4 gündür oynadığım oyun apk kurdum telefon GM Discovery GPde desteklemiyor diyor nasil desteklemez anlamiyorum
Beyler işsizlikten size imza hazırladım 1 dk'da. İsterseniz kullanırsınız. İlk mesaja da eklerseniz güzel olur: [image]https://store.donanimhaber.com/1e/d4/bf/1ed4bfc4b0d5678f5d36c83646bd7a9f.jpg[/image]
quote:Orijinalden alıntı: Zig Zag Beyler işsizlikten size imza hazırladım 1 dk'da. İsterseniz kullanırsınız. İlk mesaja da eklerseniz güzel olur: [image]https://store.donanimhaber.com/1e/d4/bf/1ed4bfc4b0d5678f5d36c83646bd7a9f.jpg[/image] TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM. GRUBUMUZA EKLİYORUM..
quote:Orijinalden alıntı: mericcanozcil quote:Orijinalden alıntı: Zig Zag Beyler işsizlikten size imza hazırladım 1 dk'da. İsterseniz kullanırsınız. İlk mesaja da eklerseniz güzel olur: TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM. GRUBUMUZA EKLİYORUM.. Ben oynamıyorum ama telefonda yüklü, eklesen de olur
quote:Orijinalden alıntı: Zig Zag quote:Orijinalden alıntı: mericcanozcil quote:Orijinalden alıntı: Zig Zag Beyler işsizlikten size imza hazırladım 1 dk'da. İsterseniz kullanırsınız. İlk mesaja da eklerseniz güzel olur: TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM. GRUBUMUZA EKLİYORUM.. Ben oynamıyorum ama telefonda yüklü, eklesen de olur Tamam
quote:Orijinalden alıntı: mericcanozcil quote:Orijinalden alıntı: Zig Zag quote:Orijinalden alıntı: mericcanozcil quote:Orijinalden alıntı: Zig Zag Beyler işsizlikten size imza hazırladım 1 dk'da. İsterseniz kullanırsınız. İlk mesaja da eklerseniz güzel olur: TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM. GRUBUMUZA EKLİYORUM.. Ben oynamıyorum ama telefonda yüklü, eklesen de olur Tamam İmzacı olarak ekleyebilirsin, iPhone'da da oynuyordum kaç ay önce
quote:Orijinalden alıntı: Zig Zag quote:Orijinalden alıntı: mericcanozcil quote:Orijinalden alıntı: Zig Zag quote:Orijinalden alıntı: mericcanozcil quote:Orijinalden alıntı: Zig Zag Beyler işsizlikten size imza hazırladım 1 dk'da. İsterseniz kullanırsınız. İlk mesaja da eklerseniz güzel olur: TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM. GRUBUMUZA EKLİYORUM.. Ben oynamıyorum ama telefonda yüklü, eklesen de olur Tamam İmzacı olarak ekleyebilirsin, iPhone'da da oynuyordum kaç ay önce Ekledim..
quote:Orijinalden alıntı: mericcanozcil Ekledim.. Hocam imzandan acilen 1 satır boşluk sil. 5 satır oluyor kural dışı. 4 satır olmalı. Boş satırlardan birisini sil, yani kodda bitişik yap. Aksi takdirde imzan silinir ve uyarı puanı alabilirsin.
quote:Orijinalden alıntı: Zig Zag quote:Orijinalden alıntı: mericcanozcil Ekledim.. Hocam imzandan acilen 1 satır boşluk sil. 5 satır oluyor kural dışı. 4 satır olmalı. Boş satırlardan birisini sil, yani kodda bitişik yap. Aksi takdirde imzan silinir ve uyarı puanı alabilirsin. Uyarın için sağol şimdi olmuş mu ??
quote:Orijinalden alıntı: mericcanozcil quote:Orijinalden alıntı: Zig Zag quote:Orijinalden alıntı: mericcanozcil Ekledim.. Hocam imzandan acilen 1 satır boşluk sil. 5 satır oluyor kural dışı. 4 satır olmalı. Boş satırlardan birisini sil, yani kodda bitişik yap. Aksi takdirde imzan silinir ve uyarı puanı alabilirsin. Uyarın için sağol şimdi olmuş mu ?? Evet şu anda 4 satır gözüküyor