Şimdi Ara

Scirocconun en büyük rakibi-Ondan çok daha güzel!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

quote:

Orijinalden alıntı: SerkanYazgan.

quote:

Forumun kuralı olabilir ama uzun süre önce açılan bir konu ve bu konuyu ilk defa görenler var.İkide bir daha önce açıldı yazmışlar en son seninkini görünce alıntı yaptım.Bu forumun amacı bilgilenmemiz ve paylaşımlarda bulunmamız değil mi? Şimdi ben bu arkadaşın konusunu görmesem ds9 hayatta aklıma gelmez.
    Yöneticiler işini bilir,kilitler yada siler. Benim kızdığım nokta üyelerin bu tür yorumlarda bulunması.

Siz daha önce ki konuyu görmemiş ve şu an bulunan konuyu gördüğünüz için haklı bir serzenişte bulunuyorsunuz ama;

Asıl olması gereken,konuyu açan arkadaşın,arama butonunu kullanıp konu var mı yok mu ona bakıp,ona göre konuyu açmasıdır.Eğer ki konu mevcutsa elinde paylaşıma açmak istediği verileri önceki konunun sonuna eklemek daha doğru olur.Böylelikle konu kirliliğini azaltmış ve bilgilerin bölünmesini engellemiş olacağımızdan içerik olarak daha zengin konulara ulaşırız.

haklı olduğunuz bir konuda gerçekten çok olgun davranmışsınız, hayran kaldım

bilmeyenler için dh kurallarının yeniden belirlendiği konudan alıntı:
    2) Otomobil bölümümüzde birçok konu önceden açılmış olması sebebiyle kilitleniyor. Benzer konuların çokluğundan ve tekrar tekrar açılmasından birçok forum sakini gibi biz de rahatsız oluyoruz. Açmayı düşündüğünüz konuları arama kısmından arattırarak,yeni konu açılmadan önceden açılmış veya benzer konulara mesaj atılarak devam edilmesini ve bunlardan faydalanılmasını rica ediyoruz. Bu şekilde hem önceden paylaşılmış bilgilerden faydalanılacak , hem de konu kirliliği olmayacaktır. Arama butonunu kullanmaya çalışınız

• şu aracı scirocco'ya benzetmek için ya kör olmak ya sayı saymayı bilmemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihilist76

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SerkanYazgan.

quote:

Forumun kuralı olabilir ama uzun süre önce açılan bir konu ve bu konuyu ilk defa görenler var.İkide bir daha önce açıldı yazmışlar en son seninkini görünce alıntı yaptım.Bu forumun amacı bilgilenmemiz ve paylaşımlarda bulunmamız değil mi? Şimdi ben bu arkadaşın konusunu görmesem ds9 hayatta aklıma gelmez.
    Yöneticiler işini bilir,kilitler yada siler. Benim kızdığım nokta üyelerin bu tür yorumlarda bulunması.

Siz daha önce ki konuyu görmemiş ve şu an bulunan konuyu gördüğünüz için haklı bir serzenişte bulunuyorsunuz ama;

Asıl olması gereken,konuyu açan arkadaşın,arama butonunu kullanıp konu var mı yok mu ona bakıp,ona göre konuyu açmasıdır.Eğer ki konu mevcutsa elinde paylaşıma açmak istediği verileri önceki konunun sonuna eklemek daha doğru olur.Böylelikle konu kirliliğini azaltmış ve bilgilerin bölünmesini engellemiş olacağımızdan içerik olarak daha zengin konulara ulaşırız.

haklı olduğunuz bir konuda gerçekten çok olgun davranmışsınız, hayran kaldım

bilmeyenler için dh kurallarının yeniden belirlendiği konudan alıntı:
    2) Otomobil bölümümüzde birçok konu önceden açılmış olması sebebiyle kilitleniyor. Benzer konuların çokluğundan ve tekrar tekrar açılmasından birçok forum sakini gibi biz de rahatsız oluyoruz. Açmayı düşündüğünüz konuları arama kısmından arattırarak,yeni konu açılmadan önceden açılmış veya benzer konulara mesaj atılarak devam edilmesini ve bunlardan faydalanılmasını rica ediyoruz. Bu şekilde hem önceden paylaşılmış bilgilerden faydalanılacak , hem de konu kirliliği olmayacaktır. Arama butonunu kullanmaya çalışınız

Estağfurullah,

Benim gibi,forum hakkında birazcık tecrübe edinmiş ve birazda yıllanmış diğer arkadaşlarımın da,yeni üyelere karşı biraz daha sabırlı ve öğretici olması gerekli diye düşünüyorum.Ben arkadaşı da bilhassa şikayet etmedim,senin yüzünden oldu vs. tarzında bir tepki vermesin diye,sadece güzel bir dille uyardım

Herkese iyi forumlar.

• tasarım enfes yanlız aracın
    ayrıca konseptmiş seri üretime geçene kadar bir çok yerinle oynarlar bu aracın
  • Bu araç scirocco dan kat kat güzel bir araç olmuş.Scirocco golfün yayvan hali bence.
  • O değilde bu arabaya 1.80 adam sığar mı ?
  • scirocco yu defalarca kullandım ,kalkarken kafa sallamaktan başka bir şey yapmıyor , inmek binmek zaten adamı hasta eder 2 büklüm olur , bu araçla scirocco alakası yok
  • zevkler tartışılmaz scirocco kraldır
  • Aman yarabbim bu nasıl bi otomobil ,sanki, batmobil
  • Harika yahu.Gerçekten güzel.DS4 lere bayılıyordum bu harika...
  • Buna gözümün zamanla alışabileceğini zannetmiyorum. Aradan o kadar zaman geçti vel satis hala çirkin geliyor. Bu fransızlar sarhoşken mi tasarlıyor bu ucubeleri ?
  • Fransız mı bu yaaa ??
    alınmaz bu yaa Fransız adamlar roket yapsa alınmaz
    km de 3 litre yaksa yine almaz forumdaki almancılarla uzakdoğucular der böyle
    mükemmel tasarım olmuş bence.
  • bu aracta bi terslik var ibi,
    dingil mesafesi mi cok uzun ya da sekli mi anlamadim,
    ama sanki dizaynirlar biseyi atlamis ya da abartmis gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunrasit

Fransız mı bu yaaa ??
    alınmaz bu yaa Fransız adamlar roket yapsa alınmaz
    km de 3 litre yaksa yine almaz forumdaki almancılarla uzakdoğucular der böyle
    mükemmel tasarım olmuş bence.

Aynı düşüncedeyiz...

• quote:

Orijinalden alıntı: nihilist76

Aktif bir konu var zaten DS9 ile ilgili..

http://forum.donanimhaber.com/m_58976095/mpage_1/key_/tm.htm

O halde kilitleyelim....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.