Şimdi Ara

Schwalbe Marathon Plus 700x28 SmartGuard

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Schwalbe Marathon Plus 700x28 SmartGuard
    Merhaba
    Kendi bisikletime ait lastik boyutuna decatlonun sitesinden yanlış baktığımdan dolayı(lastik yerine janta bakmışım) bu lastiği aldım. Benim jant 700x25'lık kaldırıyormuş. Ürün katlanmadığından dolayı çok büyük ve iade kargo yaparsam bir esprisi kalmayacak. O yüzden forumdan satıyorum.
    Alıcıya gönderirken kargosu da tuzlu çıkacağından dolayı elden teslimat yaparsak daha iyi olur. İş yeri 212 avm cıvarı bağcılar ya da maslak-beşiktaş ve yakın yerlere teslim edebilirim. Bir şekilde anlaşırız yer konusunda ama çok uzak olmazsa daha iyi olur.
    Lastik yeni tarihli ve ürünle ilgili en ufak sıkıntı yok , kendi jantımı sökerken fark ettim. Ürün 0 kısaca.
    Özelliklerini de ekliyorum. Daha önceden forumdan bir şey satmadım. İlk satışım , bisiklet kullanıcısı olarak belirli bir seviye üzerindeki kullanıcılar geleceğinden sorun yaşamayacağımıza inanıyorum. Bir kaç daha yere ilan açarım. 2si birlikte satılırsa daha mutlu olurum. Tanesi 130 lira , pazarlık vb payı ne yazık ki yok. Teşekkürler.

quote:

Üretici: Schawalbe

Şimdiye kadar üretilmiş delinmeye en dirençli lastiktir.Özel kauçuktan yapılmış,yüksek elastik Smart Guard tabakası patlamaya karşı çok güçlü bir yapıya sahiptir.Cam parçaları veya yabancı cisimlere karşı kalıcı direnç sağlar.Smart Guard bisiklet lastikleri için mevcut en etkili koruma kuşagıdır. Esnek yapıdaki bu jel kuşak 5 mm kalınlığında bir tabakadır ve dayanıklı koruma sağlar. Hatta raptiye bile koruyucu tabakaya nüfuz edemez.
    Delinmeye karşı üstün direç göstermesi sebebiyle Schwalbenin en çok satan modelidir.Üstün delinme korumasına ek olarak başka özellikleride mevcuttur.
    "Bu özelliklerden yuvarlanma direnci" ; tüm diğer ürünlerle karşılaştırıldığında patentli, 5 mm kalınlığındaki SmartGuard tabaka yuvarlanma direncinde önemli bir avantaj sağlar.
    "Anti-aging" yan duvar; artık çok düşük hava basıncı ile kullanmaya maruz kaldığında oluşabilecek tipik çatlamalara karşı da dayanıklılığı garanti eder.Schawalbe lastiklerde patlak önleme derecesinin en üst baremi 6 dır Maraton un patlak önleme derecesi 5 dir.

Video için tıklayınız

Kategorizasyon :

Kullanım Alanları : City,Tur,E- Bike
    Tasarım:Telli
    Ürün Serisi: Performans Serisi
    Profil : HS 440
    Teknoloji: Smart Guard
    Delinmeye karşı koruma :Üstün Performans

Boyut : 28x1.10(700x28)
    ETRTO'nun : 28-622
    Hava basıncı : 4,5-6,5 bar
    Maksimum yük : 90kg
    Üretici numarası : 11100768
    Schawalbede önerilen iç lastik:17,18

Özellikler :

Kalitesi kanıtlanmış , yüksek kaliteli tur lastiği
    Lastik yanaklarında fosforlu yansıtıcı şeritler
    2011 Reddot tasarım ödülü kazanan bir model
    Delinmeye karşı koruma : 6 derecedir.Delinmeye karşı koruma en üst değer 6 dır
    Kullanım Ömrü:Uzun Ömürlü
    Gövde : 67tpi Telli
    Yansıtıcı kenar reflektörleri mevcuttur
    Esnek ,özel kauçuktan yapılmış güçlü SmartGuard katman cam kırıkları , raptiye gibi yabancı cisimlere karşı dayanıklıdır.
    Smart Guard
    Unplattbar
    Anti-aging yanak
    E - Bike Ready 25
    E - Bike Ready 50
    Performance Line

Teknolojileri :

Performans Line :Yoğun kullanım için mükemmel kalitede dayanıklılık.Marathon bileşke: Yüksek dayanıklılık için .
    Smartguard : Son derece elastiktir.Bisiklet lastikleri için en etkili koruma kemeridir.5 mm kalınlığında mavi renk esnek, özel kauçuk tabaka dayanıklı bir koruma sağlar.Hatta bir raptiye bile iç lastiğe zarar veremez.
    Unplattbar :5mm kalınlığında özel kauçuk koruma kemeridir.
    Level: Schawalbe lastiklerde patlak önleme derecesinin en üst baremi 6 dır.Maraton Greenguard,ın patlak önleme derecesi 5 dir.
    E - Bike Ready 25 :25 km / saat için uygun yapıya sahiptir
    E - Bike Ready 50 : 50 km / saat için uygun yapıya sahiptir
    Anti-Aging: Marathon çok uzun süre yüklemeler nedeniyle oluşabilecek tipik çatlamalara karşı da dayanıklılığı garanti eder

Boyut : 28x1.10(700x28)
    ETRTO'nun : 28-622
    Hava basıncı : 5,5-7,5 bar
    Maksimum yük : 85kg

- Siyah - refleks /28-622 (28 x 1.10, 700x28C): 750 gram

Seviye 6 | SmartGuard
    Bisiklet lastikleri için en etkili koruma kemeridir.5 mm kalınlığında esnek, özel kauçuk tabaka dayanıklı bir koruma sağlar.Hatta bir raptiye bile iç lastiğe zarar veremez.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 130 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhaba lastikler duruyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lastik satıldı. Alıcıya teşekkürler.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.