beyler bazı arkadaslarım woe nın flame damagesının yuksek olmasına karsın scorching daha fazla vurur dıorlar (skill ve staff olarak) dogrumu dıe sormak ıstedım :)
yorumlarınızı beklıorm
Woe bence hem ardream olsun,hem base, hem de cz için son derece gereksiz bir item +8 olmadıkça. Arkadaşların doğru söylemiş, scorching daha iyi vurur. Ama eğer dd önemli değil, ben damagemi atayım, dersen sana önerim: Hell Blood Hem ardreamda hem de diğer bütün pk alanlarında yüksek damage atar. Krowaz staff serisinden sonra her element'de tercihim hell blood serisidir şahsen
exp kasıyorsan woe öneririm sonucta alanla bişeyler kesiyorsun ve woe nin flame damagei daha fazla
scorching ' in avantajı atagi cok oldugu icin staff skilli ile düzgün vurur
scorching bana göre base char itemidir.
quote:
Orijinalden alıntı: S[L]atanic
exp kasıyorsan woe öneririm sonucta alanla bişeyler kesiyorsun ve woe nin flame damagei daha fazla
45 Alanıyla denemiştim. +7 Schor +8 Woeden çok vuruyor.
quote:
Orijinalden alıntı: haLit.
quote:
Orijinalden alıntı: S[L]atanic
45 Alanıyla denemiştim. +7 Schor +8 Woeden çok vuruyor.
Bunu aynı zamanda bir mage rehberinde de okumuştum,Erenion serisi istisnai bir şekilde flame damage'ı yüksek olmasına rağmen daha az damage atar Scorch ve Hell Blood serilerinden. Fiyatı da bu yüzden ucuzdur