Şimdi Ara

Schweppes İndian Tonic Water Deneyen? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
46.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kraven

babam zamanında içindeki kinin maddesi için içerdi ara sıra iyi geliyomuş ateşemi neydi hatırlamıyorum yani bir hastalık mı gaz içinmi artık neyse sonuçta yararlı bir maddeymiş bi kere bende denemiştim ama acayip acı gelmişti 3-4 yudumdan fazlasını içemedim bir ara eskiden akmina'nında böyle bi içeceği vardı buna benzer ama tadı daha güzeldi şimdi bulamıyorum hatırlayan ya da bilen varmı ismi cismi nedir ?

Sıtma için, Kinin maddesi sıtmaya karşı alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: algerino85

Bende ilk kez dün aldım . kan şekerim düşmüştü, hemen kuru yemişçi ye attım kendimi limonata var mı dedim, şwepsi gösterdi,marka tanıdık ama görünümü tuhaf geldi sordum adama; alkol malkol yok demi içinde diye... yok abi bildiğin limonata dedi. aldım evde içerken, şekerli bir şerbet beklerken damağımda zehir zıkkım gibi geldi zehir aktı sanki boğazıma, 2 bardak içtim zar zor. sonra az başım döndü.büyük ihtimal içine alkol katıyorlar az da olsa.gerisini attım gitti :))

Alkol falan yok, kinin üzündendir herkes alışık değil tadına. Ben çok severim Tonik i. Bizim milletin damak tadı alışık değildir Tonik'e

• Şahsen tonic benim çok hoşuma gider özellikle tatilde herşey dahildi her gün en az 5 bardak içerdim yanında da kuruyemiş ohhhhh
  • Allh belani versin schweppes beyler sakina almayin kusmaya gidiyorum gazoz diye aldim insan icmez bunu bitki ilaci gibi bisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun yegenimde gazoz zannedip almis :))) gercekten agir bir tadi var! Zevk meselesi ama ben hic begenmedim!

• Tadı hafıf ekşi ve acımsı, bir bardaktan fazlasını içemedim

• Ne kadar fakir varmis forumda yahu
  • simdi içtim buzdolabı hicbirsey yoktu 2 bardak içtim cin içmiş kadar oldum acıya dikkat uzun sure kullanılan kinin retina bozar göz kör olur aman dikkat

• Keske almadan once buraya baksaydım bardak doluyor şekilde duruyor 15 dakikadır bakalım icebilcemmi ne kadar igrenc bişey
  • Bu konuya bakmadan aldıysanız zaten

http://forum.donanimhaber.com/m_75557749/tm.htm
  • JackGhosen J kullanıcısına yanıt
    bilseydim arastırırdım
  • ben aldım tadına bakıp çöpe döktüm
  • Biz hamamdan sonra hep ondan içeriz acı ama insanı rahatlatıyo hele vişnelisi hastasıyımmm
  • a101 de zencefiili ve bunu görünce aldım denemek maksatlı. vişne suyu ile karıştırdım greyfurt tadı hala ağır basıyor. bence vişne tonik pek güzel 2li olmadı. başka öneri varsa gece uzun bekliyorum.
  • O kesinlikle tek icilen bir sey degil ickilere tonik olarak karistirilarak iciliyor.Ben de gazoz sanip almistim sonra tum gece naletler okudum kusuyordum.Sonra okula gidip avustralyada hocaya soylemistim gulmustu herkes bana o tek basina icilmez diye.
  • Beyin uzmanı Sultan Tarlacı 3-4 ay önce twit atmıştı,beyne faydası var için diye.Swepsin tonigini her zaman görüyordum ama almıyordum.Sağlık için alıp içeyim dedim,yan tarafında daha büyük şişede ve daha ucuza sırmanın tonigi vardı,onu aldım,hemen açıp tadına baktım,gazoz gibi.İyiymiş dedim bir şişe daha aldım.İçinde kinin varmış,faydalıymış.Sultan Tarlacı diyorsa vardır bir bildiği.Arasıra alıp,şifa niyetine içeceğim.Aynı gazoz tadı,biraz kekremsi
  • Hort…

Tonic hangi marketlerde var? Evde 3-5 şişe etil alkolüm var . Eskiden , ergenlikte, cin tonik içerdim. Özledim .
  • Alkol sanıyodum ben onu
  • miyavlayankirpi kullanıcısına yanıt
    Bu ürün Korona ya iyi geliyormuş deniyor. internetten ararken burayı buldum, güncel bilgisi olan var mı? Yerine önerisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.