Şimdi Ara

SCIROCCO (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.608
Cevap
20
Favori
269.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cat33

Scirocco'ların arka koltukları 2 kişilik mi sayın arkadaşlar? Eğer 2 kişilikse, alırken 3 kişilik koltuk siparişi vermek mümkün mü acaba....???

2 kişilik ve 3 kişi diye bişe olamaz sanmam...ama 3 kişide rahatca oturabiliyor, ortası geniş çünkü...
  • Selamlar,

Yarindan itibaren ben de sizin gruba dahil olacagim 2010 model 1.4 122 hp sportline alarak... Arac bulundugum sehrin disinda, baska bir ilde ve 10 gundur galeride beni bekliyor.(Islerim yuzunden gidemem, plaka isleri vs yuzunden.)

Araci teslim alirken nelere dikkat etmem gerekir? 10 gundur galeride beni bekleyen bir arac, donanim degisikligi yapmislar midir, kilometresi kac olmalidir, kullanilmis midir, carpik cizik varsa rotus yapilmis midir, ben farkedebilir miyim, bir checklistim olmali midir? gibi bir yigin soru var kafamda. Cok araba kullandim, esiminki dahil ama hepsi hazirdi. :) Simdi ilk kez bir 0 arac ediniyorum ve varsa bilgi paylasiminiz bana cok yardim olacaktir.

Simdiden tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cptdr

Selamlar,

Yarindan itibaren ben de sizin gruba dahil olacagim 2010 model 1.4 122 hp sportline alarak... Arac bulundugum sehrin disinda, baska bir ilde ve 10 gundur galeride beni bekliyor.(Islerim yuzunden gidemem, plaka isleri vs yuzunden.)

Araci teslim alirken nelere dikkat etmem gerekir? 10 gundur galeride beni bekleyen bir arac, donanim degisikligi yapmislar midir, kilometresi kac olmalidir, kullanilmis midir, carpik cizik varsa rotus yapilmis midir, ben farkedebilir miyim, bir checklistim olmali midir? gibi bir yigin soru var kafamda. Cok araba kullandim, esiminki dahil ama hepsi hazirdi. :) Simdi ilk kez bir 0 arac ediniyorum ve varsa bilgi paylasiminiz bana cok yardim olacaktir.

Simdiden tesekkurler.

hayırlı olsun arkadaşım, Allah kaza bela vermez inşallah , yolun açık olsun,
    sana tavsiyem 122 hp yerine 160hp alman yönünde, bende senin gibi düşünüyordum ilk başlarda 122hp sipariş bile etmiştim ama şimdi iyiki 122 lik almamışım. ama karar senin tabiki, şunu hatırlatmak isterim muazzam bir dış görünüşün altında 122hp ufak kalır, aracı alınca anlıyacaksın etrafındaki sürücüler hepsenden bişeyler bekliyorlar sende onlara 122 ile bişeyveremezsen olan scirocconun imajına olur.
    gelelim aracı teslim almana; halı paspas, 2 adet sustalı anahtar, deri el kitapçığı, full +full trafik seti; içerisinde yok yok olacak( içerisinde bazılarının birkaçşey koyuyorlar ucuz olsun diye onu alma) , yangın söndürme tüpü alabilirsen iyi olur, araç showroomda beklediği için tozu alınırken çizikler meydana gelmiş olma ihtimali olabilir eğer varsa bayiden ziebarttan boya koruma yaptırt yoksa almam de, plakanı app yaptırt ki plakalık takmadan yapıştırabilesin. plakanı bayinin servisi varsa orada yapıştırtabilirsin ( çift taraflı bant ve yanılmıyorsam 3m siyah cam silikonu ile) aracının ön koltuk kızaklarını ve bagaj kapı fitillerini sprey ile yağlatabilirsin , ruhsattaki şasi ve motor no ile aracının motoru ve camının üzerindeki numara birebir tutsun, lastikleri michelin yaptırtabilirsen iyi bir iş yapmış olursun zira süpansiyonlar sert olduğu için michelin gibi yumuşak bir lastikle dengeleyebilirsin, bridgestone ise biraz daha sarsabilir, full+full kaskoya 1000tl civarı ver fazlası çıkarsa verme( daha önce bi yazı yazmıştım dynoaudio ya onu oku kasko hakkında).
    bildiklerim bunlar şimdiden hayırlı olsun.

