Şimdi Ara

SCIROCCO (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.608
Cevap
20
Favori
269.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2010 model dedin de geçen hafta sonu Meguiars 'da yıkatmaya gelen 2010 model bir Scirocco 'yu inceledik. Doğuş kararan aynayı bırak aracın konfigrasyonuna lastik basınç ölçer dahi koydurmamış (Büyük ihtimalle aslında Mısır 'a gitmesi gereken araçlar). Aracın içi bomboş, bu adamlara güvenip satıcılardan araç alınmaz mutlaka kendiniz sipariş vereceksiniz ve 3 ay bekleyeceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufcetin

TorwaK ile çok örtüşüyor fikirlerimiz. Bende mavi renk 2.0 TSI istiyorum.

Yusuf bu arada 2.0 TSI 'a Mavi Renk araca birde orjinal VW Body kit yapıldığını düşünebiliyor musun? +H&R veya Eibach 3,5cm yay... Birde üzerine ABT chip attın mı 265HP... Al sana aşağıdaki Scirocco R.

SCIROCCO

• Dur insanın niyetini bozma...
  • quote:

Dur insanın niyetini bozma...

Ben bozdum bile görmüyor musun?
     SCIROCCO
    Bu arada önceki mesajda açıkça yazmadım ama farketmişsindir zaten Scirocco R, VW 'nin orjinal Scirocco body kit 'ni kullanıyor. Ekstra olarak ön tamponda sisleri kaldırıp, parkları led yapmışlar. Arkaya kazandan çift egzos çıkış vermişler, resimleri götürürsek eğer İskender usta onu 1-1 yapabilir diye düşünüyorum.

Aşağıdaki resimde tek eksiklik panoramik cam tavan ve hemen arkasında devam edecek siyah folyo. Bunlarda oldumu sen o zaman gör... bakışlardan trafiğe çıkamazsın.

SCIROCCO

SCIROCCO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorwaK -- 14 Ağustos 2009; 9:47:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TorwaK

quote:

TorwaK ile çok örtüşüyor fikirlerimiz. Bende mavi renk 2.0 TSI istiyorum.

Yusuf bu arada 2.0 TSI 'a Mavi Renk araca birde orjinal VW Body kit yapıldığını düşünebiliyor musun? +H&R veya Eibach 3,5cm yay... Birde üzerine ABT chip attın mı 265HP... Al sana aşağıdaki Scirocco R.

SCIROCCO

Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış Bende yahu Torwak,Yusuf yakıt sarfiyatlarınızı yazın diyecektim, ama maşallah 265 lik R için kolları sıvamışsanız kızdım sormayacağım yakıt sarfiyatlarını

• quote:

Orijinalden alıntı: DYNAUDIO
    Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış Bende yahu Torwak,Yusuf yakıt sarfiyatlarınızı yazın diyecektim, ama maşallah 265 lik R için kolları sıvamışsanız kızdım sormayacağım yakıt sarfiyatlarını

Hahaha vallahi yok ya
    />
    Çok zor alınıyor bu tarz şeyler, bende bilsen nerelerden neler arttırarak acaba alabilirmiyim diyorum. Sonuçta insan hep daha fazlasını istiyor.

Yakıt tüketimim şehir içersinde 100km 'de 8Litre. Şehir dışındaysa 5,5-6Litre civarında. Sakin kullandığınızda TSI çok tutumlu bir motor ama 180km 'yi geçtiniz mi petrol canavarı oluyor.
    />

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorwaK -- 14 Ağustos 2009; 10:14:49 >

• 2008 TSI 140 Golfüm vardı ilk alırken yahu seri bişey olsun demiştim. Benim için önemli olan A noktasından B noktasına ekonomik bir şekilde gitmek değil. Bu yüzden 140 lık almıştım sonra baktım epey yakıyordu. Değil dediğin gibi 180 leri 120 yi geçtiğinde dengeler şaşmaya başlıyordu. Sonra sonra daha yavaş sürmeye başlamıştım. Yanımdan dizeller 150-160 la geçmeye başlayınca, adama bak ya arabası dizel benden hızlı uçuyor demeye başladım. Nasılsa adamın arabası yakmıyor ya topukluyor.Sonra babama 1.4 3 silindirli 2009 Polo aldık. Araba tam bir pinti. Full depo 1300 km gidiyor. Bende birilerini sollarken inadına basıyorum yolda 150-160-170 adamların bana bir bakışı varki sorma Diyorum bizim 160 lığı aldıktan sonra bende dizellere Küçük Emrah gibimi bakacağım acaba?

• TorwaK,
    şehiriçinde 8lt yakmak için heralde gaz pedalına pamuk koymak gerek, sciroccoyu aldığımdan beri local olarak 8 litreyi görüyorsunuz ama full depo bittiğinde 9,5lt den aşağı yakamadım. bir kaç gün kasıyorum basmamak için ama lavuğun teki geliyor gazlıyor yanımda bende biran için gaza geliyorum, hemen consumption fırlıyor. torwak scirocco club buluşmanız hayırlı olsun, hani nerde ve nezaman olacağını bizede bildirecektiniz. burda 4 kişi değiliz değil mi. !!! bizdeki de siyah şahin değil. ikinci konuya gelirsek sen bilirsin; direksiyondan, hafızadaki radyo kanallarını ve cd deki folderları nasıl değiştiriyoruz. üçüncü konu ise, freni sık kullandığınızda fren sertleşiyormu?

quote:

Orijinalden alıntı: TorwaK

quote:

Hahaha vallahi yok ya
    />
    Çok zor alınıyor bu tarz şeyler, bende bilsen nerelerden neler arttırarak acaba alabilirmiyim diyorum. Sonuçta insan hep daha fazlasını istiyor.

