Şimdi Ara

TV İÇİN UPS ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba.Bi kaç şey sormak istiyorum.
    yeni bir tv ve soundbar aldım. sony 65xf9005 ve q70 soundbar.
    bulunduğum yerde ara sıra elektrik kesintisi ve nadiren dalgalanmalar oluyor.ve bu durum beni korkutuyor.
    bu durumdan korunmak için ne almalıyım? line interactive bir ups mi yoksa kaliteli bir voltaj regülatörü mü ?
    araştırmalarım sonrası biçok kaliteli ups markasının voltaj regülasyonu konusunda 230 volt+/-%10 olduğu yazıyor.yani kabaca 200-250 volt arası değerleri regüle etmeden sisteme verme riski var.tv ye gelen volt un bu değerlerde olması zararlı değilmi ?
    tv nin voltaj aralığında 220-240 volt yazıyor.yani ani gelen düşük voltajlar tv ye zarar vermezmi ? O zaman bu ups çok sağlıklı bir regülasyon sağlamıyor.Öte yandan aşağıda belirttiğim apc marka voltaj regülatörü daha sağlıklı regüle ediyor gibi duruyor incelemelerim sonucunda.Tek sıkıntısı şu : voltaj regülatörleri ani voltaj değişikliklerine upsler kadar hızlı cevap veremiyor ve herhangi bir bataryası olmadığından elektrik kesintisi anında düzgün kapanmadığı için tv ye zarar verme riski mevcut.

Sizce tercihim ne olmalı ? Line interavtive bir ups mi yoksa voltaj regülatörü mü ?Baktığım incelediğim kafama yatan bi kaç regülatör ve ups i aşağıda belirttim.yardımcı olursanız çok sevinirim.(dipnot:online bir ups için alanım malesef yok)

www.hepsiburada.com
    Fsp Fp1000 1000 Va Line Interactive Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/fsp-fp1000-1000-va-line-interactive-p-HBV0000043QZN?magaza=dunyaucuz

www.hepsiburada.com
    Schneider APC BX650LI-GR 650VA Line Interactive UPS Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/schneider-apc-bx650li-gr-650va-line-interactive-ups-p-BD804939

YADA BUNLARIN HARİCİNDE MAKSİMUM 700-800 TL BÜTÇE İLE TAVSİYE EDECEĞİNİZ DAHA KALİTELİ BİR ÜRÜN VARMI?Ürünü tv nin yanına koyacağım için gürültülü olmaması önem arz ediyor.Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
    Ve bir doktor olarak bu süreçte evde kalmanızı rica ederim.İyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih2526 -- 13 Nisan 2020; 15:30:52 >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS2 için tv önerisi[ACİL]
    15 yıl önce açıldı
    Tv Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.