Şimdi Ara

Scooter tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gecen yil buna benzer bir arastirma yapmistim ama olmadi. Simdi tekrar arastirma yapiyorum sultanahmet -yenibosna arasi hergun gidip geliyorum. Boyum 185 cm kilom 100 - 105 arasi. Bu boy kiloya scooter tavsiyesi istiyorum. Butce max 5.000 tl ben pxc ile kymco people s 200 arasinda kaldim. pcx i denedim altimda cok kucuk kaliyor ancak people 200 denemedim. Sizce hangisini seceyim yardimci olurmusunuz.
    bugün pcx 125 cc 2011 model 29000 km 4600 tl ve people s 200 cc 2007 model 27000 km de 3000 tl sizce hangisini alayım bu benim ilk motor tecrübem olacak salı günü alacağım bi aksilik çıkmazsa. birde başlangıç için kast mont ve eldiven tavsiyesi rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svtcsn1 -- 25 Nisan 2015; 23:36:18 >

• Kimse yok mu???
  • Illa bu modellerden birini alicaksan cok eskiye gitme 2010 alti motor alma..pcx dir tavsiye..ilgilenirsen 2000 tl daha ekle 27000 de 2011 xciting 250i veriyim sana..
  • moonsea534 M kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim ancak o kadar butcem yok peki tavsiye edebilecegin bir scooter varmi benim boy kiloya uygun max 5000 tl 185 boy 105 kilo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svtcsn1 -- 27 Nisan 2015; 8:32:41 >
  • Valla o boy kilo bendede var.kilom senden 10 kg eksik sadece..o kiloya o butceyle cok secenek yok..ya honda psi 150 biraz pahali olabilir.ama arastirirsan dusuk km bulabilirsin.yada kymco agility 125 veya 200 hem tekerlek olculeri hemde boyutlari buyuk ve kaliteli markalardir...kymco agility serisi tas gibi motordur.2 sene kullandim.ama ne olursa olsun o fiyat araliginda suzuki,sym,honda,kymco disinda bi markaya bakma derim..sym haric hepsini kullandim hepsi iyidir...nacizane sahsi fikrimdir...
    Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim bugün senin dediğin gibi ps 150 çıktı karşımı 20.000 de 2009 model 5000 istiyor biraz daha sıkıp alabilirim sence değermi bu makine için?
  • Bence biraz pahali.bu tip kucuk hacimli scooter larda km araligi 10-15000 arasinda olmali model ise 2010 ve ustu olmali.yarin elinden cikarmak istersende satisi kolay olur..birde suzuki adress var turkiye piyasasina yeni girdi.suzuki kalitesi tartisilmaz forumlarda okudum cok rahat ve az yakiyormus..ama ciplak gozle goemedim..hemde 0 motor almis olursun.bi suzuki bayisine bi git bak derim.asagiyada bi kac link attim onlarida incelersin...
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kymco-sahibinden-kymco-agility-garaj-motoru-207852861/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kymco-ilk-sahibinden-ilk-gunku-gibi-temiz-acil-ilk-gelen-alir-207004582/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-ps-150i-209931179/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-suzuki-address-110-stokta-hemen-teslim-tum-renk-secenekleri-ile-210312890/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonsea534 -- 28 Nisan 2015; 3:09:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: moonsea534

Bence biraz pahali.bu tip kucuk hacimli scooter larda km araligi 10-15000 arasinda olmali model ise 2010 ve ustu olmali.yarin elinden cikarmak istersende satisi kolay olur..birde suzuki adress var turkiye piyasasina yeni girdi.suzuki kalitesi tartisilmaz forumlarda okudum cok rahat ve az yakiyormus..ama ciplak gozle goemedim..hemde 0 motor almis olursun.bi suzuki bayisine bi git bak derim.asagiyada bi kac link attim onlarida incelersin...
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kymco-sahibinden-kymco-agility-garaj-motoru-207852861/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kymco-ilk-sahibinden-ilk-gunku-gibi-temiz-acil-ilk-gelen-alir-207004582/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-ps-150i-209931179/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-suzuki-address-110-stokta-hemen-teslim-tum-renk-secenekleri-ile-210312890/detay
    Sym symphony tavsiye ederim. ön-arka disk fren 16 jant ve yüksek sele bir modeldir. Ben de 183 boy 92kg sıkıntı yok. pcx falan ufak kalıyor gerçekten. suzuki adress de öyle.

quote:

bu tip kucuk hacimli scooter larda km araligi 10-15000 arasinda olmali model ise 2010 ve ustu olmali

katılıyorum. öyle 20000km üstü oldu mu durup bir düşünmek lazım. sonra karşınıza büyük motor masrafları çıkabilir. Hele çinli ise hepten uzaklaşmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 28 Nisan 2015; 10:39:07 >