Yakıt tüketimim şehir içersinde 100km 'de 8Litre. Şehir dışındaysa 5,5-6Litre civarında. Sakin kullandığınızda TSI çok tutumlu bir motor ama 180km 'yi geçtiniz mi petrol canavarı oluyor.
    />

• selam arkadaşlar,
    euro NCAP testi scirocconun yok ama lupo, eos, beetle gibi az satan modellerin bile euro NCAP test sonuçları var. vw neden bunu test ettirmemiş acaba güvenmiyormu nedersiniz.
  • Şehir içi 600 kmlere gelmeye başladım ben. Kesinlikle zamanla azalıyor. İlk depolarda 450 km idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: must_be

selam arkadaşlar,
    euro NCAP testi scirocconun yok ama lupo, eos, beetle gibi az satan modellerin bile euro NCAP test sonuçları var. vw neden bunu test ettirmemiş acaba güvenmiyormu nedersiniz.

Olmaması mümkün değil! Bir kaza anında araçta kusur bulurlarsa, Vw fabrikasına tankla girerler
  • quote:

Şehir içi 600 kmlere gelmeye başladım ben. Kesinlikle zamanla azalıyor. İlk depolarda 450 km idi.

selam yusufcetin,
    aracın kaç km oldu? kırmızı ışık ilk yandığında mı 600km gittiğin yoksa kırmızı ışığın sonu itibariyle mi? 95 oktanmı 97 mi? lastik basıçları kaç bar? senin araç dsg miydi? ya kusura bakma çok soru sordum ama :)
  • quote:

quote:

selam arkadaşlar,

Olmaması mümkün değil! Bir kaza anında araçta kusur bulurlarsa, Vw fabrikasına tankla girerler

www.euroncap.com
    The European New Car Assessment Programme | Euro NCAP
    http://www.euroncap.com/home.aspx
    malesef yok :( megane bile 5 yıldız hatta clio HB bile 5 yıldız ama malesef siroccomuzun yıldızı bile yok:((((((

• şık olmuş
  • herkese merhaba.
    bende bu araçtan almayı düşünüyorum.160 ps manuel'i benim için uygundur.
    fiyatlara baktım ama siz daha iyi bilirsiniz uygun olarak nasıl ve nereden alınmalı ? indirim yapan yerler vs.
  • quote:

TorwaK,
    şehiriçinde 8lt yakmak için heralde gaz pedalına pamuk koymak gerek, sciroccoyu aldığımdan beri local olarak 8 litreyi görüyorsunuz ama full depo bittiğinde 9,5lt den aşağı yakamadım. bir kaç gün kasıyorum basmamak için ama lavuğun teki geliyor gazlıyor yanımda bende biran için gaza geliyorum, hemen consumption fırlıyor. torwak scirocco club buluşmanız hayırlı olsun, hani nerde ve nezaman olacağını bizede bildirecektiniz. burda 4 kişi değiliz değil mi. !!! bizdeki de siyah şahin değil. ikinci konuya gelirsek sen bilirsin; direksiyondan, hafızadaki radyo kanallarını ve cd deki folderları nasıl değiştiriyoruz. üçüncü konu ise, freni sık kullandığınızda fren sertleşiyormu?

Açıkçası az yakmak için çok uğraşmıyorum. Sadece hızlanmayı ani olarak yapmıyorum sakin sakin kalkış hem arabaya hem de keseye faydalı Haftaya buluşma olacak, sanada özel mesajla detayları bildireceğim Direksiyondan CD deki klasorler değişmiyor maalesef.

• Arkadaşlar

Bende aracın ön camlarına film yaptırmak için 3M'e gittim. Ordaki adam tutturdu buna illa ön kaput koruma filmi de yapalım şeffaf bak ağlarsın sonra taş gelince falan da filan...

Bundan önceki arabamı 4 sene kullandım 1-2 taş anca yemişimdir kaputa, o da uzun yolda.

200 lira şimdi gereksiz yere şeffaf selo teype vermek istemedim. Hem bence aracın ön görüntüsünü de bozuyo.

Siz ne diyosunuz? Pintilik ettiğime değmiş mi?
  • Kaputun tamamını kaplatmanızı öneririm çünkü yarım kaplandığında cidden çok kötü bir görüntü ortaya çıkıyor. Şehir içersinde dahi olsa bir şekilde aracınıza taş sıçrayabiliyor.
  • Scirocco'ların arka koltukları 2 kişilik mi sayın arkadaşlar? Eğer 2 kişilikse, alırken 3 kişilik koltuk siparişi vermek mümkün mü acaba....???
  • Selam,

Euroncap testlerinin geneline bakarsanız zaten hiçbir markanın sport coupe modellerinin testinin olmadığını da fark edeceksiniz. Genelde markalar bu testlere spor modelleri pek sokmuyorlar herşeyden önce bu araçların doğası ile güvenlik kriterlerinin bazıları birbirlerine zıt düşüyor örneğin spor ön tampon, tek kapı vs. :) Onun yerine alabilecekleri en yüksek puanı garantiye almak için 5 kapı modellerini tercih ediyorlar. Yani endişe etmeye gerek yok sciroccolarımızın gayet sağlam olduğuna eminim ;)

quote:

quote:

quote:

selam arkadaşlar,

www.euroncap.com
    The European New Car Assessment Programme | Euro NCAP
    http://www.euroncap.com/home.aspx
    malesef yok :( megane bile 5 yıldız hatta clio HB bile 5 yıldız ama malesef siroccomuzun yıldızı bile yok:((((((

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.