Şimdi Ara

Schecter Omen Extreme 6'ya Manyetik Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze merhaba elimde Schecter Omen Extreme 6 Ve Line6 Spider IV 15 var. Sorunum şu çalmak istediğim sololarda istediğim tonu elde edemiyorum.
    Manyetikleri değiştirip Seymour Duncan taktırsam çok faydası olur mu? Aslında aklımda birkaç seçenek var.1)Schecter Manyetikleri Seymour Duncan'lar ile değiştirmek.(maliyeti 500 TL civarı olucak acaba değer mi?) 2) Line6 Amfi'ye footswich + pod prosesör almak (2. eli 600 TL civarı,eski manyetikleri kullanıcam!) 3)Line6 Amfiyi satıp daha kaliteli bir amfi almak (Blackstar gibi.) 4)Schecter Omen Extereme 6 + Line6 Spider IV 15'i satıp üzerine 1000 TL daha koyup daha sağlam bir sistem toplamak.
    Metallica,Megadeth,Iced Earth,W.A.S.P,Pentagram dinliyorum.Bu arada acemiyim (ama az çok çalmaya çalıştığım solo da duyduğum tonlar ile benimkinin tutmadığını anlayabiliyorum haliyle..Yardımı dokunabilecek herkeze şimdiden teşekkürler.Önerilerinizi bekliyorum..

• Hocam pedal alabilirsin bide gitarı kaç paraya nerden aldın satmayı düşünürsen talip olabilirim
  • Hocam gitarı Do-Re den aldım.Bahsettiğim gibi kafam karışık biraz.Satmak en son seçeneğim.Aslında sıfırdan farkı yok çok temiz (1 yıl yeni olmuştur alalı).İşim dolayı kullanamadım pek.Acemi olunca bide.Şu ara ya prosesör yada manyetik takviyesi ile üzerine düşüp kullanırım diyorum..
  • O amfi ile manyetik değişiminin farkedilir hiçbir artısını göremezsiniz. Modelling amfiyede processor bağlamak açıkçası bana pek mantıklı gelmiyor.

Ne kadar bütçeniz var bilmiyorum ama tavsiyem gitarı elde tutup amfiyi satıp üstüne ek yaparak orta halli bir ses kartı (focusrite 2i2) ile orta halli bir çift referans monitörü (yamaha hs50m) edinip guitar rig, amplitube tarzı programları kullanmak çok daha akıllıca.

Hem daw programlarıda kurcalayıp home studio tarzı kayıt işlerine bi başlangıç yapmış olursunuz, hemde daha derine inip vst pluginler, impulse responselar falan derken şaşırtıcı derecede güzel tonlar alıp kayıt yaparsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 28 Haziran 2014; 6:36:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.