Şimdi Ara

Schweppes İndian Tonic Water Deneyen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
46.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kola yerine bugün değişiklik olsun diye sade gazoz almaya karar verdim.. Bi kerede bunu deniyim dedim.. fakat daha önce hiç denememiştim.. Hiç ummadığım acayip bir ekşi tadı var fakat hoş bi içecekmiş bu.. Ne bileyim bi garip geldi böyle Var mı bunu deneyen hiç ? Eğer denemeyen varsa almadan evvel 2 kere düşünsün yoğun böyle greyfurt tadına benzeyen bi tadı var. Bu ekşiliği de kinin diye bi bitkinin karışımından elde ediliyomuş Ne bitkiymiş be

• Yapay Zekanın Yanıtı

Schweppes İndian Tonic Water Deneyenler

Schweppes İndian Tonic Water, dünyanın en popüler tonik sularından biridir. Kinin içermesiyle bilinen bu içecek, kendine özgü acı tadıyla öne çıkar.

Kinin, tonik suya acı tadını veren, aynı zamanda da sıtmaya karşı kullanılan bir maddedir. Ancak Schweppes İndian Tonic Water'da bulunan kinin miktarı, tıbbi amaçlarla kullanılacak kadar yüksek değildir.

Schweppes İndian Tonic Water, genellikle cin veya votka gibi alkollü içeceklerle karıştırılarak tüketilir. Ancak sade olarak da içilebilir. Tonik suyun acı tadı, bazı insanlar tarafından ferahlatıcı ve canlandırıcı bulunur.

Tonik suyun bazı sağlık yararları olduğuna inanılır. Örneğin, kininin anti-inflamatuar ve antioksidan özellikleri olduğu düşünülmektedir. Ayrıca, tonik suyun iştahı azalttığı ve sindirime yardımcı olduğu söylenir.

Ancak, tonik suyun aşırı tüketiminin bazı yan etkilere neden olabileceği unutulmamalıdır. Örneğin, aşırı kinin alımı baş ağrısı, mide bulantısı ve ishale neden olabilir. Ayrıca, hamile kadınlar ve karaciğer sorunları olan kişiler tonik suyu doktorlarına danışmadan tüketmemelidir.

Eğer Schweppes İndian Tonic Water'ı denemek istiyorsan, öncelikle alkollü içeceklerle karıştırarak tüketmeni öneririz. Tonik suyun acı tadına alıştıkça, sade olarak tüketmeyi de deneyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • tonic water içtim ama indianmıydı bilemem acı bir tadı var,aldığıma pişman olmadım ama içemedimde
  • değişik bi tadı var doru.. annem hiç sevmedi onu bliyom ama ben sevdim fena değil değişik bi tat. ama bence bu tek başına içmek için bişey değil içkilere falan karıştırılıp ya da bir karışım yapılıp da içiliyormuş gibime geldi.. tek başına içince pek keyif veren tarafı yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Keşiş

Arkadaşlar kola yerine bugün değişiklik olsun diye sade gazoz almaya karar verdim.. Bi kerede bunu deniyim dedim.. fakat daha önce hiç denememiştim.. Hiç ummadığım acayip bir ekşi tadı var fakat hoş bi içecekmiş bu.. Ne bileyim bi garip geldi böyle Var mı bunu deneyen hiç ? Eğer denemeyen varsa almadan evvel 2 kere düşünsün yoğun böyle greyfurt tadına benzeyen bi tadı var. Bu ekşiliği de kinin diye bi bitkinin karışımından elde ediliyomuş Ne bitkiymiş be

tonik mi içtin gazoz mu ?

