Şimdi Ara

sco geri döndü gerçekten

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sco geri döndü sco suba games sayesinde geri dönüyor yeni adı ace online inanmayan siteye baksın yarın oyun açılacak
    http://ace.subagames.com/?from=732550&pc=1

• nedir bu? bide yarın open betamı
  • aciklama oyun icin.
  • değişik birşeye benziyor
  • arkadaşlar merakkı olanlara anlatıyım bu oyun eskideden gpatato da çok sevilen bi oyundu am oyunun yapımcılarıyla anlaşılamadığın oyun kapatıldı oyunu anlatayım oyunda siz bir pilotsuzunuz ve geminizle lv kasıp görev yapıyorsunuz
  • Socket Closed by Pre Server diye bir hata mesajı veriyor..nedendir acaba?oyun açık değilmi?
  • closed beta nın başlamasına 64 gün var :P sola bi bakın sitede.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Harbiden ya tam indircektim neden öyleki acaba accountu aldım , game client de var Sitede O zaman ya account alımlarını kapatırlar ya
    account alanları cb ye seçilip seçilmediklerini maillerler yada game clienti koymazlar biraz saçma değilmi indirip bir bakan varmı bu işe ?

AMAAAA !! birde şimdi fark ettim diğer tarafdada Closed Beta Started 18 August Yazıyor Ne Biçim İş ya Site fln cok hantal dandirik bir yapısı var hiçmi ugrasmıyorlar saçmalayan bir firma bir yerde yazan bir yerde yazanı tutmuyor bu işde ciddiyet olmazsa fazla ilerleyemezler

Yanlız o firmada yeni bir oyun daha geliyor Priston Tale 2 O oyundan biraz umutluyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 18 Ağustos 2008; 18:56:36 >
  • Bildiğim kadarıyla SCO şimdiye kadar avrupada 4kez kopyalandı. Yani asıl yapımcı firma sürekli ucuz fiyattan yayımcı firmalara satıp duruyor. Hiç biride tutmuyor. Önce SCO battı sonra Flysis sıra Airrivals'da ama onun arkasında destek var çünkü tüm SCO-Flysis oyuncularını topladı kendisi. Buda yeni aldı herhalde oyunu. Dediğiniz gibi dandik bir firma. Yakın zamanda kapanır hiç başlamayın derim ben

İlla oynamak isteyenler; AirRivals'ı araştırsınlar lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.