• hocam bende bugun ps 150 saticisi ile gorustum 19500 km 2009 son 4700 dedi orginal cantali benimde hosuma gidiyor o madel fakat o motorlarda kronik gaz kelebegi arizasi varmis ve 1200 tl gibi masraflardan bahsediyorlar isin o kismi biraz korkutuyor beni.
    Pcx kullandim bir defa dedigin gibi kucuk duruyor disardan fakat kuulanim rahatligi guzel geldi bana. Stm shmphony icin 2 elini satmaya cok zorlanirsin diyorlar ama bilemedim. Sence nasildir yururmu ikinci eli.
  • Symnin bu modeli benimde daha önce dikkatimi çekmişti fakat2. el piyasası kötü diye alma dediler bugün tavsiyeniz üzerine baktım hatta bir tane buldum dişime göre :) motor yakıt performans açısından nasılsır. biraz detaylı bilgi verebilirmisiniz. bugün yarın alacağım motoru ancak şu karar aşamasını geçemedim bir türlü
  • Benim linklerini verdiim motorlara baktinmi ?
    Onlara baktim cok tesekkir ederim. Ancak agilty yerine symphony daha yakisikli geldi bana ozellik bakimindan neredeyse birbirinin ayni sym buldum simdi 2014 garantili 5000 km de
  • quote:

Orijinalden alıntı: svtcsn1

Onlara baktim cok tesekkir ederim. Ancak agilty yerine symphony daha yakisikli geldi bana ozellik bakimindan neredeyse birbirinin ayni sym buldum simdi 2014 garantili 5000 km de

Rahatlıkla alabilirsin, sorunsuz bir scooterdır. 2. el piyasası pek yok haklısın ama sonuçta herşeyin bir bedeli var uygun fiyata verdikten sonra neden satılmasın. Ben de satıyordum. Ancak şu an 250cc alacak durumum yok kurlarda uçtu gitti bu nedenle satmaktan vazgeçtim keyif almaya bakıyorum.
    Yakıt tüketimi symler içinde en iyisi diyebilirim. havaların ısınması ile birlikte yakıt tüketimi oldukça düştü. 100km de 2.6lt civarında. karbüratörlü bir motor için hiç de fena bir değer değil bence.
    Ayrıca SYM nin servisleri ve bayileri Kymco'dan daha iyi orası kesin. Ben symphony almadan önce çok araştırdım biraz klasik bir tarz istiyordum. kymco like125 diye bir model vardı onda karar verdim ama bayilerine sordum yok dediler ne zaman gelecek belli değil, nitekim yeni ürün gamında da bulunmuyor. Sym bayilerine gittim hangi modelden ararsanız 2-3 tane stok var. fiddle2 ler burda toplanıyormuş, symphony ise ithalmiş baktım plastik kalitesi falan bir tık daha iyi ben de symphony aldım. 1.5yıldır da kullanıyorum. Tip olarak da symphony agilityden daha yakışıklı. Kymcolar ayrıca çok yakıyormuş ben öyle duydum 100km de 4lt civarında. yani yerinde olsam kymco'ya hiç bakmam. sıfır alacaksam belki, ama 2. elde kesinlikle SYM diyorum.
    Sorması ayıp kaça veriyolar symphony'i

• Sym Fiddle
  • Symphony sr 125 diyorum.. İki gün önce aldim
  • cevapta geciktigim icin uzgunum,
    4150 ilstiyor ben 4000 de diretiyorum yarin bulusup bi servise gostercem orada kiran kirana pazarlik yapicaz bakalim kismetse olacak motorun on garenajinda 5 cm derin bir cizik varmis birde ufak tefek cizikler baska bir seyi yokmus.
    Birde size son bir soru sormak istiyorum bir arkadasimin tanidiginda pcx var 2011 model 30.000 km de lastikleri sifir cantali falan ufak tefek cizikler haricinde bir sikintisi yok diyor oda 5000 tl istiyor butcem yok dedim arkadas sayiliriz ufak bi indirim yaparim odemedede kolaylik yaparim sana istedigin gibi odersin diyor iyice kafami karistirdi. sizce ne yapmaliyim. Bu arada bi aksilik cikmazsa pazartesi ikisinden birini alcam acil yorumlarinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: svtcsn1

cevapta geciktigim icin uzgunum,
    4150 ilstiyor ben 4000 de diretiyorum yarin bulusup bi servise gostercem orada kiran kirana pazarlik yapicaz bakalim kismetse olacak motorun on garenajinda 5 cm derin bir cizik varmis birde ufak tefek cizikler baska bir seyi yokmus.
    Birde size son bir soru sormak istiyorum bir arkadasimin tanidiginda pcx var 2011 model 30.000 km de lastikleri sifir cantali falan ufak tefek cizikler haricinde bir sikintisi yok diyor oda 5000 tl istiyor butcem yok dedim arkadas sayiliriz ufak bi indirim yaparim odemedede kolaylik yaparim sana istedigin gibi odersin diyor iyice kafami karistirdi. sizce ne yapmaliyim. Bu arada bi aksilik cikmazsa pazartesi ikisinden birini alcam acil yorumlarinizi bekliyorum.

30000km çok fazla, onu satman çok zor bir daha, son sahibi olursun. ucuz da olsa alınmaz. symphony kaç kmde?

• Syphony 5000 km de daha ful servis bakimli
  • msadık M kullanıcısına yanıt
    Ilk izlenimlerin nasil motor icin
    Bu arada hayirli olsun tekerin duz bassin
  • Aldinmi motoru ne yaptin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.