• quote:

Orjinalden alıntı: thekeys

quote:

Arkadaşlar kola yerine bugün değişiklik olsun diye sade gazoz almaya karar verdim.. Bi kerede bunu deniyim dedim.. fakat daha önce hiç denememiştim.. Hiç ummadığım acayip bir ekşi tadı var fakat hoş bi içecekmiş bu.. Ne bileyim bi garip geldi böyle Var mı bunu deneyen hiç ? Eğer denemeyen varsa almadan evvel 2 kere düşünsün yoğun böyle greyfurt tadına benzeyen bi tadı var. Bu ekşiliği de kinin diye bi bitkinin karışımından elde ediliyomuş Ne bitkiymiş be

Sade gazoz diye gittik bunu aldık ne bileyim ben Fruko alıcaktım.. Bide bayiciye sordum sade mi diye herif evet dedi

• quote:

Orjinalden alıntı: thekeys

quote:

ya şivepsin var indian tonik water diye gazoz diye alıyosun tonik çıkıyor adı üstüde. diğer şiveps çeşitleri gibi sanıp ben de almıştım da

• Tonik tek başına içmek için alınır mı ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Starbuzz Blue Mist 250gr
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar kola yerine bugün değişiklik olsun diye sade gazoz almaya karar verdim.. Bi kerede bunu deniyim dedim.. fakat daha önce hiç denememiştim.. Hiç ummadığım acayip bir ekşi tadı var fakat hoş bi içecekmiş bu.. Ne bileyim bi garip geldi böyle var mı bunu deneyen hiç ? Eğer denemeyen varsa almadan evvel 2 kere düşünsün yoğun böyle greyfurt tadına benzeyen bi tadı var. Bu ekşiliği de kinin diye bi bitkinin karışımından elde ediliyomuş ne bitkiymiş be

keşiş ne deyim sana şimdi bu alkolmu ben merak ettim eğer alkol yoksa alırım belki varsada alırımda böyle alkollu bir şeyse süper marketlerde felan zor bulunur belki diye düşünüyoprum
  • banada aynısı bodrum dayken başıma geldi schweppes tonic aldım cam şişede bi diktim kafaya tadı garip 1 saatte bitirmiştim sonra annemle babama söyledim güldüler tek içilmiyormuş bi içki ile içiliyormuş
  • Arkadaşın dediği tonik ismi ben de içtim alkolle alakası yok ve orjinal tonikte değil gazoz aslında garip bi tadı var be diğer Schweppes ler daha güzel bence diğerlerini de dene
  • ben hiç sevmemiştim.. onun yerine mandalinasını alırım schweppes in çok daha iyi. veya bitter limon
  • kinin sıtma ilacıdır
  • 14 saat önce supermarkete girdim elime aldım baktım Allah Allah bune acaba diye , evirdim çevirdim mağaza kapanıyo dediler bıraktım uludağ limonata aldım
  • Gazoz niyetine toniği de ilk sizden duydum Sade içmeyin onu, hoş olmuyor
  • geçen peder almış gelmiş indian water'ı. soğuk soğuk yuvarladım gitti. hızlı hızlı içinde iyi gidiyor
  • Her içişimde enerji patlaması oluyor.Tadıda hoş.
  • Bende bugun antreman çıkısında gazoz alayım diye yanlıs schwepees almısım kafaya bir diktim iğrenç bir tadı var ağzımın içine etti yani greyfurttan nefret ederim aynı onun tadı asla almam birdaha bitiremedim zaten 1 lt yarıladım ama oda susuzluktan
  • vişne suyu, ve elma suyu bir de yeşil çay ile beraber guzel kokteyl oluyor.. şerbet kıvamındaki meşrubattansa tek içmesi bile güzeldir ayrıca
  • bende bugün aldım ice tea karıştırıp içicem
  • Bende ilk kez dün aldım . kan şekerim düşmüştü, hemen kuru yemişçi ye attım kendimi limonata var mı dedim, şwepsi gösterdi,marka tanıdık ama görünümü tuhaf geldi sordum adama; alkol malkol yok demi içinde diye... yok abi bildiğin limonata dedi. aldım evde içerken, şekerli bir şerbet beklerken damağımda zehir zıkkım gibi geldi zehir aktı sanki boğazıma, 2 bardak içtim zar zor. sonra az başım döndü.büyük ihtimal içine alkol katıyorlar az da olsa.gerisini attım gitti :))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.