Benzin yeni arabaya dayanmıyor arkadaşlar toplamda 663 km yapmışım 180 ilk depo dolumu +140+138 ve yarım depo benzinim var benzinli tercih etmemin sebebi ortalamada 300-270 arası tüketim aradaki farkı kapatıyordu inşallah 290-300 lere oturur :)))))) aksi takdirde dizel almadığıma pişman olacağım
ARKADAŞLAR FORMLARDAN BİRİNDE ESO Lİ SCENİCLERDE İLK KALKIŞTA ÖNSAĞDAN GELEN BİR SES LE İLGİLİ ŞİKAYET OKUMUŞTUM BU TİP SORUN YAŞAYAN OLDUMU YANİŞ ARAÇ GERÇEKTENDE İLK KALKIŞTA ÖN SAĞ DAN SES YAPIYOR
quote:
Orjinalden alıntı: Dureza
ARKADAŞLAR FORMLARDAN BİRİNDE ESO Lİ SCENİCLERDE İLK KALKIŞTA ÖNSAĞDAN GELEN BİR SES LE İLGİLİ ŞİKAYET OKUMUŞTUM BU TİP SORUN YAŞAYAN OLDUMU YANİŞ ARAÇ GERÇEKTENDE İLK KALKIŞTA ÖN SAĞ DAN SES YAPIYOR
benimkinde öyle bir problem yok. (2003)
genel bir problem olduğunu sanmıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Dureza
Benzin yeni arabaya dayanmıyor arkadaşlar toplamda 663 km yapmışım 180 ilk depo dolumu +140+138 ve yarım depo benzinim var benzinli tercih etmemin sebebi ortalamada 300-270 arası tüketim aradaki farkı kapatıyordu inşallah 290-300 lere oturur :)))))) aksi takdirde dizel almadığıma pişman olacağım
dostum çok mu yakıyor sence dediklerini pek anlayamadım örnek verirmisin mesela 100km de kaç yakıyor sana göre???
pegasus geçenlerde arcımın ateşleme bobinleri arızalandı 4 ü değişti 70 kaattan 280 lira bayıldım send eböyle birşey oldumu bu megan motorlarda olduğunu okudum fabrika sagem marka takıyormuş şimdi farklı bir marka takıldı ama canımı çok sıktı. Aracım tüplü tüptenmi diye sordum alakası yok dediler.
quote:
Orjinalden alıntı: hamsiman
pegasus geçenlerde arcımın ateşleme bobinleri arızalandı 4 ü değişti 70 kaattan 280 lira bayıldım send eböyle birşey oldumu bu megan motorlarda olduğunu okudum fabrika sagem marka takıyormuş şimdi farklı bir marka takıldı ama canımı çok sıktı. Aracım tüplü tüptenmi diye sordum alakası yok dediler.
vıyy biraz pahalıya mal olmuş ee scenic kullanmak kolaymı
Merhabalar, Sayın Dureza Scenic iniz Grand Scenic galiba. Arabanızı güle güle kazasız kullanmanızı dilerim. Yaklaşık bir aydır kullanıyorsunuz sanırım.
Deneyimlerinizi aktarabilir misiniz? Ben de otm vts Scenic almayı planlıyorum. Önerir misiniz?
Teşekkürler.
arkadaşlar yakıt tüketimi olarak biraz yardımcı olurmusunuz 1.6 16v motor sizce nasıl yakıyor 100kmde yaklaşık kaç ytl yakar???
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme