Şimdi Ara

Scirocconun en büyük rakibi-Ondan çok daha güzel!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: V.K.

Konu mevcut dendi,
    Siz de devam etmeyin isterseniz

Konu mevcut olabilir arkadaşım !! 3 hafta önce açılmış dediğiniz konu.Ve ben burda okuyorum ilk defa, hergün düzenli olarak takip etmeme rağmen.Herşeyi bir konu altında yürütme çabanızı anlamış değilim, konunun içine etmeyin

Araç bu şekilde çıkmaz.Tasarımı güzel ve rakiplerinin çoğalması iyi olur.Şirokkonun şişirilmiş fiyatıda biraz düşer

• quote:

Orijinalden alıntı: SerkanYazgan.

quote:

Konu mevcut dendi,

Konu mevcut olabilir arkadaşım !! 3 hafta önce açılmış dediğiniz konu.Ve ben burda okuyorum ilk defa, hergün düzenli olarak takip etmeme rağmen.Herşeyi bir konu altında yürütme çabanızı anlamış değilim, konunun içine etmeyin

Araç bu şekilde çıkmaz.Tasarımı güzel ve rakiplerinin çoğalması iyi olur.Şirokkonun şişirilmiş fiyatıda biraz düşer

Öncelikle bana celallenmeniz yersiz,sakinleşin...

Forumun işleyişi bu şekilde,kimseye karşı sahsi bir kastım yok,yönetici falan da değilim;sadece uyardım hepsi bu.

Yönetici gelip kitlerse vay efendim vs. vs. diye söylenmeyin sonra...

• quote:

Forumun kuralı olabilir ama uzun süre önce açılan bir konu ve bu konuyu ilk defa görenler var.İkide bir daha önce açıldı yazmışlar en son seninkini görünce alıntı yaptım.Bu forumun amacı bilgilenmemiz ve paylaşımlarda bulunmamız değil mi? Şimdi ben bu arkadaşın konusunu görmesem ds9 hayatta aklıma gelmez.
    Yöneticiler işini bilir,kilitler yada siler. Benim kızdığım nokta üyelerin bu tür yorumlarda bulunması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merter V.

quote:

Orijinalden alıntı: Bulbulinho

Hiç gerçekçi bir tasarım değil. Zaten çizgileri Scirocco'ya bir hayli benziyor. Bana sorarsanız Scirocco hala daha güzel.

ehehe çok komikti

Komik olan nedir ? Ayrıca bildiğin Scirocco çakması bu.Hatta cenaze arabası gibi duruyor.
  • quote:

quote:

Forumun kuralı olabilir ama uzun süre önce açılan bir konu ve bu konuyu ilk defa görenler var.İkide bir daha önce açıldı yazmışlar en son seninkini görünce alıntı yaptım.Bu forumun amacı bilgilenmemiz ve paylaşımlarda bulunmamız değil mi? Şimdi ben bu arkadaşın konusunu görmesem ds9 hayatta aklıma gelmez.
    Yöneticiler işini bilir,kilitler yada siler. Benim kızdığım nokta üyelerin bu tür yorumlarda bulunması.

Siz daha önce ki konuyu görmemiş ve şu an bulunan konuyu gördüğünüz için haklı bir serzenişte bulunuyorsunuz ama;

Asıl olması gereken,konuyu açan arkadaşın,arama butonunu kullanıp konu var mı yok mu ona bakıp,ona göre konuyu açmasıdır.Eğer ki konu mevcutsa elinde paylaşıma açmak istediği verileri önceki konunun sonuna eklemek daha doğru olur.Böylelikle konu kirliliğini azaltmış ve bilgilerin bölünmesini engellemiş olacağımızdan içerik olarak daha zengin konulara ulaşırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

İnterneti yeni baglatmis olmali

?????
  • quote:

Konu mevcut dendi,

Herkes görüşünü ve istediğini paylaşmakta özgürdür.
    Polemiğe gerek yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankamuh

quote:

Konu mevcut dendi,

Herkes görüşünü ve istediğini paylaşmakta özgürdür.
    Polemiğe gerek yok...

Ben sizin özgürlüğünüzü kısıtlamıyorum;forum işleyişi için söylemiştim.

Siz bilirsiniz...
    Gerekli görülürse yönetici müdahale eder zaten

• quote:

quote:

• İlk olarak araç Scirocco'nun rakibi falan değil. Bir kere araçlar aynı segment değil.

Bu araçta Scirocco çizgilerini görenleri de ayrıca kutluyorum.

Scirocconun en büyük rakibi-Ondan çok daha güzel!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: osencag

İlk olarak araç Scirocco'nun rakibi falan değil. Bir kere araçlar aynı segment değil.

Bu araçta Scirocco çizgilerini görenleri de ayrıca kutluyorum.

ya vosvoscuları boş ver, vosvos onlara kuzgun yavrusu verse kanarya niyetine beslerler.

akıl var mantık var Bu aracın tasarımı enfes

• DS3 < DS4 < DS5 < DS9 Arada başka DS serisi var mı bilmiyorum ? Olmadığını var sayalım , Scirocco DS4 muadili bir araç dolayısıyla en az iki fırın ekmek yemesi lazım bu aracın yanına isminin yazılabilmesi için.Rakipmiş hadi ordan .
  • quote:

quote:

quote:

Siz daha önce ki konuyu görmemiş ve şu an bulunan konuyu gördüğünüz için haklı bir serzenişte bulunuyorsunuz ama;

Asıl olması gereken,konuyu açan arkadaşın,arama butonunu kullanıp konu var mı yok mu ona bakıp,ona göre konuyu açmasıdır.Eğer ki konu mevcutsa elinde paylaşıma açmak istediği verileri önceki konunun sonuna eklemek daha doğru olur.Böylelikle konu kirliliğini azaltmış ve bilgilerin bölünmesini engellemiş olacağımızdan içerik olarak daha zengin konulara ulaşırız.

Çok sabırlısınız.

• Başlığa çok güldüm arkadaşlar:) Fotilli'nin dediğini demek için geldim konuya. DS5'te yaşadıklarımızı düşünürsek DS9 çok büyük ihtimalle ülkemizde satışa sunulmayacak ancak sunulsaydı emin olun scirocconun neredeyse 3 katı bir fiyat etiketine sahip olurdu. Yapmayın lütfen:)
  • citroen fransız malı dolayısıyla beş para etmez benim gözümde
  • konu başlığı yanlış olmuş scirocco ile bu aracın arasında segment farkı kesinlikle olacaktır
  • ilk ben yazayım fazla kan çıkmasın topicde

dizayn vw çalıntı, aynı Scirocco olmuş
  • şu aracı rocco ya benzettiniz ya valla helal olsun rocco bunun yanında oyuncak araba gibi kalır tamam görecelidir de bu kadar da değil yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merter V.

quote:

Orijinalden alıntı: Bulbulinho

Hiç gerçekçi bir tasarım değil. Zaten çizgileri Scirocco'ya bir hayli benziyor. Bana sorarsanız Scirocco hala daha güzel.

ehehe çok komikti

Komik olan nedir ?
  • Batman'ın yeni aracı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.