Şimdi Ara

SCIROCCO (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.608
Cevap
20
Favori
269.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BOccOB

Ben bu valeo'dan alsam mercekli xenon kit'ini sorunsuzca uygulanabilecek mi araca peki?

Bir de volkswagen yetkili servisinden orijinalini temin etmeye çalışsam ne kadara mal olur?

Vw de
    1140€ + işçilik olarak fiyat yansır

Pazarlık sana kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: DYNAUDIO

quote:

Ben bu valeo'dan alsam mercekli xenon kit'ini sorunsuzca uygulanabilecek mi araca peki?

Bir de volkswagen yetkili servisinden orijinalini temin etmeye çalışsam ne kadara mal olur?

Vw de

Pazarlık sana kalmış

Fiyatı hangi servis verdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinarsoysal

quote:

quote:

Vw de

Pazarlık sana kalmış

Fiyatı hangi servis verdi?

Fiyatı servisten almadım,alacağım araçta toplamda fiyatı 1140€ etkiliyor buna dayanarak söyledim. 3 aşağı 5 yukarı bu rakamdan çok şaşmaz

• DYNAUDIO servisten bir araç ayırtmıştın, asıl alıcının kredisi çıkmamıştı. Nedir son durum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TorwaK

DYNAUDIO servisten bir araç ayırtmıştın, asıl alıcının kredisi çıkmamıştı. Nedir son durum?

Kendi kredi durumum netlik kazanmak üzere önümüzdeki pazartesi işlemlere başlıyorum, kısmet olursa çarşamba günü falan anahtarı alacağım. Beklemedeyim Torwak
  • quote:

Kendi kredi durumum netlik kazanmak üzere önümüzdeki pazartesi işlemlere başlıyorum, kısmet olursa çarşamba günü falan anahtarı alacağım. Beklemedeyim Torwak

İnşallah diyelim o zaman.
  • Mercekli far için Doğuş Otomotiondan bana 3500 YTL civarı bir fiyat çıkarıldı malesef.....
  • Halojen far 'a sahip bir Scirocco ile Xenon 'a sahip bir Scirocco 'nun elektrik sistemi ve devre yapısının %80 oranında farklı olduğunu Wolfsburg fabrikasında çalışan bir mühendisle yaptığım telefon görüşmesinde öğrenmiştim. Yani iş sadece mercekli far+balast+ampul+otomatik yükseklik ayarı+far yıkamayla bitmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TorwaK

Halojen far 'a sahip bir Scirocco ile Xenon 'a sahip bir Scirocco 'nun elektrik sistemi ve devre yapısının %80 oranında farklı olduğunu Wolfsburg fabrikasında çalışan bir mühendisle yaptığım telefon görüşmesinde öğrenmiştim. Yani iş sadece mercekli far+balast+ampul+otomatik yükseklik ayarı+far yıkamayla bitmiyor.

Aaaa. Türk işi çakma çözümlerle yaparız sanıyordum bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufcetin
    Aaaa. Türk işi çakma çözümlerle yaparız sanıyordum bende.

Yusuf sen dene hakkaten öylemiymiş bizde öğrenmiş olalım
  • Farı bulsam deneyecektim...
  • Yurtdışında orjinal VW Body kit yaptıran bir Scirocco kullanıcısının arabası. Akıllara zarar!

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

• Resimler 10 numara, bide güzel ışık yakalamış resimleri çekerken. Wallpaper gibi
  • Herkesin arabası kendisine karaşimşek gelir ama Beyazdan başkası yalan. Kullanan ve cam filmi yaptıran arkadaşlardan ön camlara cam filmi yaptıranlar kaç numara yaptırdılar acaba? Arka camların koyuluğu 3 numarayamı denk geliyor? Bilen varmı aramızda arkadaşlar?
  • Resimlerdeki araçta dediğiniz gibi filmler 3 numara görünüyor. Aslında benim aracımda da 3 numara film var fakat ön cama film yaptırmadığım için bu kadar koyu gözükmüyor.
  • Bu amcamda Scirocco R 'dan esinlenerek aracına Audi RS6 replika 19" jant takmış. Kaliperlerde yanıyor. Aracın özellikleri...

2.0 GT TSI, Bluefin Remap 262BHP, 35mm H&R Springs, 19" RS6 jant

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorwaK -- 13 Ağustos 2009; 17:01:00 >

• quote:

Herkesin arabası kendisine karaşimşek gelir ama Beyazdan başkası yalan.

Kanımca Scirocco 'ya en çok yakışan iki renk Candy White ve Rising Blue. Bundan sonra aracımı yenilersem Scirocco R 'ın mavisi olan Rising Blue almayı planlıyorum.
  • TorwaK ile çok örtüşüyor fikirlerimiz. Bende mavi renk 2.0 TSI istiyorum. Ama bu sefer bekleyip adam gibi tüm aksesuarları ile tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufcetin

TorwaK ile çok örtüşüyor fikirlerimiz. Bende mavi renk 2.0 TSI istiyorum. Ama bu sefer bekleyip adam gibi tüm aksesuarları ile tabiki.

Benim de aynı şekilde olacak fakat kesinlikle 2011 modeli bekleyeceğim çünkü klima paneli vs 'de değişecek. Hatta 3 'ncü versiyon olduğu için büyük ihtimalle kasa da makyaj yiyecektir. Durum böyle olunca Önümüzdeki Mayıs ortasında 2.0TSI 'in siparişini vermeyi planlıyorum, tahmini olarak Ağustos ayında elime ulaşcağından 2011 model ruhsat çıkartacağım.

Edit: Yusuf bak artık yeter beni taklit etme, vallahi kötü olacak. İkiz gibi gezeceğiz ondan korkuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorwaK -- 13 Ağustos 2009; 17:52:12 >

• 1.000€ harcadınmı 2010 makyajını yapabiliyorsun. Hiç değmez sadece direksiyon değişikliği var. Bende 1-2 araç daha düşünüyorum ama param yetmiyor. Biriktirmeye devam.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.