Şimdi Ara

SCIROCCO (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.608
Cevap
20
Favori
269.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aghkzlkya

bende bugün 2010 1.4 tsi 160 hp beyaz aracımı teslim aldım.büyülendim adeta

hayırlı olsun , Allah kaza bela göstermez inşallah... yolun açık olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TorwaK

Çok isterdim fakat bu görevi benim yerime başkasının yerine getirmesi daha mantıklı olacaktır. İstanbul 'da yaptığımız buluşma organizasyonlarıyla ilgili olarak size buradan bilgi verebilirim.

21.08.2009 Cumartesi günü 4. ncü Scirocco sahipleri İstanbul buluşması
    Buluşma yeri: Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Fenerbahçe Standının arkasında bulunan Meguiars
    Buluşma zamanı: 11:00

İçerik: Öncelikle araçlarımızı yıkattıracağız, ardından Bebek vb denize manzır bir ortamda güzel bir sohbet. Katılmak isteyen arkadaşlar bana PM ile bildirebilir.

herkese hayırlı ramazanlar,
    TorwaK,
    Dynoaudio nun teklifine katılıyorum, kimde ne model ne renk hangi şehirde ve semtte oturuyor sorularını toplarsın. yapsan yapsan sen yaparsın bana göre... en eskilerden biri olarak
    cumartesi geliyorum yerimi ayırın.

• Bana aşağıdaki formatta PM atın ben toparlar buraya atarım.

1. Scirocco 1.4 TSI 160 PS DSG Şeker Beyaz İstanbul - yusufcetin [Yusuf Çetin]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucan-laz -- 21 Ağustos 2009; 15:43:57 >
  • Bora haklı bu formatta olsun...
  • Scirocco 1.4 TSI 160PS Bi-Xenon + Sunroof + Ayna Pak + Multimedia Manuel, Şeker Beyaz Bursa - Dynaudio [Hakan]
  • Bana PM atın yalandan forumu şişirmeyelim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: must_be
    cumartesi geliyorum yerimi ayırın.

Sanırım seninle birlikte 6-7 adet Scirocco + 3 adet Golf + 1 adet Honda Type S olacağız.
  • beyaz rengi bir kenra koyarsak sizce mavi mi kırmızı mı

• quote:

Orijinalden alıntı: goofyitu

beyaz rengi bir kenra koyarsak sizce mavi mi kırmızı mı

kesinlikle kırmızı ama bu kırmızı satılmıyor benim bildiğim, daha donuk bir kırmızı satılan. bu kırmızı fuar rengi olsa gerek. aslında fuara gelince orada fuar için tasarlanan konsepti almak gerek.
    arkadaşlar
    arkadaşım yeni C 180 kompressör aldı, kullanmadım ama içine bindim, full iç dış AMG beyaz. yalnızca tek bişey söyleyeceğim
    adamlar yapmış....
    mersedesten inipte sciroccoya binince hayal kırıklığı yaşadım(iç konsol olarak) anladım ki benim bundan sonraki arabam kesinlikle mersedes. ama scirocconun hakkını yememek lazım. fiyat olarak 2 scirocco=1 adet C mersedes.

• quote:

Orijinalden alıntı: TorwaK

Daha önce bahsetmiş olduğum Scirocco günlerine bugün yeni birtanesini ekledik. Toplam 10 adet Scirocco + 2 Golf + 1 Honda Type S ile İstanbul 'un altını üstüne getirdik diyebilirim Her ne kadar bu foruma üye olmasa da Ensar arkadaşımızın Scirocco 1.4TSI ABT chipli 210 beygirlik aracıyla 4 kişi sürüş testine çıktık (Bunlardan bir tanesi de must_be (Mustafa). Değim yerindeyse benim aracımın aslında hiç gitmediğine ve 210 beygir ile 160 arasındaki o nüans farkının gerçekte çok büyük bir fark olduğuna kanaat getirmiş oldum. Araç içersinde ortalama 85kg 'dan 4 kişinin oturmasına rağmen 210 beygirlik Scirocco sanki uçarcasına yere tutunamıyordu. Lastiklerin biri zıplayıp diğeri aşağıya iniyor ESP ışığı çılgın gibi yanıp sönüyordu. Kısacası şimdi Ensar yüzünden kendi aracımdan soğudum. Benim ki gitmiyor işte!!!

Toplam 5 saat süren yıkatma işleminden sonra İstanbul 'un altını üstüne getirmek üzere Bağdat caddesinin yolunu tuttuk... Bostancı sahilinde tadına doyum olmayacak şekilde sürüş, fotoğraf çekimi ve ardından dağılmamızla günü tamamladık. Açıkçası uzun zamandır bu kadar keyifli dakikalar geçirmemiştim. Aşağıda kendi cep telefonumla çektiğim resimler bulunmakta, bazı araçlar bu sırada yıkamadaydı veya aramızdan ayrılmıştı onları çekemedim, onlar için artık bir daha ki sefere diyorum. Profesyonel çekim yapan arkadaşların resimleri bana ulaştığında sizlerle de paylaşacağım.

herkes selam,
    Çok keyifli bir okadar da bilgili bir buluşma oldu. günümüz kriz piyasasından çıkıp da bir nefes aldığımız pencereydi bu buluşma...
    Boraya katılıyorum Ensar arkadaşımızın sciroccosu hakkındaki yorumları için. Tam bir keyif arabası olmuş maşallah. Ben çok eğlendim ve şu çamlıca çıkışından evvel bir beyaz scirrocco girdi aramıza ben geride kalan benzini biten arkadaşımız sandım( kusura bakma adını unuttum). Ama değilmiş hani geçti sizi ya, merak etmeyin kanınız yerde kalmadı:)
    Ama en güzeli gün sonunda herkesin yüzünde kalan mutlu bir tebessüm ve gülücük( siyah camlardan gördüğüm kadarıyla).

• Bol sciroccolu günler,

• bol sciroccolu günler,

• wayyy beee
  • quote:

kesinlikle kırmızı ama bu kırmızı satılmıyor benim bildiğim, daha donuk bir kırmızı satılan. bu kırmızı fuar rengi olsa gerek. aslında fuara gelince orada fuar için tasarlanan konsepti almak gerek.
    arkadaşlar
    arkadaşım yeni C 180 kompressör aldı, kullanmadım ama içine bindim, full iç dış AMG beyaz. yalnızca tek bişey söyleyeceğim
    adamlar yapmış....
    mersedesten inipte sciroccoya binince hayal kırıklığı yaşadım(iç konsol olarak) anladım ki benim bundan sonraki arabam kesinlikle mersedes. ama scirocconun hakkını yememek lazım. fiyat olarak 2 scirocco=1 adet C mersedes.

Görüntü ve donanım olarak beğenmiş olabilirsin belki ama hemen şunu söyleyeyim ki yeni C serisinin işçilik ve malzeme kusurları var ve BMW 3 serisi ya da Audi A4 ün ciddi anlamda gerisinde kalıyor. Yani adamlar yapamamış, bu eleştiriyi sadece ben yapmıyorum, ben inceledim ve beğenmedim ama hemen hemen her testte bu noktaya değinilmiş. Scirocco'nun konumlandırıldığı segment farklı, iç mekan demode de olabilir ama malzeme ve işçilik kesinlikle iyi. Yani görselliğe aldanmamak lazım, elbette o da önemli ama iç mekan kriter ise Audi ve sonra BMW kesinlikle Mercedes'i döver D segmenti için. E segmentinde de öyle hatta.

• Çok ama çok keyifli bir gündü. Bora'cım, malum fotoğrafları Flickr'a falan yüklemeye çalışıyorum. Birazdan seyir halinde çektiklerimden birkaç tane buraya atacağım. Mustafa, heyecanın hiç kaybolmasın. Ama her Scirocco'nun içinde illaki erkek sürücü olacak diye bir kural yok. Sen anladın onu. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_seaman -- 23 Ağustos 2009; 11:52:35 >

• Testlerin geneline bakarsanız dedim zaten hiç sport coupe yok demedim ki. Oran binde 3-5 dir. Bir de bahsettiğiniz modeller 10 senedir kaç ayrı kasa ve versiyon çıkartmış oldukları halde sadece bir modellerini o da 2003-2004 teste sokmuşlar ve ikiside 4 yıldız almış bir daha da sokmamışlar :)
    Dedigim gibi sport coupe olayi guvenlik testleri ile tam örtüşmüyor. Örneğin yaya güveliği; spor araba burnu alçak ve sert çarptığında yayaya zarar vermesi kaçınılmaz gitti bir puan. Arkada kapı yok kazada çıkılması çok zor gitti bir puan daha. Boyle uzar gider yani...

quote:

www.euroncap.com
    Latest Safety Ratings | Euro NCAP
    http://www.euroncap.com/tests/bmw/z4.aspx

www.euroncap.com
    Latest Safety Ratings | Euro NCAP
    http://www.euroncap.com/tests/audi/tt.aspx

audi tt ve bmw z4 euro ncap test sonuçları yukarıdaki linkte. bunlarda sport ve coupe araçlar

quote:

Orijinalden alıntı: Curly_TauRuS

Selam,

Euroncap testlerinin geneline bakarsanız zaten hiçbir markanın sport coupe modellerinin testinin olmadığını da fark edeceksiniz. Genelde markalar bu testlere spor modelleri pek sokmuyorlar herşeyden önce bu araçların doğası ile güvenlik kriterlerinin bazıları birbirlerine zıt düşüyor örneğin spor ön tampon, tek kapı vs. :) Onun yerine alabilecekleri en yüksek puanı garantiye almak için 5 kapı modellerini tercih ediyorlar. Yani endişe etmeye gerek yok sciroccolarımızın gayet sağlam olduğuna eminim ;)

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DYNAUDIO

quote:

selam arkadaşlar,
    euro NCAP testi scirocconun yok ama lupo, eos, beetle gibi az satan modellerin bile euro NCAP test sonuçları var. vw neden bunu test ettirmemiş acaba güvenmiyormu nedersiniz.

Olmaması mümkün değil! Bir kaza anında araçta kusur bulurlarsa, Vw fabrikasına tankla girerler

www.euroncap.com
    The European New Car Assessment Programme | Euro NCAP
    http://www.euroncap.com/home.aspx
    malesef yok :( megane bile 5 yıldız hatta clio HB bile 5 yıldız ama malesef siroccomuzun yıldızı bile yok:((((((

• Birkaç güzel foto:

• quote:

Orijinalden alıntı: a_seaman
    Çok ama çok keyifli bir gündü. Bora'cım, malum fotoğrafları Flickr'a falan yüklemeye çalışıyorum. Birazdan seyir halinde çektiklerimden birkaç tane buraya atacağım. Mustafa, heyecanın hiç kaybolmasın. Ama her Scirocco'nun içinde illaki erkek sürücü olacak diye bir kural yok. Sen anladın onu. :)

Ya varya rezil edeceksin beni ele güne Sencer bana hayta diyordu ama Mustafa 'yı görünce içim rahatladı. Baktım Mustafa takılmış bir beyaz Scirocco 'nun arkasına gidiyor... el hareketi falan nereye, bizden değil o??? Aracın sürücüsünü görünce bende ampul çaktı

Bundan sonra Mustafayı konvoyun başına koymuyoruz arkadaşlar, maazallah bizi yanlış yerlere götürür

• Koray müsadenle fotojenik bulduğum resimleri resimleri burada paylaşıyorum. Eline ve kamerana sağlık.

• Evet arkadaşlar öncelikle selamlar.Yaklaşık 2.5 aydır bende scirocco siparişimi vermiş olup bekleme durumundaydım.Artık aracımın gelmesine sayılı günler kaldı.Öncelikle verdigim araçtan biraz bahsedeyim
    Scirocco 1.4 tsi 160 / adaptif şaşi / bixenon farlar / vienna deri döşeme / opensky / ayna paketi vs ve bi kaç özellik daha
    öncelikle arkdaşlar sormak istedigim Bu 2010 model scirocco ile gelen Radyo Standart olarak RCD 510 modelmidir. 6 lı cd changer ın standart oldugunu bılıorum fakat bu radyodan emin deilim kesin bir bilgisi olan varsa paylaşabilirmi teşekkrler.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.