Şimdi Ara

SCIROCCO (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.608
Cevap
20
Favori
269.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bence meraklanmayın euro böyle dewam ederse doğuş kuru çekmek zorunda kalıcak ve 1.85 e çekse şuanki 1.4 tsı 160 hp dsg 55.000 TL 'ye denk gelicek ve ötv'nin kalktığını düşünürsek 4-5 bin tl lik artışla fiyatlar yine aynı olacaktık... =))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriticaLMadness ~ -- 10 Ağustos 2009; 10:00:33 >
  • 2840 TL az buz bi para değil..sanırsam araç 0-100 km/h ye 7.1 saniyede çıkıyor ABT yazılımından sonra..50 hp gibi bir artışla biraz daha iyi bir
    performans beklerdim açıkçası..ayrıca bu işlemi yaptırdıktan sonra galiba frenleri de upgrade etmek gerekebilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MerTango

2840 TL az buz bi para değil..sanırsam araç 0-100 km/h ye 7.1 saniyede çıkıyor ABT yazılımından sonra..50 hp gibi bir artışla biraz daha iyi bir
    performans beklerdim açıkçası..ayrıca bu işlemi yaptırdıktan sonra galiba frenleri de upgrade etmek gerekebilir..

Frenlere ellemeye gerek yok. Sonuçta vites oranları değişmediği için aracın limitleri değişmeyecek, vites aralıklarında iyileşme olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufcetin
    Frenlere ellemeye gerek yok. Sonuçta vites oranları değişmediği için aracın limitleri değişmeyecek, vites aralıklarında iyileşme olacak.

Bu işlem 2.0TSI 'da yapılırsa daha heyecanlı olur diye düşünüyorum.
  • Bildiğim kadarıyla VW ABT chipe garanti vermiyor.Penta sadece chip garantisi veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinarsoysal -- 10 Ağustos 2009; 15:01:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TorwaK

quote:

Bu işlem 2.0TSI 'da yapılırsa daha heyecanlı olur diye düşünüyorum.

1.Frenlere kesinlikle gerek var, zira ABT bunun için fren kiti geliştirmiş durumda. İvmelenmenin arttığı yerde momentumu düşürebilmek için yavaşlama ivmesininde arttırılabilmesi için kesinlikle frenlere gerek var.

2. Doğuş bu işi garanti kapsamında ABT'ye yaptırıyor, fakat yazılım hava yakıt oranını tamamen değiştirdiğinden yakıt sarfiyatındaki artış alınan 50 beygire değmiyor kanımca.

3. Aracın rodaj süresi tamamlanmadan kesinlikle motor upgrade olayına girmeyin arkadaşlar.

• Scirocco 'nun elektrik sistemi

SCIROCCO
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinarsoysal
    Bildiğim kadarıyla VW ABT chipe garanti vermiyor.Penta sadece chip garantisi veriyor.

VW daha önceden sadece Scirocco 2.0TSI için garanti veriyordu. Artık 1.4TSI içinde aynı garantiyi veriyor.

quote:

Orijinalden alıntı: DYNAUDIO
    1.Frenlere kesinlikle gerek var, zira ABT bunun için fren kiti geliştirmiş durumda. İvmelenmenin arttığı yerde momentumu düşürebilmek için yavaşlama ivmesininde arttırılabilmesi için kesinlikle frenlere gerek var.

2. Doğuş bu işi garanti kapsamında ABT'ye yaptırıyor, fakat yazılım hava yakıt oranını tamamen değiştirdiğinden yakıt sarfiyatındaki artış alınan 50 beygire değmiyor kanımca.

3. Aracın rodaj süresi tamamlanmadan kesinlikle motor upgrade olayına girmeyin arkadaşlar.

1. 50 Beygirlik farkın fren sistemine bir etkisi olacağını düşünmüyorum.

2. Yakıt kullanımında şehir dışı 100km 'de %10 düşüş garantisi var.

3. Fabrikalı çıkışlı ABT 'li Scirocco 'lar ne olacak?

• Arkadaşlar, rcd510'a sd kart almak istiyorum ama bir türlü maksimum kaç gb sd kart desteklediğini bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim ya da siz kaç gb ile kullanıyorsunuz. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrig

Arkadaşlar, rcd510'a sd kart almak istiyorum ama bir türlü maksimum kaç gb sd kart desteklediğini bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim ya da siz kaç gb ile kullanıyorsunuz. Şimdiden teşekkürler.

