sıkorpi, hal ve hareketlerini yakıştıramıyorum sana...
Bu kadar söylüyorum..
sende eskisin demi sende konuş yeniyis die vur yüsümüse...!
taam læ senn için laf atan olmadıktan soora konuşmicam bugünlük yeter saten kafa bimilyon...!
@flatron88 nereye girmeyeyim?
quote:
Orjinalden alıntı: *ORION*
annenin evine git bence , şimdi ben öle yapcam
quote:
Orjinalden alıntı: flatron88
quote:
Annemin evindeyim zaten
sçorpi, benim senle bi derdim yok ya, takılıyorum öyle de 2 dakika bıraktık hemen ciddileşmişsiniz, şu 2 günlük dünyada kırmayın birbirinizin kalplerini, ayıptır ya.. ayrıca git bi ara smiley kullanmayı öğren, abidik gubidik yerlerde saçma smileyler koyup adamı ayar etme, aklını alırım..
yine şaka he, coşma birden deniz gibi..
demircişu, gelip biber sürsene yakışıklı, avatardaki sensin di mi?
quote:
Orjinalden alıntı: eddie
sçorpi, benim senle bi derdim yok ya, takılıyorum öyle de 2 dakika bıraktık hemen ciddileşmişsiniz, şu 2 günlük dünyada kırmayın birbirinizin kalplerini, ayıptır ya.. ayrıca git bi ara smiley kullanmayı öğren, abidik gubidik yerlerde saçma smileyler koyup adamı ayar etme, aklını alırım..
sende biras smiley koymayı öğren bence tırstım læ iki kişi oldular bunlar kesin beni indirir dediydim...!
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: flatron88
quote:
Annemin evindeyim zaten
hımmmm bekarsın yani desti-i topiğe bi ara uğra bence .. millete sefgili bulamıyomda
quote:
Orjinalden alıntı: eddie
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme