Şimdi Ara

Score Hero Oyununda Oyuncuyu Kurduktan Sonra İsim Değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Score Hero oyununu hileli olarak indirdim. Fakat oyundaki ismim, hileyi yapan sitenin ismi. Bunu oyunun içinden düzeltebiliyor muyuz ? Düzeltemiyorsak bilgisayardan bazı programlarla ismimizi değiştirebilir miyiz ?

EDİT: Çözümü buldum. Benim gibi hileli oynayanlar varsa, seviye 10 a kadar oynasınlar.(10 dahil) 10. seviyeden sonra isminizi saçınızı vb. değiştirebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enesbektas -- 27 Kasım 2015; 18:58:57 >

• Aynen oyle degisiyor ayrica oyun bitti ya la.. Cok guzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kac sezon suruyo oyun. Bnde yeni jasladim bitmesini istemiyorum :))

• Valla dun gece sildim veeiyi bastan oynuyorum . 290 lara kadar geldim o yildiz isaretleri sayisinda. Sezonda uzun ama ya. Ama keyifli feci birde milyinlarca liram vardi hilelisini indirmistim yoksa geribsarma olayinda para kalmiyor.

• Arkadaşlar bu oyunu bluestacks ile oynayan varsa 12.bölümü nasıl geçeceğim hakkında fikir verebilir mi?Uzaklaştırmam gerekiyor ekran dokunmatik olmadığından yapamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnizyolcu

Arkadaşlar bu oyunu bluestacks ile oynayan varsa 12.bölümü nasıl geçeceğim hakkında fikir verebilir mi?Uzaklaştırmam gerekiyor ekran dokunmatik olmadığından yapamıyorum

ctrl ye basılı tutarak fare tekerleğiyle uzaklaştırıp yakınlaştırabilirsin
  • BLUESTACKS DA 1.SEZON 5. BÖLÜMÜ İSİM YAZIYOM OLMUYO LÜTFEN YARDIM EDİN HANGİ İSİMİ YAZAYIM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar score hero da mavi ok nasil yapiliyor bilen warmi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.