Ram'in destekleme ile bir alakası olduğunu sanmıyorum, bulabildiğini al derim. Daha önceden 4GB lik kullanan vardı sorun yaşamıyordu sanırım. 8lik 16 lık bile çalışır kanımca. Fakat kapasitesi yüksek oldukça ilk açılışta yavaş okunabilir. Abartmaya gerek olduğunu sanmıyorum. 4GBye bile dünya kadar mp3 sığar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TorwaK

quote:

Orijinalden alıntı: cinarsoysal
    Bildiğim kadarıyla VW ABT chipe garanti vermiyor.Penta sadece chip garantisi veriyor.

VW daha önceden sadece Scirocco 2.0TSI için garanti veriyordu. Artık 1.4TSI içinde aynı garantiyi veriyor.

quote:

1. 50 Beygirlik farkın fren sistemine bir etkisi olacağını düşünmüyorum.

2. Yakıt kullanımında şehir dışı 100km 'de %10 düşüş garantisi var.

3. Fabrikalı çıkışlı ABT 'li Scirocco 'lar ne olacak?

Aracı limitlerinde kullanıp kullanmamaya bağlı bir durum,.

Torwak, chip uygulamasının yakıtı düşüreceğine şahsen inanmıyorum. Bu garantiyi herkes veriyor ama resmen düştüğüne dair hiçbir kanıt yok. Chip uygulatan kime sorduysam yakıt sarfiyatında önemli bir artış olduğunu söyledi.

Fabrikadan ABT'li araç çıkmıyor. Zira bende özel siparişimi fabrikadan ABT'li çıkartmak istemiştim fakat, araç fabrikadan çıktıktan sonra ABT firmasına gidiyor.

• İşte bu olunca rodaj denilen dönemi pas geçmiş oluyorsun. Ayrıca bunu VW eliyle yapıyorsan fabrika çıkışlı demek pekde yanlış olmaz.

quote:

Fabrikadan ABT'li araç çıkmıyor. Zira bende özel siparişimi fabrikadan ABT'li çıkartmak istemiştim fakat, araç fabrikadan çıktıktan sonra ABT firmasına gidiyor.
  • Scirocco'nun Xenon far ve bunun beyni (kontrol ünitesi)'ne ait parçaların kodlarını bilen varmı? Yada satıldığı yeri. Ebay'de Scirocco HeadLight diye arattığımda eski versiyonun parçaları geliyor.
  • bir sitede 32 gb SD kart destekledigine kanıtlayan bi video görmüştüm..ama baya yavaslatıyordu..

ben 8 gb lik kullanıyorum fazlasıyla yetiyor..
  • quote:

İşte bu olunca rodaj denilen dönemi pas geçmiş oluyorsun. Ayrıca bunu VW eliyle yapıyorsan fabrika çıkışlı demek pekde yanlış olmaz.

Bende bunu anlatmak istemiştim
  • Kadere bak bula bula sol tekini bulduk farın. :) Almancası olan varmı. Google Translate biraz tarzanca çevirdi sayfayı.

• Xenon Valeo'da varmış sanırım... Çok acayip gelişmeler oluyor bekleyin...
  • quote:

Xenon Valeo'da varmış sanırım... Çok acayip gelişmeler oluyor bekleyin...

Valeo sitesinde katalogda gösteriyor ama fiyat bilgisi yok.

SCIROCCO

EAN numarasi 3276420436584
    Durum Normal
    Paketleme birimi 1
    Kullanim numaralari 43658
    Kriter:
    Soldan/Sagdan trafik Sagdan akan trafik için
    Montaj tarafi sol
    İlave ürün / İlave bilgi Ampul yok
    Araç donanimi Far seviye ayarlamasina sahip araçlar için (elektrikli)
    İlave ürün / İlave bilgi 2 Far seviye ayari için ayar motoru ile
    İlave ürün / İlave bilgi 2 Xenon için kumanda kutusu yok
    Isik fonksiyonu Kisa huzme ile
    Isik fonksiyonu Uzun huzme ile
    Lamba dizayni Çift xenon fari
    Lamba türü D1S (Gaz desarjli lamba)
    İlave ürün / İlave bilgi 2 otom. far seviye ayari için kumanda kutusu ile
    Isik fonksiyonu viraj isigine sahip
    Lamba türü H7
    Isik fonksiyonu Gündüz seyir isigi

SCIROCCO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinarsoysal -- 11 Ağustos 2009; 21:29:29 >

• Bugün büyük hayaller ile 285 TL ye bulunca atladım. Fakat bildiğimiz tas şeklinde far çıktı. :(

Valeo'nun merceklisi ise sipariş ile geliyor bir set 2.000 tl yi buluyor.
  • Ben bu valeo'dan alsam mercekli xenon kit'ini sorunsuzca uygulanabilecek mi araca peki?

Bir de volkswagen yetkili servisinden orijinalini temin etmeye çalışsam ne kadara mal olur?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.