• www.euroncap.com
    Latest Safety Ratings | Euro NCAP
    http://www.euroncap.com/tests/bmw/z4.aspx

www.euroncap.com
    Latest Safety Ratings | Euro NCAP
    http://www.euroncap.com/tests/audi/tt.aspx

audi tt ve bmw z4 euro ncap test sonuçları yukarıdaki linkte. bunlarda sport ve coupe araçlar

quote:

Orijinalden alıntı: Curly_TauRuS

Selam,

Euroncap testlerinin geneline bakarsanız zaten hiçbir markanın sport coupe modellerinin testinin olmadığını da fark edeceksiniz. Genelde markalar bu testlere spor modelleri pek sokmuyorlar herşeyden önce bu araçların doğası ile güvenlik kriterlerinin bazıları birbirlerine zıt düşüyor örneğin spor ön tampon, tek kapı vs. :) Onun yerine alabilecekleri en yüksek puanı garantiye almak için 5 kapı modellerini tercih ediyorlar. Yani endişe etmeye gerek yok sciroccolarımızın gayet sağlam olduğuna eminim ;)

quote:

Orijinalden alıntı: must_be

quote:

Orijinalden alıntı: DYNAUDIO

quote:

Orijinalden alıntı: must_be

selam arkadaşlar,
    euro NCAP testi scirocconun yok ama lupo, eos, beetle gibi az satan modellerin bile euro NCAP test sonuçları var. vw neden bunu test ettirmemiş acaba güvenmiyormu nedersiniz.

Olmaması mümkün değil! Bir kaza anında araçta kusur bulurlarsa, Vw fabrikasına tankla girerler

www.euroncap.com
    The European New Car Assessment Programme | Euro NCAP
    http://www.euroncap.com/home.aspx
    malesef yok :( megane bile 5 yıldız hatta clio HB bile 5 yıldız ama malesef siroccomuzun yıldızı bile yok:((((((

• meraba arkdaşlar..body kit yaptırmak isteyenler iyice bi araştırsın..şuan nasıl resim eklenior bilmiyorum..google grafiklere " sirocco rieger" yazın harika bir bady kit..bir tuning dergisinde vardı reklem yapmışlar komple kit 1250 TL harika bir fiyat..
  • Bu reklamın hangi firmaya ait olduğunu belirtebilirseniz arayıp detayları öğrenmek isterim.
  • abi yaa ben body kıt'sız halıne asık olmusum bırde body kıt konulmusu gorunce bayıldım sandım :))
    bizim burda bır abı de war .. futbola gıttık onunla asfalt aglıyor bea :)) mıllet bı daha cevırıyor kafasını :))
    acaıp karızma bı arac ..
  • Scirocco 'ya GTI modifiyesi. Elemanın teki alışveriş merkezinden kırmızı özel plastik kaplama alıp Scirocco 'nun önüne takmış. Yakışmış mı? diye foruma soruyor.

SCIROCCO
  • quote:

Orijinalden alıntı: trockok

meraba arkdaşlar..body kit yaptırmak isteyenler iyice bi araştırsın..şuan nasıl resim eklenior bilmiyorum..google grafiklere " sirocco rieger" yazın harika bir bady kit..bir tuning dergisinde vardı reklem yapmışlar komple kit 1250 TL harika bir fiyat..

