Şimdi Ara

SCIROCCO (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.608
Cevap
20
Favori
269.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Chicago jantlar da bu şekilde, pek tercih edilmiyor sanırım ama ben pek beğendim.

SCIROCCO

SCIROCCO
  • Scirocco Fransa katalogu aksesuar fiyat listesi, google translate sağolsun.

Etek önce 1K8071609 GRU 319Euro
    Arka etek 1K8071610 GRU 339Euro
    Eşikleri yan 1K8071685 GRU 519Euro
    Egzoz için Çift krom egzoz çıkışı Serisi 2x60 000.071.910 135Euro
    Egzoz için Çift krom egzoz çıkışı Serisi 2x70 000071910A 135Euro
    Alüminyum manuel 1K1064200 83Euro için kapakları pedalı
    Alüminyum otomatik kutu 1K1064205 için 105Euro kapsar pedalı
    Pommeau baskı hızı GTI göz 1K0064285G 119Euro
    Doorsills çelik logosu 1K8071305 109Euro
    Iç kaplama kiti 4 adet coul karbon gösterge tablosu ve torpido gözü 1K1072390A 189Euro
    İç Kaplama Seti 4 kaydırıcıyı alüminyum gösterge tablosu ve torpido gözü 1K1072390B 189Euro
    İç Kaplama Seti 4 sütun piyano adet gösterge paneli ve torpido gözü 1K1072390C 189Euro
    Sima kış tam tekerlekleri 205/50 R17 VE 39 1K8073247FD8Z8 1609Euro

• Piano Black, Aluminyum ve Carbon İç Kaplama Setleri ilgi çekici olabilir bence.

Carbon'un bir fotoğrafı ek'te.

quote:

Orijinalden alıntı: w1k1nG

Scirocco Fransa katalogu aksesuar fiyat listesi, google translate sağolsun.

Etek önce 1K8071609 GRU 319Euro
    Arka etek 1K8071610 GRU 339Euro
    Eşikleri yan 1K8071685 GRU 519Euro
    Egzoz için Çift krom egzoz çıkışı Serisi 2x60 000.071.910 135Euro
    Egzoz için Çift krom egzoz çıkışı Serisi 2x70 000071910A 135Euro
    Alüminyum manuel 1K1064200 83Euro için kapakları pedalı
    Alüminyum otomatik kutu 1K1064205 için 105Euro kapsar pedalı
    Pommeau baskı hızı GTI göz 1K0064285G 119Euro
    Doorsills çelik logosu 1K8071305 109Euro
    Iç kaplama kiti 4 adet coul karbon gösterge tablosu ve torpido gözü 1K1072390A 189Euro
    İç Kaplama Seti 4 kaydırıcıyı alüminyum gösterge tablosu ve torpido gözü 1K1072390B 189Euro
    İç Kaplama Seti 4 sütun piyano adet gösterge paneli ve torpido gözü 1K1072390C 189Euro

Sima kış tam tekerlekleri 205/50 R17 VE 39 1K8073247FD8Z8 1609Euro

SCIROCCO

• arkadaşlar,

bahsettiğim 2010 Fransa Scirocco katalogları. MUTLAKA GÖZ ATIN.

Sportline ve Sportline Plus için hangi özellikler standart, hangileri opsiyonel, aksesuarlar, herşey mevcut.

Doğuş'tan beklerseniz, daha çok beklersiniz.

http://rapidshare.com/files/263549605/cata_scirocco_1_.pdf.html
    http://rapidshare.com/files/263550246/tari_scirocco_1_.pdf.html

Yıldızlı yerlere rapidşeyır gelicek. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w1k1nG -- 4 Ağustos 2009; 12:20:18 >

• Yurtdışında bir forumda okuduğum üzere VW Scirocco ve EOS üretim adetini düşürmüş ve günlük 300 adete çekmiş.
    VW sadece Portekiz'de Scirocco üretiyormuş ve %60 kapasite ile çalışıyormuş fakat yinede kapasiteyi düşürme kararı almışlar.
    Yurtdışındaki müşterilerede Kasım gibi teslim tarihleri veriliyormuş, bana verildiği gibi.

quote:

Just to let you guys know that VW has just decided (2 hours ago) to REDUCE its daily output production of the Scirocco and EOS to 300 units/day.

VW only manufactures the Scirocco here in Portugal and the factory is at 60% capacity but still VW has decided to reduce its output.
    I find it outrageous, especially considering that I ordered the car in June and have a delivery time of NOVEMBER.

