Şimdi Ara

SCIROCCO (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.608
Cevap
20
Favori
270.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ronald0

Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar 2011 scirocco m var fakat üstündeki zenec 2011-d model teyp bozuldu acaba farklı teyp kullanan varsa aracında önerebilen varmı acaba ?
    Hocam android cihazlar satılıyor piyasada ben orijinal kullanıyorum ama android olanlarda baya özellik var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 70 bin TL' ye 160 beygir, vitesli scirocco almak isteyenler için ilan inceleme
  • Scirocco R - Facelift

SCIROCCO
     SCIROCCO
     SCIROCCO
     SCIROCCO
     SCIROCCO
     SCIROCCO
     SCIROCCO
     SCIROCCO
     SCIROCCO
     SCIROCCO
     SCIROCCO
     SCIROCCO
     SCIROCCO
     SCIROCCO
     SCIROCCO
     SCIROCCO
     SCIROCCO
     SCIROCCO
     SCIROCCO
     SCIROCCO
     SCIROCCO
     SCIROCCO
     SCIROCCO
     SCIROCCO
     SCIROCCO

• Hocam merhabalar. İlanları incelediğiniz videolara baktım da, aracın cth olup olmadığını aracın içine bakarak anlayabiliyorsunuz herhâlde :) nasıl olduğunu söyleyebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KararanBitki

Hocam merhabalar. İlanları incelediğiniz videolara baktım da, aracın cth olup olmadığını aracın içine bakarak anlayabiliyorsunuz herhâlde :) nasıl olduğunu söyleyebilir misiniz ?
    Orta ekranın altındaki havalandırma tuşları CAV motorda 2 adet, CTH motorda 3 adet diye hatırlıyorum.
  • KararanBitki kullanıcısına yanıt
    evet bunu anlamak çok kolay hatta:)
  • Merhaba arkadaşlar,

Ön silecek marka önerisi olan var mı ? veya silecek alabileceğim güvenilir bir internet sitesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TremoR666

Merhaba arkadaşlar,

Ön silecek marka önerisi olan var mı ? veya silecek alabileceğim güvenilir bir internet sitesi.
    Merhaba

www.sileceksepeti.com
    Volkswagen Scirocco Silecek | Bosch Silecek Sistemleri Online Satış Mağazası | SilecekSepeti.Com
    https://www.sileceksepeti.com/kategori/scirocco-2008-2017

• quote:

Orijinalden alıntı: Teslaa89

Merhaba

https://www.sileceksepeti.com/kategori/scirocco-2008-2017

Alıntıları Göster
    Teşekkürler

Bende biraz araştırınca ordan aldım. Bir de Solidworks arkadaşımızın youtube videosu vardı. Dün sipariş ettim bakalım bugün gelecek inş.
    Bu arada sanayiden 2 ay önce almıştım sıfırını. Sol silecek orta yerinden koptu. Bu kadar kısa sürede kopmasına şaşırdım doğru düzgün kullanmamıştım bile. Bakalım internetten aldığımız nasıl olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: TremoR666

Teşekkürler

Bende biraz araştırınca ordan aldım. Bir de Solidworks arkadaşımızın youtube videosu vardı. Dün sipariş ettim bakalım bugün gelecek inş.
    Bu arada sanayiden 2 ay önce almıştım sıfırını. Sol silecek orta yerinden koptu. Bu kadar kısa sürede kopmasına şaşırdım doğru düzgün kullanmamıştım bile. Bakalım internetten aldığımız nasıl olacak.

Alıntıları Göster
    Bende değiştirdim orijinal olarak ama dışardan alacaksam Bosch marka alıyorum genelde dayanıklı oluyor hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: SolidWorks Eğitmeni

Doğuşta bakıma soktuğumda silecekleride değiştim hocam ben yeni :) yinede teşekkürler şimdi yayları değiştirmeyi düşünüyorum orijinal olarak vw siparis vereceğim 15-20 mm düşüş sağlıyor.

SCIROCCO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaa89 -- 26 Temmuz 2019; 14:31:26 >

• onun yerine eibach alsanız fiyatı daha uygun olmaz mı?
    bundan birde işçilik alacaklar yaylar 2000 tl ye gelecek.
  • quote:

onun yerine eibach alsanız fiyatı daha uygun olmaz mı?
    bundan birde işçilik alacaklar yaylar 2000 tl ye gelecek.
    Eibach kullandım başka bir aracımda hocam araç kütük gibi oldu. Bu gösterdiğim helezon direk orijinal R line modellerinde olanlardan konfor anlamında daha iyi olacağını düşünüyorum.

• kullandığın sportlinedır, eibach pro-kit kullansan aşık olursun araç konforuna:) tabiki benimki tavsiye. yetkilideki ücreti bana fazla geldiği için tavsiyede bulundum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 2 Ağustos 2019; 8:47:24 >
  • quote:

kullandığın sportlinedır, eibach pro-kit kullansan aşık olursun araç konforuna:) tabiki benimki tavsiye. yetkilideki ücreti bana fazla geldiği için tavsiyede bulundum.
    Hocam sen ankaradaydın dimi ? Ankarada gittiğin özel servis varmıdır bakım için. 800km kaldı bakıma araç 100.000 de olcak.
  • TremoR666 kullanıcısına yanıt
    yok ben izmirdeyim.
    maşallah 100 bini devirdiniz demek, kazasız belasız nice 100binlere.

ben de geçen sene özel servise götürdüm, doğuştan arandım sonrasında servisiniz geçmiş diye, yetkili serviste pahallı oldugu icin (1200tl) dışarda yaptırdım dedim. önümüzdeki bakım icin 750 tl fiyat verdiler.

doğuş otoyu arayıp fiyatı sorun, yüksek gelirse mırın kırın edin biraz bakalım indirim yapacaklar mı?
    750 TL uygundur ancak 1200TL bana çok gelmişt, geçen sene. 1200 ödeseydim bu sene 1400 isterlerdi.
  • Merhaba. Bende scirocco bakıyorum ama kmler malesef uçmuş. 100bin altı neredeyse araç yok. 2015-2016 modeller bile 100bin üstünde. Bu aracı alanlar taksicilik mi yapıyor?

2013 sonrası 160lık manuel ve 70-80bin km geçmemiş araç bakıyorum. sizce ne verilir böyle bir araca.
  • quote:

yok ben izmirdeyim.
    maşallah 100 bini devirdiniz demek, kazasız belasız nice 100binlere.

ben de geçen sene özel servise götürdüm, doğuştan arandım sonrasında servisiniz geçmiş diye, yetkili serviste pahallı oldugu icin (1200tl) dışarda yaptırdım dedim. önümüzdeki bakım icin 750 tl fiyat verdiler.

doğuş otoyu arayıp fiyatı sorun, yüksek gelirse mırın kırın edin biraz bakalım indirim yapacaklar mı?
    750 TL uygundur ancak 1200TL bana çok gelmişt, geçen sene. 1200 ödeseydim bu sene 1400 isterlerdi.
    hiç dışarıya götürmedim aracımı. En ufak şeyde bile servise bıraktım. Ama aracı yıl sonunda doğuş benden geri alacak. o yüzden kalkıp da 1400 tl vermek istemiyorum servise. Triger kaç km de değiştiriyorduk. Dışarıya triger değiştirmek istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Büyük C

Merhaba. Bende scirocco bakıyorum ama kmler malesef uçmuş. 100bin altı neredeyse araç yok. 2015-2016 modeller bile 100bin üstünde. Bu aracı alanlar taksicilik mi yapıyor?

2013 sonrası 160lık manuel ve 70-80bin km geçmemiş araç bakıyorum. sizce ne verilir böyle bir araca.
    İstediğiniz ayarda ve kilometre de temiz bir araç ortalama 80 bin civarı olur daha aşağı da bulunabilir ama kaza değişen vs gibi etkenler önemli

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.