Şimdi Ara

Schecter SGR C1 vs Ibanez GRG121DX

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar küçüklükten gelen bir tutkuyla gitara başlayacağım, başlarken direkt elektroyla başlamak istedim. Kafamda 2 tane model ayrıyeten 1 tane daha model var sizlere sormak istedim. Artılarını, eksilerini belirtirseniz çok iyi olur. Amfi olarak da önerilerinizi yazarsanız sevinirim.

Schecter SGR C1

Ibanez GRG121DX

Ibanez GRG170DX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methous -- 17 Haziran 2016; 2:08:27 >

• Methous M kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba şu an bu devirde 0 gitar almak yanlış olduğunu düşünüyorum çünkü dolara artı ve doların artmasıyla gitarlar hak etmediği fiyata çıktı bu yüzden 2. el gitar bakmanızı öneririm.Bide tarzınızı soracağım hangi tarz müzik ve gruplar dinliyorsunuz ? Yukarıdaki gitarlara gelecek olursak Schecter sert gitar tonları olarak adlandırlımış ve hep bu çizgide gitmiş bir marka İbanez 121 ise studyoda çalmıştım onunda tonları serti .1000 tl civarında galiba bir gitar bütçesi ayırmışsınız ikinci el baksanız çok güzel gitarlar alırsınız .Amfi olarakta evde çalacaksanız ben roland micro cube öneririm tabi bu benim düşüncem tabikide bunuda ikinci al alın :D
  • Skylaas S kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi hocam temiz 2. el bulursam almayı düşünüyorum dinlediğim gruplara gelirsek:

System of a Down
    Guns N Roses
    Black Label Society
    Metallica
    Evanescence
    Foo Fighters
    Nirvana
    Disturbed
    Red Hot Chili Peppers
    Blink 182
    Green Day

Genelde bu tür grupları dinliyorum. Sertlik açısından en fazla System of a Down gibi gruplar var dinlediklerim arasında daha fazlası yok.
  • Methous M kullanıcısına yanıt
    Çift Humbucker veya Hsh dizilimli bir gitar çok iyi olur .Yeni Başlayacaksın ya benim kendi şahsi düşüncem bu konuda üstadlarda yardımcı olursa sevinirim ben ilk gitar olarak İBanez rg350dxz alacaktım nasip olmadı bu gitarı öneririm ama yalnız dxz olanını al head stock arkasında yazar dx vardır onu alma dxz sini al bence başlangıç için çok iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fender CD60 Akustik Gitar Siyah
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.