanır. TV'nin tüplü olduğunu düşünerek şunu diyebilirim. 480p seyredebilirsiniz ama 720p seyredemezsiniz. Yani gösterir ama gerçek 720p olmaz. Çünkü tüplü TV'ler 640x480 çözünürlüklüdür. -
Teşekkürler bunu araştırıcam.Birde philips hmp 3000 media player varmış onada iyi diyorlar. Sen ne düşünürsün ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ŞuKu
Selamınaleyküm,Arkadaşlar scart girişli televizyonum için mp4 oynatıcı arıyorum.Sadece usb girişi olsa yeterli.480p veya 720p olsa, öğrenci bütcesine göre olursa çok tatlı olur. Yardım eden arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
a.s.
hocam çin malı mp4 okuyan herhangi bir dvd player işini görecektir.. fiyatlarıda uygun 50-60 TL arası.. hepsinde scart oluyor zaten.. yanlız 720p scarttan olmaz hdmi lazım.. ama 420p sorunsuz gösterir..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X