Şimdi Ara

Scenic

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grand picassomu Scenic mi derken Picasso daki baskı balata olayı beni rahatsız etti ve Perşembe günü 2008 scenic privilage 1,6 BVA açılır tavan +Esp paketli aracımı teslim aldım
    Biraz tuzlu oldu ama bence iyi oldu aracın kalkış performansı haricinde yol tutuş, yokuşlardaki kaydırmamazlık harika yanlız otm vites arabalarda eskiden karlı havalarda kullanmak için düğme vardı bunda yok ayrıca bide şu küçük aynayı pazartesi servise gidip buldursam hiç fena olmaz

• karda kalkış butonu aracı drek ilinci viteste kaldırırdı bunda o buton tok ama triptonik vites kutusu ve manuel moda alınca kendinizin 2 vites ile kalkmanız gerekiyor bu arada küçük aynada ne
    quote:

Orjinalden alıntı: Dureza

Grand picassomu Scenic mi derken Picasso daki baskı balata olayı beni rahatsız etti ve Perşembe günü 2008 scenic privilage 1,6 BVA açılır tavan +Esp paketli aracımı teslim aldım
    Biraz tuzlu oldu ama bence iyi oldu aracın kalkış performansı haricinde yol tutuş, yokuşlardaki kaydırmamazlık harika yanlız otm vites arabalarda eskiden karlı havalarda kullanmak için düğme vardı bunda yok ayrıca bide şu küçük aynayı pazartesi servise gidip buldursam hiç fena olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: cotech

karda kalkış butonu aracı drek ilinci viteste kaldırırdı bunda o buton tok ama triptonik vites kutusu ve manuel moda alınca kendinizin 2 vites ile kalkmanız gerekiyor bu arada küçük aynada ne
    quote:

Grand picassomu Scenic mi derken Picasso daki baskı balata olayı beni rahatsız etti ve Perşembe günü 2008 scenic privilage 1,6 BVA açılır tavan +Esp paketli aracımı teslim aldım
    HAYIRLISI OLSUN SONUCTA RENO KOTU ARAC DEGILDIR SAGLAMDIRLAR***

• quote:

Orijinalden alıntı: vaya589

HAYIRLISI OLSUN SONUCTA RENO KOTU ARAC DEGILDIR SAGLAMDIRLAR***

Alıntıları Göster
    Teşekkürler
    İyi ki scenic almışım hele bu gün picasso 5 kişilikle yan yana durunca bunu bir kez daha anladım. Tüm arkadaşlara tavsiye ederim .Şu ayna olayını ise halen daha açıklanamadı katalogda iç gözlem aynası diye geçiyr grand scenicte ve katalogda privilage modelde var olduğu yazıyor ama yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dureza

Teşekkürler
    İyi ki scenic almışım hele bu gün picasso 5 kişilikle yan yana durunca bunu bir kez daha anladım. Tüm arkadaşlara tavsiye ederim .Şu ayna olayını ise halen daha açıklanamadı katalogda iç gözlem aynası diye geçiyr grand scenicte ve katalogda privilage modelde var olduğu yazıyor ama yok

Alıntıları Göster
    düzeltiyorum arka gözlem aynası
  • quote:

düzeltiyorum arka gözlem aynası

Alıntıları Göster
    Arka cama yapıştırılan bir çeşit mercek olan şey mi şu bahsettiğin ayna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamay_aytam

Arka cama yapıştırılan bir çeşit mercek olan şey mi şu bahsettiğin ayna.

Alıntıları Göster
    Arka Gözlem Aynası denen şey,
    Sadece Sunroof olmayan modellerde var.
    Amaç arka koltukta bulunan çocuk veya kişileri gözlemlemekte, sürüşte kullanılan arka dikiz aynası yerine bu aynayı kullanmak.

Selamlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla | megane
    19 yıl önce açıldı
    Avensis..
    12 yıl önce açıldı
    pegeout 3008
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightbird

Arka Gözlem Aynası denen şey,
    Sadece Sunroof olmayan modellerde var.
    Amaç arka koltukta bulunan çocuk veya kişileri gözlemlemekte, sürüşte kullanılan arka dikiz aynası yerine bu aynayı kullanmak.

Selamlar

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun arkadaşım.

bende de 2003 scenic Dynamic 1.6 BVA var.

İyi seçim.

• quote:

Orijinalden alıntı: pegasusxx1975

hayırlı olsun arkadaşım.

bende de 2003 scenic Dynamic 1.6 BVA var.

İyi seçim.

Alıntıları Göster
    nightbird senibu konuda tebrik ederim inan bana bu aracı satan kişi ve bir servis aynanın katalog la gerçek arasındaki fark olduğunu idda ediyor :)
  • quote:

nightbird senibu konuda tebrik ederim inan bana bu aracı satan kişi ve bir servis aynanın katalog la gerçek arasındaki fark olduğunu idda ediyor :)

Alıntıları Göster
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: @dministrator

quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar sizleri scenic severler topiğine bekliyorum istediğiniz bilgileri ve daha fazlasını bulabilirsiniz. Yeni araç alanlara allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: hamsiman

Arkadaşlar sizleri scenic severler topiğine bekliyorum istediğiniz bilgileri ve daha fazlasını bulabilirsiniz. Yeni araç alanlara allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin.

Alıntıları Göster
    Scenic kesinlikle daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erselyilgin

Scenic kesinlikle daha iyidir.

Alıntıları Göster
    scenic mükemmel bir araba iyi seçim yapmışsın hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ft_fatalrhymer

scenic mükemmel bir araba iyi seçim yapmışsın hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    cidden scenic sınıfında en iyi araba bencede
    kalkışta gaz yemiyor filan diyorsunuzda birde vw tourana binin 1.6FSI araba otomatik vitesle valllahi eşşek gibi
    renault firması scenic işinde oldukça başarılı bence
    birde sormak isterim aldığınız araba grand scenicmi yoksa normal scenicmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 22 Eylül 2007; 18:49:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4FEE439E4

kalkışta gaz yemiyor filan diyorsunuzda birde vw tourana binin 1.6FSI araba otomatik vitesle valllahi eşşek gibi

Alıntıları Göster
    selam dostlarım, bende bugün scenic'li oldum:) 2005 30.000 km de 2008 kasıma kadar garanti sürüyor çok temiz bir araç. Veee ilk arabam olacak. Belki biraz yakıt ekonomisi zayıf ama 3 aydır orta sınıf arabada dewnemediğim kalmadı beni konfor olarak en çok Scenic tatmin etti. 26.500 lira dinamik 1.6 16 valve.
    Bence fiyatta iyi:) Dün izmirde megane hb expression 1.5dci sadece 1050 km araca galeri 30.000 ytl ve 29.500 e indi demek ki kaça almış:( aracın pazarlıklı fiyatı en az 34.000ytl olunca anında vaz geçtim 0 almaktan:) bu arabama garantisi bitince sıralı lpg taktırdım mı 100.000 e kadar binerim yada scenic III çıkınca sermaye yapar onun "o" km sini alırım:) araçta ki tek eksik cd player onunlada ilgili ilgili topicten tavsiyeleri dinleyip bir çözüm bulurum artık.
    Siz tecrübeli arkadaşların başka tavsiyeleri varsa can kulağı ile dinlemek istiyorum.
    Hepinize sevgiler, hayırlı ramazanlar:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4FEE439E4

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

zuhaha cidden eşşek gibimi

• quote:

Orijinalden alıntı: ft_fatalrhymer

quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

zuhaha cidden eşşek gibimi

Alıntıları Göster
    Valla arkadaşlar hayatımda ilk kez otomatik arabam oldu gerçektende kalkışlarda biraz zayıf ama yolu aldıktan sonra devamlı frene basmakta sıkıcı ayrıca otm vites araba ile ilk defa uzun yol deneyimi olacak sanırım sollamalarda çok dikkat etmem gerekecek

• quote:

Valla arkadaşlar hayatımda ilk kez otomatik arabam oldu gerçektende kalkışlarda biraz zayıf ama yolu aldıktan sonra devamlı frene basmakta sıkıcı ayrıca otm vites araba ile ilk defa uzun yol deneyimi olacak sanırım sollamalarda çok dikkat etmem gerekecek

Alıntıları Göster
    scenic in en sevdiğim yanı arka tarafta egsoz çıkıntısı olmamasıdır koltukların ayak koyma bölümünde zeminde.

hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccaparli

scenic in en sevdiğim yanı arka tarafta egsoz çıkıntısı olmamasıdır koltukların ayak koyma bölümünde zeminde.

hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    bakalım resim işini becerebilecekmiyim
  • quote:

bakalım resim işini becerebilecekmiyim

Alıntıları Göster
    En güzel özelliği bence arabanın içinde normal sedan arabalardaki girinti ve çıkıntılar olmaması.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.