Reiger body kitinin 1250 TL olmasına imkan yok, yanlış görmüş olmayın. Zira

ABT Kitinin fiyatı yaklaşık 10.000 TL
    Orjinal Vw body kiti 3500 TL ( ki ABT nin yanında çok sönük kalıyor)
    Reiger kitinin Fiyatınında ABT den daha az olacağını sanmıyorum.

Dediğiniz 1250 TL ye Vw nin yan eteklerini alamıyorsunuz. Derginin sayısını hangi aya ait olduğunu söyleyebilirmisin?

Keza piyasadaki 2. el Oettinger bodykitleri bile 5000 TL den aşağı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DYNAUDIO -- 17 Ağustos 2009; 12:22:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TorwaK

Scirocco 'ya GTI modifiyesi. Elemanın teki alışveriş merkezinden kırmızı özel plastik kaplama alıp Scirocco 'nun önüne takmış. Yakışmış mı? diye foruma soruyor.

SCIROCCO

Bence yakışmamış zira sciroccodaki beyaz&siyah uyumunu bozmamak lazım diye düşünüyorum.

• quote:

Elbette herkesin zevki farklıdır fakat bana kalırsa ABT 'nin body kit 'i hem çok abartı hem de aracın elegantlığını bozuyor. İki body kite baktığımda Orjinal VW body kiti Scirocco 'ya ABT 'den kanımca daha hoş bir görünüm veriyor.

SCIROCCO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorwaK -- 17 Ağustos 2009; 13:55:49 >

• quote:

quote:

Elbette herkesin zevki farklıdır fakat bana kalırsa ABT 'nin body kit 'i hem çok abartı hem de aracın elegantlığını bozuyor. İki body kite baktığımda Orjinal VW body kiti Scirocco 'ya ABT 'den kanımca daha hoş bir görünüm veriyor.

SCIROCCO

Kesinlikle öyle... Ben karşılaştırmaları fiyat olarak yorumladım. Orjinal kitin haricindeki kitler aracı scirocco olmaktan çıkarıyor.

• Sagitta 235/35/19 Jant

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

Lugano 235/35/19 Jant

SCIROCCO

• arakdaşlar bu scirocco nun arka koltuk diz mesafesi, honda civic hb kadar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

arakdaşlar bu scirocco nun arka koltuk diz mesafesi, honda civic hb kadar var mı?

Arka diz mesafesi yeterli fakat arka tavan yüksekliği yetersiz. Boyum 1.80 ve arkaya oturduğumda 2.5 parmak boyu kadar tavana yakınım bunun anlamı dikkat edilmeden girilen bir kasiste arkadaki oturan fred çakmaktaş gibi aracın tavanından kafayı çıkarır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DYNAUDIO -- 17 Ağustos 2009; 17:46:10 >
  • Boyum 187cm ve arkada oturmam gerekirse genellikle yayılarak oturuyorum.
  • Uyku tutmuyo bu gece ya Yarın imzayı atacam Allah izin verirse...
  • Hayırlısı diyelim, imzayı attıktan sonra haberimiz olsun
  • quote:

Hayırlısı diyelim, imzayı attıktan sonra haberimiz olsun

İmza atılmıştır arkadaşlar... Yarın akşama evime arabamla dönüyorum inşallah...
  • AKTİF BİR FOCUS KULLANICISI OLARAK VW SRICCO MODELİ İLE YILIN ARABASINI YAPMIŞ
    GEÇEN YOLDA GÖRDÜM, BU ZAMANA KADAR HEP TV DE VE RESİMLERDE GÖRÜDÜĞÜM ARAÇLARI
    YAKINDA GÖRDÜĞÜMDE HÜSRANA UĞRAMIŞTIM AMA BU ARABADA UĞRAMADIM
    VW 10 NUMARA ARABA YAPMIŞ
    MOTOR TSI O DA 10 NUMARA

SON VE GELECEK 5 YILIN ARABASI OLMUŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Superonline1 -- 18 Ağustos 2009; 17:36:49 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.