Şimdi Ara

SCIROCCO (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.608
Cevap
20
Favori
270.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: newerdais

2 gün önce yeğenimin arabasını kullandım scırocco 160hp birde kaza atlattık
    oto yolda gazlarken 2 ayak gördüm siyah elbiseli ya insan yada cindi sert bir
    direksiyon hareketiyle kaçtım çok şükür ama 2 dakka şok yaşadım o anda
    gözüm yolda olmasaydı 3sn lik bir zamanda feci şekilde adam gitmişti ALLAH
    korudu
    virajda denedim sağa dönen bir keskin virajda iç sağdan en sağa sertce bir
    manevra araç arkadan savrulmaya hazırlanirken esp olaya el attı
    sert süspansiyonlu araba sanki 35 yanak lastik vargibiydi lastik ebatlarına
    baktım 235/45/17 olduklarını gördüm çok iyi frenler yolsesi başarılı
    motorun devirlenmesi mükemmel yanlız 4 vitesten sonraki hızlanması yavaş
    6 vites yakıt ekonomisi için iyi olmuş performans bakımından fuzuli bir vites
    yolda çok kamyon vs vardı 200km hızı çok başarılı 230km den sonra artık
    zamana ihtiyaç duymaya başliyor birde emniyet kemeri takmak zahmetli
    elinizi aracın arkasına kadar uzatıp kemeri yakalamak zahmetli
    sonuç olarak iyi araba diyebiliriz ama ben bu arabayı alsam motorla oynayıp
    gücünü daha yukarı çekerdim 200 210hp yolda kovalanma ihtimalim ortadan kalkardı

neyden ya da neden kovalanma ? :D

• quote:

Orijinalden alıntı: hederahelix

quote:

Orijinalden alıntı: DYNAUDIO

quote:

Arkadaşlar VW Scirocco için bugün Bursa Doğuş otoya gidiyorum. Kısmetse refleks gümüş scirocco 1.4 tsi 160hp'yi bugün alıyorum. Araç için 56500 lira fiyat aldım. Sizce nasıl ? Dikkat etmem gereken bir nokta var mı ? Boya koruma,motor koruma vs servise ne yıkabilirim

Bir de yan camlar ve arka camlar koyu geliyor orjinalinden. Ön taraftaki yan camlara da film yaptırmaya gerek var mı ? Sizce nasıl duruyor...

Satış temsilcin Erçine selam söyle, çok iyi birisidir kendisi, bursadamı ikamet ediyorsun bende bursadayım pm'den görüşelim ;)

Aleykum selam söylerim tabi :) İsim neydi bu arada ? Pm'den de atabilirsin. Erçin sattı bana da arabayı , gerçekten ilgili alakalı ve çok iyi biri. Bir yemek sözüm var kendisine tabi istediğim plakayı alabilirse

Kısmetse yarın akşam showroom'dan çıkarıcam arabayı. Bugün işlemleri hallediyorum. İyi dilekleri için tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler.

P.S : Sizce arabayı aldıktan sonra dışarıda boya koruma vs gibi uygulamalara gerek var mı ? Siz yaptırdınız mı ?

Erçin çok iyi bir çocuktur.Dışarıda bir masraf yaptırmana gerek yok. Hayırlı uğurlu olsun aracın... Aracının özelliklerini yazabilirsen bilgimiz olmuş olur. Plakan belli oldumu? PM attım sana oradan cevap yazabilirsin. Hemde tanışmış oluruz

• abi siyahı mawisi yeşili kırmızısı her rengi ayrı bi güzel muthiş yapmmıslar beee... ama seker beyazi 1.4 160 hp....
  • İlk depo durumumda 3000 rpm i geçmemek şartı ile 580-620 KM arası yol yapacağım sanırım, klima full kapalı, sunroof full açık
  • Arkadaşlar maşallah.. Önceki sayfada araçlarınız resimlerini gördüm. Hepsi birbirinden güzel hepsinin maşallahı var.. Scirocco'yu yakından incelemiş biri olarak mükemmel bir tercih olduğunu söyleyebilirim. Dış tasarım mükemmel ötesi, tek zaafiyeti aracın sportif tasarım ve karakterine uygun olmayan kokpiti.. O kadar kabahat kadı kızında da olur.. Açıkçası almayı düşünmüyor değilim.. Ama önce bi Passat CC'nin ahkkını vermem lazım.. Hepiniz kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah..
  • 4. SCİROCCO gününe katılan arkadaşlardan birisi yazmıştı sanırım Torwak'tı. Eski mesajlara dönüp bakamayacağım şimdi, 1.4 aracını 210 HP yaptıran arkadaşla irtibata geçebilen varmı? Bu arkadaş 160 HP den 210 HP ye çıktığında yakıt sarfiyatı ne kadar artmış? Eskiden bir depo ile kaç km yapıyormuş? 210 HP olduktan sonra kaç km gitmeye başlamış ? Temas kurabilen olursa sevinirim rodaj tamamlanınca bende düşünmüyor değilim..

Sevensleepers darısı başına en iyilerinden seninde olur inşallah...
  • cam filmini Ziebart 2 numara yaptırdım ,arkalardan daha açık oldu.bilginiz olsun.aynı renk olması için 3 numara olmalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: must_be
    hayırlı olsun, aramıza hoşgeldin...
    122hp mi aldın? aldıysan lastik ebatların 205 55 R16 mı yoksa 225 45 R17 mi?

122 hp siparis vermistim zaten, tek beyaz oydu o an icin tum turkiye'de :) lastik R17.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cptdr -- 14 Eylül 2009; 15:59:06 >
  • Çok şükür ki aranıza bende dün itibariyle katıldım. Refleks gümüş 1.4 tsi 160...Maşallah araba çok güzel ve çok dikkat çekiyor Bursada kısmetse bir tur yapalım...
  • Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
  • quote:

Çok şükür ki aranıza bende dün itibariyle katıldım. Refleks gümüş 1.4 tsi 160...Maşallah araba çok güzel ve çok dikkat çekiyor Bursada kısmetse bir tur yapalım...

Hayırlı olsun hederalix güle güle kullan. Senin adına çok sevindim.Şöyle 1000-1500 km olduğunda haber verde çevre yolunda motor açalım. Ben henüz 400km deyim. PM den cep numaranı gönderebilirsen irtibata geçelim.

Birde sciroccosu olan arkadaşlar düz yolda kendilerine hakim olsunlar. Bugün şirketin arabası ile 116 km ile radara girdim 3 araba konvoy halinde.265 kaat bayıldık adam başı. :) Bir yandan üzüldüm bir yandanda altımda scirocco olaydı ceza 400 falan olurdu herhalde diye teselli ettim kendimi. Sonra benzincide durup su içtim.

Aman dikkat! Herkese cezasız kazasız belasız hayırlı sürüşler.

• Abi sende daha hiç gezmemişsin ikimizde de aynı heyecan , bende daha 279km deyim...6.vites 150den sonra gitmedim motoru yavaş yavaş alıştırıyorum

Numaramı pm'den atıyorum

@Torwak çok teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

kırmızıyı gordugun anda asık olmamak elde degil yaa 160HP DSG Sportline Plus(kalktı falan diolar ama vw de bir arkadasım var ona sormustum) ama bne salak gibi gidip Golf 6 160HP DSG Highline aldım(o da harika bir araba lafım yok ama Sirocco yu tercih ederdim

• quote:

Orijinalden alıntı: TorwaK

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

boracım şu metin abiniz bayağı edebiyat parçalamış, allah kolaylık versin size

• quote:

• quote:

'(]

senin arabaya güzel olur

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: DYNAUDIO

4. SCİROCCO gününe katılan arkadaşlardan birisi yazmıştı sanırım Torwak'tı. Eski mesajlara dönüp bakamayacağım şimdi, 1.4 aracını 210 HP yaptıran arkadaşla irtibata geçebilen varmı? Bu arkadaş 160 HP den 210 HP ye çıktığında yakıt sarfiyatı ne kadar artmış? Eskiden bir depo ile kaç km yapıyormuş? 210 HP olduktan sonra kaç km gitmeye başlamış ? Temas kurabilen olursa sevinirim rodaj tamamlanınca bende düşünmüyor değilim..

Cevap gelmedi arkadaşlar?
  • yeni araç sahiplerine hayırlı olsun....Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah....
  • Bu akşam üzeri gidiş dönüş 500 km lik bir seyehate çıkıyorum arkadaşlar, yakıt sarfiyatı hakkında yolculuk sonrası size bir bilgi verebilirim. Bu sefer altımda scirocco var bakalım aynasızlar ne kadar ceza kesecek
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.