Şimdi Ara

Scooter tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadasım bence finale II en güzeli 3000 3500 bandında 2 elleri var ve de piyasa dersen o da mevcut sorunsuz ama 16000 km kullanan biri olarak f/P aralığında tek geçerim pcx 5000 e kimse vermez hele ki su zamanda motor alacaksan 11\12 aylarda alcan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Symphony icin anlastik bi aksilik olmazsa pazartesi gunu satisi gerceklestirecegiz noterden

• racert R kullanıcısına yanıt
    bahsettigin motor guzel fakat benim boy kiloya pey gitmiyor :)

• moonsea534 M kullanıcısına yanıt
    Motoru dün aldım, kullanmaya başladım bile :) symphony 125 ilk motorum oldu, desteklerin için teşekkür ederim.
  • Hayirli olsun cok guzel bi motor.symphony 125 veya agility 125 ayni konsept motorlardir.kazasiz surusler..cok dikkatli ol..kac paraya ,kac km de kac model aldin.resmini atarsan dahada guzel olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: svtcsn1

Ilk izlenimlerin nasil motor icin
    Bu arada hayirli olsun tekerin duz bassin

Motor malzeme işçilik olarak gayet Kaliteli sürüşü rahat. Hacim olarak yeterli büyüklükte.. İki kişi rahat biniliyor.Atik ve seri.

• Teşekkürler sana da hayırlı olsun senin ilk izlenimlerin nasıl

• Bende 150 hs ile 150 zc arasında kaldım bu motorlara sahıp olan arkadaslar bılgı verırse sevinirim yada bilgisi olanlar

Saygılar.
  • Arkadaşlar geç cevap için üzgünüm,
    Motor ile ilgili ilk izlenimlerim,
    Daha önce hiç motor kullanmamış olmama rağmen ilk gün motosikletim ile işe gidip geldim çokta keyif aldım. biraz deli cesareti var tabi şuanda rahatça hatta iki kişi ile günlük 16+16 km yol yapıyorum çok keyifli bir motor sürüşü konforu vs. ancak tek sıkıntımvar bana biraz fazla yakıyor gibime geldi belkide ben abartıyorum. 25 tl ye fulleniyor ve max 150 km yok yapıyor oda 25/150=0,17 krş falan yapıyor bana fazla geldi belkide normaldir bilemedim. onun haricinde çok çok memnunum çevremdekilerde şeklini vs. falan çok beğendi. şimdilik bu kadar. :) redimleri yakında atarım.
    İlgilenip yorumlarını esirgemeyen arkadaşlara çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: svtcsn1

Arkadaşlar geç cevap için üzgünüm,
    Motor ile ilgili ilk izlenimlerim,
    Daha önce hiç motor kullanmamış olmama rağmen ilk gün motosikletim ile işe gidip geldim çokta keyif aldım. biraz deli cesareti var tabi şuanda rahatça hatta iki kişi ile günlük 16+16 km yol yapıyorum çok keyifli bir motor sürüşü konforu vs. ancak tek sıkıntımvar bana biraz fazla yakıyor gibime geldi belkide ben abartıyorum. 25 tl ye fulleniyor ve max 150 km yok yapıyor oda 25/150=0,17 krş falan yapıyor bana fazla geldi belkide normaldir bilemedim. onun haricinde çok çok memnunum çevremdekilerde şeklini vs. falan çok beğendi. şimdilik bu kadar. :) redimleri yakında atarım.
    İlgilenip yorumlarını esirgemeyen arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Yakıt olarak bir litre ile 24-26 km gidersin. Bendede böyle. Allah kaza bela vermesin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.