Şimdi Ara

SCORE ANDROID FAN GRUBU - 86 ÜYE ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
2
Favori
5.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

Orijinalden alıntı: mericcanozcil

quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

Ekledim..

Hocam imzandan acilen 1 satır boşluk sil.

5 satır oluyor kural dışı. 4 satır olmalı. Boş satırlardan birisini sil, yani kodda bitişik yap.

Aksi takdirde imzan silinir ve uyarı puanı alabilirsin.

Uyarın için sağol şimdi olmuş mu ??

Evet şu anda 4 satır gözüküyor

Sağoool

• hocam benide yazarsan sevinirim berkaysonat
  • Beni yaz hocam

Arkadaşlar bu arada oyunu android tablette oynamak istiyorum, apk olarak atıp yüklemeyi denesem olur mu sizce?
  • DeathMonger kullanıcısına yanıt
    Tabii kardeşim çalışır öyle.Ekledim.
  • quote:

Aynen çalıştı , az önce q1003 tablete yükledim apk olarak, hafif kasmalar da olsa oyun ele anca geliyor aynı zevki veriyor gerçekten , sırada dream league var
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathMonger

quote:

Aynen çalıştı , az önce q1003 tablete yükledim apk olarak, hafif kasmalar da olsa oyun ele anca geliyor aynı zevki veriyor gerçekten , sırada dream league var

İyi oyunlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekle beni de
  • Yeni bir bölüm açmak için 600 puan istiyor. Ama ben geçtiğim 2 bölümün hepsini toplasam, her bir golde 3 yıldız yapsam bile 600 puan çıkmaz, 540 civarı kalıyor. Ben nasıl toplayabilirim bu puanları beyler, bana yardımcı olur musunuz.
  • Benide ekleyebilirsin forumda dolaşırken rastladım bu oyuna iyiki görmüşüm, bağımlılık yaptı :)
  • Beni de yaz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

Yeni bir bölüm açmak için 600 puan istiyor. Ama ben geçtiğim 2 bölümün hepsini toplasam, her bir golde 3 yıldız yapsam bile 600 puan çıkmaz, 540 civarı kalıyor. Ben nasıl toplayabilirim bu puanları beyler, bana yardımcı olur musunuz.

Kardeşim ekliyorum öncelikle gruba soruna cevap olarak da ; internete bağlı olarak aç sonra puanın üstüne tıkla ardından free olan videoları izleyerek 30 puan kazanacaksın.Ben böyle yapıyorum..
  • Yazıldınız arkadaşlar.
  • quote:

quote:

Yeni bir bölüm açmak için 600 puan istiyor. Ama ben geçtiğim 2 bölümün hepsini toplasam, her bir golde 3 yıldız yapsam bile 600 puan çıkmaz, 540 civarı kalıyor. Ben nasıl toplayabilirim bu puanları beyler, bana yardımcı olur musunuz.

Kardeşim ekliyorum öncelikle gruba soruna cevap olarak da ; internete bağlı olarak aç sonra puanın üstüne tıkla ardından free olan videoları izleyerek 30 puan kazanacaksın.Ben böyle yapıyorum..

Eyvallah sağolasın.
  • quote:

quote:

quote:

Eyvallah sağolasın.

Önemli değil ne demek..

• bu oyunu dün yükledim ben ,1bölümü bitirdim ama bunu neden sevemedim ben kaçırdığım birşeymi oldu,alıyon veriyon golü atıyon
  • Benide yaz.
    Süper Oyun

• Yaz hoccam

• Eklendiniz..
  • Yaz benide usta
  • yaz benide

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.