aslında bırakmayı düşünmüyor da değilim ömrümü yedi bu okul yaşlandırdı beni bırakıp açık öğretimden işletme okicam
quote:
Orjinalden alıntı: *ORION*
quote:
Orjinalden alıntı: üşkufe
Ben de tokum.
iyi
Feci
Phyphy, işletmenin mühendislikle ne alakası var? O kadar ömrünü yemiş bu okul, inatlaşıp bitirsene.
quote:
Orjinalden alıntı: üşkufe Phyphy, işletmenin mühendislikle ne alakası var? O kadar ömrünü yemiş bu okul, inatlaşıp bitirsene.
zararın neresinden dönersen kardır...! böyle resim, müzik fln okumak istiyorum ancak bunlar beni kendime getirir...!
quote:
Orjinalden alıntı: ScORphY
quote:
Orjinalden alıntı: üşkufe Phyphy, işletmenin mühendislikle ne alakası var? O kadar ömrünü yemiş bu okul, inatlaşıp bitirsene.
zararın neresinden dönersen kardır...! böyle resim, müzik fln okumak istiyorum ancak bunlar beni kendime getirir...!
Son sınıfa gelince mi farkedebildin?
birde bi gazla okula başladım ikide havası olduğunun farkına vardım ve bunu kullanmaya başladım üçde aile baskısını arkamda görmemek için devam ettim dörde geldiğimde iş işten geçmek üzereydi ama ikinci dönem vizeler bittikten bunun farkına vardım ve doğru olanı yapıcam...!
Hayırlısı
quote:
tertemis oldu yha sıfır gibin herşeyi orjinal yüklüyorum artık...! çok hoşuma gitti yha sanada format atalım bigün
Bu her yeni dalgada tırsıyorum ben,bilgisayarlara el konuldu haberini görünce.Bi gün benim bilgisayarı da alırlarsa pek hayırlı olmaz heralde benim için
"Bakalım,sanık her gün gazetelerin internet sitelerine girmiş;ama yazıları okumamış,resimlere bakıp geçmiş" gibi bir cümle kuruyor sürekli adamın teki kabuslarımda
quote:
Orjinalden alıntı: kemalton
quote:
tertemis oldu yha sıfır gibin herşeyi orjinal yüklüyorum artık...! çok hoşuma gitti yha sanada format atalım bigün
Bu her yeni dalgada tırsıyorum ben,bilgisayarlara el konuldu haberini görünce.Bi gün benim bilgisayarı da alırlarsa pek hayırlı olmaz heralde benim için
"Bakalım,sanık her gün gazetelerin internet sitelerine girmiş;ama yazıları okumamış,resimlere bakıp geçmiş" gibi bir cümle kuruyor sürekli adamın teki kabuslarımda
quote:
quote:
nie format attım sanıyosn...!
Format atsam da üç güne,bilemedin üç aya eski haline dönüyor zaten,her gün format atılır mı
Bir de format kesin çözüm mü
sıkorpi nirdesin
bilgisayarla uğraşıyom hala ama gece buralardayım ona göre hazırlan her zaman rakipiz nasıl olsa...!
taam, ben şimdiden oynamaya başladım, geceye antreman yapıyom
o büşra neydi ya sana kız dedi bana 30 dedi burini yüzüne bile bakmadı...!
bakalım bu gece ne çıkacak karşımıza bizim üçlü tamam sana sağlam bi orti lazım...!
biraaz önce de birisi asıldı bana, tel msn verecekti, faceye ekleyecekti
dedim ben erkeğim, sonradan sıkıntı olmasın
eleman çevirdi sonradan yok ne alaka maksat muhabbet falan
quote:
o büşra neydi ya sana kız dedi bana 30 dedi burini yüzüne bile bakmadı...!
bakalım bu gece ne çıkacak karşımıza bizim üçlü tamam sana sağlam bi orti lazım...!
beni tarif etmişler burada
quote:
quote:
sana sağlam bi orti lazım...!
beni tarif etmişler burada
evet namını duyduk...!
O kadar da kötü oynamıyorum aslında,tamam iyi de oynamıyorum da,şanssızlık işte
Hiç bitmeye uğraşmadım zaten,B.S.S bitmesin diye mücadele verdim oyun boyunca;ama onu da beceremedim