Merhaba herkese, aklımda Schiit Lyr 2 ve Schiit Bifrost Uber almak var ama Türkiye'de satılmıyorlar gibi duruyor. Bu ürünleri yurtdışından getirtirsem gümrük prosedürleri nasıl oluyor biri açıklayabilir mi? Bunun dışında bu iki ürün kalitesinde Türkiye'de satılan DAC ve AMP var mıdır bildiğiniz fiyatları aşırı uçuk olmayan? Bu ürünleri alma amacım müzik dinlemek sadece. Kullandığım kulaklıkSennheiser HD800.
DAC konusunda çok bir bilgim yok. Bu sebeple türkiye'de bu fiyat aralığında satılan dengi ürünler nelerdir bilemiyorum. Onun için head hif tarzı forumlardan bu kulaklık amfilerinin hangi modellerle karşılaştırıldığını görüp o ürünlerden burada satılanların fiyatlarına bakabilirsiniz. Buna göre yurtdışından almanızın avantajlı olup olmadığına karar verebilirsiniz.
Yurtdışı alışverişlerinde yaklaşık 100$'lık bir sınır var. Bu sınırı geçtiğinde ürün için toplam bedelin üzerinden %18 gümrük vergisi ödüyorsunuz. Ürün gümrükte takıldığında size ulaşılıyor ve birkaç evrak doldurup iletmeniz isteniyor. Sonrasında 2-3 güne işlemler tamamlanıp ürün size gönderiliyor. Gerçi benim takılan bir ürünüm olmadı ama son dönemde forumda amazon üzerinden AVR alan arkadaşların paylaşımları bu şekilde.
Biraz geç bir cevap olacak. Schiit Bifrost Multibit ve Valhalla 2 aldım. Sennheiser HD800 ile birlikte kullanıyorum ve Memnunum. Tek bir sıkıntı gördüm, arkadaki büyük lambalar çok sıkı oturmuyor, en ufak temasta oynuyorlar tekrar düzeltmek zorunda kalıyorum. Bunun dışında çok güzel iki ürün, tavsiye ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme