Şimdi Ara

SCIROCCO (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.608
Cevap
20
Favori
269.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Büyük C

Merhaba. Bende scirocco bakıyorum ama kmler malesef uçmuş. 100bin altı neredeyse araç yok. 2015-2016 modeller bile 100bin üstünde. Bu aracı alanlar taksicilik mi yapıyor?

2013 sonrası 160lık manuel ve 70-80bin km geçmemiş araç bakıyorum. sizce ne verilir böyle bir araca.
    Merhaba. Araç fiyatları gerçekten uçtu. 2013 yerine 2014 makyajlı kasa bakmanızı öneririm. Çok fark olacağını düşünmüyorum. Gerekirse bi kaç opsiyondan feragat edip 2014 makyajlı kasa alırdım ben olsam. bir aracın ortalama yıllık 20 bin km yaptığını düşünürsek 60-70 bin km altında bulunacak araçlar az km yapmış sayılır bence.
  • hocam 80e razıyım da henüz 80bine istediğim tarzda bir araç denk gelmedi.
  • TremoR666 kullanıcısına yanıt
    hocam ilanda 2015-2016 model 130binde araçlar var. 3 yılda 130bin demek yıllık 30-40bin km demek. Bu da günlük ortalama 100km demek. gerçekten çok yüksek bir rakam.

Hergün müşteri gezen bir işe sahipseniz 20-30bin km normal ama bence bu araçlar için gene çok. şirket aracı olan fluenceler bile 70bin kmlerde ilanlarda.

makyajlı kasa 160lık manuel çok nadir görüyorum. onlarda ya ağır hasar kayıtlı yada air ıvır zıvır yapılmış araçlar oluyor.
  • quote:

hocam 80e razıyım da henüz 80bine istediğim tarzda bir araç denk gelmedi.
    Piyasa artıyor hocam gayet normal ÖTV indirimi bitti sıfır araç fiyatları arttı doğal olarak 2.el araç fiyatları da hemen artışa geçti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 makyajlı kasa 160lık manuel temiz boş araç ne kaça alınır. Bir de bixenon ve cam tavan olursa kaça alınır.
  • quote:

2014 makyajlı kasa 160lık manuel temiz boş araç ne kaça alınır. Bir de bixenon ve cam tavan olursa kaça alınır.
    Bende makyajlı kasa almanızı tavsiye ederim bu saatten sonra eski kasa Scirocco almak mantıklı değil. Sunroof ve bi-xenon bu araçta olmazsa olmaz ama interlagos sonradan da takılabilir yani jantlar 17 olsada sorun yapmayın sonradan ister 18 ister 19 yapabilirsiniz ama 19 önermem.
    İstediğiniz ayarda araç 90 üstü olur yine değişen boya ve km ye göre fiyat değişir.

• Bu araçla piste falan çıkan oldu mu? Yoğun sert kullanımda arıza veriyor mu? kendini korumaya alıyor mu
  • scirocco ilan inceleme videolar size detaylı bilgiler verecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidWorks Eğitmeni

scirocco ilan inceleme videolar size detaylı bilgiler verecektir
    2017 Nisan çıkışlı sportline kaça veririz hocam :)

• bu şekilde bilemem arkadaşım. tüm özellikleriyle incelemem gerek.
  • Merhabalar Herkese,

3 kez scirocco değiştirmiş biri olarak.

DSG ile araçlarda mutlaka dsg seti değişmiş araç bakın.

Manuel araçlarda ise mutlaka devirdaim pompası değişen araç alın.

2 kez manuel bir kez dsg araç kullanan biri olarak benim terciğim manueldir arkadaşlar.

Fiyatlar konsunda ;

İmkanınız var ise 2012 son çıkışlı CTH motor kodlu olanı alın çünkü normalde 180 hp olan güç 160 'a düşürülmüş ve motor daha da sağlamlaştırılmıştır.

2012/2014 full bir scirocco (Cam tavan,xenonlar orj,ayna ve ışık paketi,km 70k/100k arası bir aracın değer tutarı max 75/80.000 arası değişir.Üzerinde modifiye olan araçlara en fazla 3/5k daha ekleyebilirsiniz.Tabi söylediğim fiyatlar max hasar durumu 10.000 tl kadar airbag açmamış ufak hasar görmüş araçlar içindir.Sahibin den de araç fiyarları patlamış zaten çok yüksek fiyatlı araçlar kalıyor satılmıyor.
    Kısacası dediğim şartları sağlayan aracın hemen al fiyatı 75.000 tl , kendini tok satıcı gösteren fiyatı 80.000 tl , süpriz yumurta arayan fiyatı ise 85.000 tl dir.
    Pazarlıklarınızı ona göre yapın ne aracı öldürün ne siz zararlı çıkın hevesli ile sicrocco olmaya gitmeyin mutlaka yetkili serviste expertiz yaptırın.

Mutlu Günler diliyorum.

• 2016 30-50 bin km arası interlagos cam tavan zenon hasar kaydı düşük 3-7 bin tl arası 125 hp manuel sciroccoya ne kadar verilir arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max 105K eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkureci

2016 30-50 bin km arası interlagos cam tavan zenon hasar kaydı düşük 3-7 bin tl arası 125 hp manuel sciroccoya ne kadar verilir arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
    Ortalama 100 - 105 arası eder sanırım 125 HP manuellere pek talep yok.

• SolidWorks Eğitmeni kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar

Ben aracın bakımını doğuş oto da yaptırıyorum vw orijinal kullandığı polen filtresinin markasını biliyor musunuz ? Bakıma giderken istediğim filtreyi kendim alıp götürsem sıkıntı olur mu acaba ?

megaparca.com
    Volkswagen Scirocco Polen Filtresi - Anti Alerjik Mann Filter
    https://megaparca.com/urun/volkswagen-scirocco-polen-filtresi-68586

• quote:

Orijinalden alıntı: Teslaa89

Ortalama 100 - 105 arası eder sanırım 125 HP manuellere pek talep yok.

Alıntıları Göster
    Bir tane var allstar + rline koltuk ısıtma vs baya dolu bi araç 113 bin yazıyor verilmez mi diyorsunuz o para

• quote:

Orijinalden alıntı: fkureci

Bir tane var allstar + rline koltuk ısıtma vs baya dolu bi araç 113 bin yazıyor verilmez mi diyorsunuz o para

Alıntıları Göster
    Verilmez demiyorum hocam size kalmış birşey ben 122 HP tsi kullandım keyif vermedi açıkçası 125 de ondan farklı olacağını sanmıyorum. Bütçeniz elveriyorsa yeni nesil BMT 150 HP alın derim ben kullanıyorum performans gayet yeterli yakıt tüketimi şuanda 7.2 civarı geziyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teslaa89

Verilmez demiyorum hocam size kalmış birşey ben 122 HP tsi kullandım keyif vermedi açıkçası 125 de ondan farklı olacağını sanmıyorum. Bütçeniz elveriyorsa yeni nesil BMT 150 HP alın derim ben kullanıyorum performans gayet yeterli yakıt tüketimi şuanda 7.2 civarı geziyorum.

Alıntıları Göster
    Bütçe 150 ye maalesef yetmiyor 125 yeterli olacağını düşünüyorum şuan kullandığım araç 1.6 dizel c4 ondan hayli hayli iyidir bence

• Fren balatası önerisi olan var mı ? Ön fren balatalarını değiştirme zamanım geldi. Jurid marka nasıldır.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.