Şimdi Ara

::::::SCOOTER'A NİTRO TAKABİLİYOZMU?::::::::: (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya komik olmayın ok takılır takılmasına da o scooter nitroyu kaldırmaz ki bırak 300ü (300müş) 180 görsün.... ztn 150den sonra o motor dayanmaz yalpalamaya başlar sonra da takla atarsın ztn çnkü bu yarış motoru değil ki aerodynamici ona göre tasarlanmamış eğer hız yapacam diorsan git yarış motoru al ztn o nitroya vereceğin paraya scooterı da satıp bi motor alırsın bi nitronun fiyatı 1500$ civarında...

• quote:

Orjinalden alıntı: ***blood***

ya komik olmayın ok takılır takılmasına da o scooter nitroyu kaldırmaz ki bırak 300ü (300müş) 180 görsün.... ztn 150den sonra o motor dayanmaz yalpalamaya başlar sonra da takla atarsın ztn çnkü bu yarış motoru değil ki aerodynamici ona göre tasarlanmamış eğer hız yapacam diorsan git yarış motoru al ztn o nitroya vereceğin paraya scooterı da satıp bi motor alırsın bi nitronun fiyatı 1500$ civarında...

Boşver anlatmaya değmez anlamıyo.

• banlanmış zati
  • Garip garip konuşanlar niye bi süre sonra uzaklaştırılıyo anlamadım, acaba diğer konularda da saçma sapan şeyler söyledikleri için mi?? Yani scooter'a NOS takmak istedi diye banlanmış olamaz zannedersem
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahinoz31

Garip garip konuşanlar niye bi süre sonra uzaklaştırılıyo anlamadım, acaba diğer konularda da saçma sapan şeyler söyledikleri için mi?? Yani scooter'a NOS takmak istedi diye banlanmış olamaz zannedersem

Eğer hakaret,v.s. etseydi bir konuda , 4-5 gün ceza alırdı ama bu süresiz ban almış yani fake üyelikten... Böyle bir soru sormaktan utanıp fake üyelik açmıştır yöneticilerde bunu fark edince banlamıştır. Garip konuşanların çoğu garip konuştuğunu gayet iyi bilir ve rezil olmamak için fake üyelik açar. Adamın piskolojisi işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhany -- 18 Eylül 2007; 22:26:51 >

• benım bıldıgım kadarıyla 1000cc den aşşağı motorlara takılmıyor oda ss tipi motorlarda tam performans için arka teker geriye çekiliyor (1000cc den aşşagı takılmazmı takılır 600cc lerede takarsın ama ne kadar randımala çalışır bılemıyorum) scooter a takılacağını hıç sanmıyorum
  • bisiklete nitro takılırmı arkadaşlar ???
  • Olur canım, bisikletin motoru olmadığına göre kendine takman lazım
  • Damarına takıcaksın , düğmeye bastığın anda damarına karışçak ve bacakların saniyede 9000 devir çevirecek düşün yani çok hızlı gidersin.
  • git 600 cc motor al , super sport bir motor al.

http://www.honda.com.tr/motosiklet/content/modeller/supersport/cbr125.htm

Bak biraz..En düşük model olarak bunu buldum..120-130 yapıyordur herhalde..
    Eğer daha fazla paran varsa.
    http://www.honda.com.tr/motosiklet/content/modeller/sporttouring/cbr1100.html burdan yak..

• quote:

Orjinalden alıntı: sahinoz31

Garip garip konuşanlar niye bi süre sonra uzaklaştırılıyo anlamadım, acaba diğer konularda da saçma sapan şeyler söyledikleri için mi?? Yani scooter'a NOS takmak istedi diye banlanmış olamaz zannedersem

O arkadas Ekran Karti bolmunde de boyle ilginc bi soru sormustu.Sorusu '' En iyi ekran kartini alsak PS5 gercek gibi olur mu ? ''

Belliydi zaten ipini yakinda cekecekleri

• Arkadaşlar onu bunu bilmem ama ybr lere takmışlar.Hatta Antalya'da bile var.Ama taksalar bile ne zevk alıyorlar.En fazla 6-7sn lik zevk içinmi.Hemde 125cc lerde...!
  • Galiba bu arkaaşımın dediğini anladım.Demek istediği:Adamın biri birgün 124 murat a tempra motoru ve şanzımanı takmış.Dışaran bakıldığında eski püskü çirkin bişey ama gören şok oluyormuş.Araba Honda Civic'lerle Corolla'larla kapışıyormuş.Millet şaşırmış nedir bu muratın bu kadar farklı olması demiş.Sonra gerçeği öğrendiklerinde anlamışlar tabii
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguri88

Galiba bu arkaaşımın dediğini anladım.Demek istediği:Adamın biri birgün 124 murat a tempra motoru ve şanzımanı takmış.Dışaran bakıldığında eski püskü çirkin bişey ama gören şok oluyormuş.Araba Honda Civic'lerle Corolla'larla kapışıyormuş.Millet şaşırmış nedir bu muratın bu kadar farklı olması demiş.Sonra gerçeği öğrendiklerinde anlamışlar tabii

m3 le kapışan bile var ..
  • hankisi o hayri ?
  • Sen motora takılabiliyor musun?
  • scooter bu millet iice şaşırmış takabilcenmi sanki
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.