These guys just don't care about customers (and their sales).

• quote:

Orijinalden alıntı: w1k1nG

Chicago jantlar da bu şekilde, pek tercih edilmiyor sanırım ama ben pek beğendim.

SCIROCCO

SCIROCCO

Gerçekten güzel ve sıradışı duruyor, beyazda nasıl durur acaba? Interlagosu Chigago ya çevirmeyi düşünmüyor değilim? Aklıma kurt düşürdün şimdi

Diğer arkadaşların yorumları nedir? Beyaza chigago gidermi? Bence gidiyor...

• dynaudio hocam bende senin gibi düşünüyorum, siparişini verebilisem hayırlısıyla bende beyaz almak istiyorum fakat bu jantların beyaz ile nası gittiğine dair internette neredeyse hiç fotoğraf bulamadım, sadece birkaç tane var onlarda sanal sanırım.

siparişini değiştirebilme şansın varsa düşün derim Chicago'yu.

bu arada bu videodaki jantlar da Chicago mu ? yoksa ben mi yanılıyorum ?
    http://www.youtube.com/watch?v=IgArKxp1Rgs
    http://www.youtube.com/watch?v=EVc3wPN2oS4

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w1k1nG -- 4 Ağustos 2009; 13:10:17 >

• Resimi koyduğun iyi oldu, chigago gride durduğu gibi durmuyor bence beyazda. Koyu renk araca chigago daha çok yakışıyor. Jant seçiminde araç rengi çok önemli, Interlagosa devam diyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DYNAUDIO
    Diğer arkadaşların yorumları nedir? Beyaza chigago gidermi? Bence gidiyor...

Şimdi herkesin zevki farklı fakat ben bu jantı sevemedim gitti. Bana çok sıradan geliyor ve benzer modelleri kuş tipi araçları süslüyor. Scirocco 'ya daha egzantirik bir jant takılmalı diye düşünüyorum.
  • Biz Jantı omu olsun bu mu olsun diye düşünelim hala :(( Biraz önce doğuştan aradılar, vermiş olduğunuz sipariş Ekimin ortasına yetişiyor. Almanya üretim adetlerini düşürmüş diye bir yanıt aldım. Bunun anlamı 30 Eylül de bitecek olan ÖTV ye yetişmiyor anlayacağınız. Bu durumda aracın fiyatı nereden baksan 4000-5000 TL artacak. Ben ne anladım bu işten. Siparişimi vereli epeyce uzun bir zaman oldu. Yok mu bu işin bir sırası bir takibi yahu? Üretime girmiş olan araçta opsiyon varmı yokmu kontrol edeceklermişmiş, varsa mevcutlardan bi tane ayarlayacaklarmışmış. Yoksa Türkiye'dekilerden bir tane bakacaklarmışmış. Vallahi bu iş hele bir olmasın bi daha VW ye binersem ne olsun. Bi heves insanın kursağında bu kadar mı bırakılır yahu!!!
    Sinirimden ne yazacağımı bilemiyorum... Bu araç ÖTV'ye yetişmez ise almam daha iyi. Enayi yok karşılarında... Diyorum ki acaba zarf atıyorlar da Euro düşecek diye ellerindekileri mi yüksekten piyasaya sürmek istiyorlar ???? Pffffffffffff!!!!

Birisi bana arabasını 1 tur versin süreyim yahu!!! Başka türlü geçmez bunun üzüntüsü...

• dynaudio senin adına gerçekten çok üzüldüm, siparişi verdikten sonra verdikleri tarihin ertelenmesi üzücü.

benim bir kaç saat önce attığım mesajı okuduysan gerçekten VW Scirocco ve EOS üretim adetini dürüşmüş, dolayısıyla söylediklerinde haklı olabilirler.

sen bir ay önce sipariş verdin sanırsam ve ekim olarak tarih bildirdiler, banada geçen hafta siparişi geçersem teslimi kasım olarak bildirdiler, genel bir problem var, herkes şikayetçi.
  • Bu arada müşteri opsiyonlu 1.4,Manuel,Beyaz,Xenon+Ayna Pak+Sunroof+Multimedya soketli ellerinde bir araç varmış. Müşteri almaz ise onu istermisin diyorlar?
    Benim konfigürasyona göre 18"Jant+Dynaudio+Deri koltuğu yok.

