Şimdi Ara

schengen için hesap dökümü ve kredi kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, 23 yaşında öğrenciyim. Malum schengen için hesapta para olması lazım. Bu hesap kendi adıma olabilir mi öğrenci olduğum için soruyorum. Birde kredi kartı hesap özeti de eklenmelidir yazmışlar çek cumhuriyeti için. Benim kredi kartım yok bu nasıl olacak? teşekkürler.

• öğrenci olduğun için çalışan annen veya baban sana sponsor olabilir. atıyorum baban sponsor oalcaksa baban vizeye başvuru yapacakmış gibi iş yerinen maaş bodrolarını sgk hizmet dökümünü işe giriş bildirgesini çalıştığı yerin vergi lehvası gibi belgelerini toplayacak. sonra babanın maaş hesabı veya hangi hesabını aktif olarak kullanıyorsa ve içindeki para ile başvuru yaapcaksın. baban da bi dilekçe yazacak. oğlumun masraflarını karşılayacam falan gibi.. kredi kartı varsa ekle. yoksa ekleme...
  • 23 yaşında ve öğrenci isen senin evrak olarak koyacağın evraklar zaten belli

Öğrenci belgen, Nüfus Cüzdan fotokopin, Tam vukatlı nüfus kayıt örneğin.

Onun dışındaki tüm evraklar, banka hesapları senin SPONSORUNUN yani Anne veya babanın olacak. Konsolosluğa senin seyahatin sürece olan masraflarını kendisi karşılayacağını belirten dilekçe yazacak, bu dilekçedeki taahhütü ispatlamak adına kendi banka hesap dökümlerini sunacak ve kendisi de evrak hazırlayacak. Mesela çalışan ise şirketin evrakları, firma sahibiyse yine aynı şekilde, emekli ise emekliden istenecek evraklar.

Kısacası sen hesap açıp 10 bin TL para bile koysan öğrenci, çalışmayan bir çocukta bu para ne iştir diye yine kabul etmez. Sponsorun olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.