Ne diyorsunuz arkadaşlar??? Alayımmı? Bekleyeyimmi?
    Binmek ya da binmemek işte bütün mesele
  • quote:

Bu arada müşteri opsiyonlu 1.4,Manuel,Beyaz,Xenon+Ayna Pak+Sunroof+Multimedya soketli ellerinde bir araç varmış. Müşteri almaz ise onu istermisin diyorlar?

Bence al, 15 gün passat bekledim o bile çok geldi.
    Kaldı ki ÖTV indirimi ne olursa olsun fiyatı etkiler.

"18"Jant+Dynaudio+Deri koltuğu yok." Deri koltuk biraz zor belki ama diğerlerini sonra da taktırabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ces114 -- 4 Ağustos 2009; 17:52:21 >
  • quote:

Bu arada müşteri opsiyonlu 1.4,Manuel,Beyaz,Xenon+Ayna Pak+Sunroof+Multimedya soketli ellerinde bir araç varmış. Müşteri almaz ise onu istermisin diyorlar?

bencede al...stoklu çalışmadıkları için başka bulmaları zorlaşabilir...anca birisi vazgeçecekki sen alasın...bu arada bende deri koltuk ve ve sunroof istiyordum sırf ötv den sonra araç gelir diye risk etmedim...standart geleni aldım...ve iyiki beklememişim.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceset114

Bence al, 15 gün passat bekledim o bile çok geldi.
    Kaldı ki ÖTV indirimi ne olursa olsun fiyatı etkiler.

"18"Jant+Dynaudio+Deri koltuğu yok.birde hız sabitleyici yokmuş" Deri koltuk biraz zor belki ama diğerlerini sonra da taktırabilirsin.

Kafamı öyle karıştırdılarki anlatamam. Bakalım yarın müşteri gelip kararını verecekmiş, eğerki o almaz ise almak isterim.
    Acaba kur tekrar 1.89'a gerilermi ve ÖTV yi yıl sonuna kadar 1.27 den devam ettirirlermi? Yazamadığım ama aklıma gelen yüzlerce soru var. Eğer öyle birşey olacak olursa Full donanımı bile şimdikinden daha ucuza almak mümkün olacak. Herşey hayırlısı...

Benim gibi siparişini vermiş bu adama bu yapılırmı yahu?
    Aradım müşteri temsilcisi arkadaşı, müşterine olabildiğince sciroccoyu kötüle seni boğaza yemeğe götüreceğim dedim. Adamda A3 ile scirocco arasında kalmış. Bir adama bakıyorum bir kendime bakalım ne olacak yarın akşama dananın kuyruğu kopuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufcetin
    Dediğin oldu vallahi. Bu gün ihale var $1.45'de rezillik resmen...

Dövizin bu gidişatı Kasım başına kadar devam edecek gibi görünüyor. Amerika 'daki yerel bankalarda likide sıkışmış durumda çünkü mortage kredisiyle alınan evler devletin güvencesine rağmen sahipleri tarafından bankalara geri iade edilmeye devam ediyor. Çünkü piyasada tedirginlik hakim, iş güvencesi yok. Bankaların kasası para yerine ipotekli evlerin tapu kağıtlarıyla dolu. Kısacası piyasayı dengelemek için para basmaya devam. Varsayımım dolar Kasım ayına kadar Dolar 1,38 ve Euro 1,99 seviyesinde takip eder diye düşünüyorum.

Bizimle ilgili konuysa serbest piyasaad Euro 1,99 ve aşağısını görürse Doğuş Euro sabit kur seviyesini 1,85 kadar çekecektir diye düşünüyorum.

quote:

Araç çok güzel, eğer anlaşabiliyorsanız aracı ayırtın fakat satın alma işlemini Eylül ayına sarkıtın. Euro kuru mutlaka 1,89 seviyesine geri çekilecek diye düşünüyorum.

• Selam,

Videolardaki jantlar chicago mu bilemiyorum gercekten cok benziyor ama esas konuyu hatirlamis oldum iste sciroccomuzun turedigi proje IROC Concept :)

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

• Berat Kandiliniz Mübarek Olsun Arkadaşlar..

Hep Beraber Nice Kandillere İnş...
  • Müşterinin kredisi onaylanmamış arkadaşlar 2 saat içerisinde kesinlik kazanıyor. Araç dün akşam bayiye giriş yapmış...
  • quote:

Müşterinin kredisi onaylanmamış arkadaşlar 2 saat içerisinde kesinlik kazanıyor. Araç dün akşam bayiye giriş yapmış...

Al paranı git bayiye. Alın ulen parası neyse verin de... :9
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.