edi bu gün üç kişiyle tartıştım bide senlen tartışalım tam olsun o kadar dolmuşum ki hatta otobüs...!
quote:Orijinalden alıntı: ScORphYedi bu gün üç kişiyle tartıştım bide senlen tartışalım tam olsun o kadar dolmuşum ki hatta otobüs...!quote:Orjinalden alıntı: ScORphY edi bu gün üç kişiyle tartıştım bide senlen tartışalım tam olsun o kadar dolmuşum ki hatta otobüs...! Yav sen bunlara tartışma mı diyorsun,saçma sapan mantıksız şeyler söylüyorsun,ayrıca üstü kapalı sapıkça şeyler yazmaktan vazgeç!
quote:Orijinalden alıntı: ScORphYedi bu gün üç kişiyle tartıştım bide senlen tartışalım tam olsun o kadar dolmuşum ki hatta otobüs...!quote:Orjinalden alıntı: ScORphY edi bu gün üç kişiyle tartıştım bide senlen tartışalım tam olsun o kadar dolmuşum ki hatta otobüs...! bi daa esprimsi yapmaya çalışma tamam mı?
quote:Orijinalden alıntı: WITCHERquote:Orjinalden alıntı: ScORphY edi bu gün üç kişiyle tartıştım bide senlen tartışalım tam olsun o kadar dolmuşum ki hatta otobüs...! Yav sen bunlara tartışma mı diyorsun,saçma sapan mantıksız şeyler söylüyorsun,ayrıca üstü kapalı sapıkça şeyler yazmaktan vazgeç!Alıntıları Göster nie tedirgin mi oluyosun...! ben normal yazımı yazıyorum bi cif koyunca olayı yanlış anlıyosun o da senin anlama kapasitenle alakalı
quote:Orijinalden alıntı: eddiequote:Orjinalden alıntı: ScORphY edi bu gün üç kişiyle tartıştım bide senlen tartışalım tam olsun o kadar dolmuşum ki hatta otobüs...! bi daa esprimsi yapmaya çalışma tamam mı? Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: eddie quote:Orjinalden alıntı: ScORphY edi bu gün üç kişiyle tartıştım bide senlen tartışalım tam olsun o kadar dolmuşum ki hatta otobüs...! bi daa esprimsi yapmaya çalışma tamam mı? sen nerden çıktın bu arada paraylamı tuttular anlamadım...! benim kimseyle bi alıp veremediğim yok sadece havalı insanlara gıcık olurum kendini bişey sananlara cevap yazarım belirtmek istedim sadece...!
quote:Orijinalden alıntı: ScORphYquote:Orjinalden alıntı: eddie quote:Orjinalden alıntı: ScORphY edi bu gün üç kişiyle tartıştım bide senlen tartışalım tam olsun o kadar dolmuşum ki hatta otobüs...! bi daa esprimsi yapmaya çalışma tamam mı? sen nerden çıktın bu arada paraylamı tuttular anlamadım...! benim kimseyle bi alıp veremediğim yok sadece havalı insanlara gıcık olurum kendini bişey sananlara cevap yazarım belirtmek istedim sadece...!Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ScORphY benim kimseyle bi alıp veremediğim yok sadece havalı insanlara gıcık olurum kendini bişey sananlara cevap yazarım belirtmek istedim sadece...! Kendini mi anlatıyorsun? Daha düne kadar forumda yoktunşimdi bakıyorum herkesle bir ağız dalaşı
quote:Orijinalden alıntı: ScORphYquote:Orjinalden alıntı: eddie quote:Orjinalden alıntı: ScORphY edi bu gün üç kişiyle tartıştım bide senlen tartışalım tam olsun o kadar dolmuşum ki hatta otobüs...! bi daa esprimsi yapmaya çalışma tamam mı? sen nerden çıktın bu arada paraylamı tuttular anlamadım...! benim kimseyle bi alıp veremediğim yok sadece havalı insanlara gıcık olurum kendini bişey sananlara cevap yazarım belirtmek istedim sadece...!Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ScORphY quote:Orjinalden alıntı: eddie quote:Orjinalden alıntı: ScORphY edi bu gün üç kişiyle tartıştım bide senlen tartışalım tam olsun o kadar dolmuşum ki hatta otobüs...! bi daa esprimsi yapmaya çalışma tamam mı? sen nerden çıktın bu arada paraylamı tuttular anlamadım...! benim kimseyle bi alıp veremediğim yok sadece havalı insanlara gıcık olurum kendini bişey sananlara cevap yazarım belirtmek istedim sadece...! şşş uslu dur, efendi ol..
quote:Orijinalden alıntı: WITCHERquote:Orjinalden alıntı: ScORphY benim kimseyle bi alıp veremediğim yok sadece havalı insanlara gıcık olurum kendini bişey sananlara cevap yazarım belirtmek istedim sadece...! Kendini mi anlatıyorsun? Daha düne kadar forumda yoktunşimdi bakıyorum herkesle bir ağız dalaşı Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: *ORION* quote:Orjinalden alıntı: ScORphY benim kimseyle bi alıp veremediğim yok sadece havalı insanlara gıcık olurum kendini bişey sananlara cevap yazarım belirtmek istedim sadece...! Kendini mi anlatıyorsun? Daha düne kadar forumda yoktunşimdi bakıyorum herkesle bir ağız dalaşı işte sorun orda sende ondan önceki gün yoktun noldu ki bi yerleriniz bu kadar kalktı...! edi harbiden sen nerden çıktın artık farklı cümleler kullanacam adam gibi benle ne alıp veremediğin var yaz anlayalım...!
quote:Orijinalden alıntı: ScORphYquote:Orjinalden alıntı: eddie quote:Orjinalden alıntı: ScORphY edi bu gün üç kişiyle tartıştım bide senlen tartışalım tam olsun o kadar dolmuşum ki hatta otobüs...! bi daa esprimsi yapmaya çalışma tamam mı? sen nerden çıktın bu arada paraylamı tuttular anlamadım...! benim kimseyle bi alıp veremediğim yok sadece havalı insanlara gıcık olurum kendini bişey sananlara cevap yazarım belirtmek istedim sadece...!Alıntıları Göster kanki sana 5dk oyna zıpla eğlen zıçç
quote:Orijinalden alıntı: demircibukanki sana 5dk oyna zıpla eğlen zıççAlıntıları Göster harbiden bi WC mode yapalım yoksa böyle milletle tartışarak rahatlanılmıyor...! buri gece okey...!
quote:Orijinalden alıntı: ScORphYharbiden bi WC mode yapalım yoksa böyle milletle tartışarak rahatlanılmıyor...! buri gece okey...!Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: eddie quote:Orjinalden alıntı: ScORphY edi bu gün üç kişiyle tartıştım bide senlen tartışalım tam olsun o kadar dolmuşum ki hatta otobüs...! bi daa esprimsi yapmaya çalışma tamam mı? adam ol beğenmiyorsan gülmezsin...!
quote:Orijinalden alıntı: ScORphYharbiden bi WC mode yapalım yoksa böyle milletle tartışarak rahatlanılmıyor...! buri gece okey...!Alıntıları Göster oryon havucuna zehir katarım rahat dur eddie seninde diline biber sürerim bıdı bıdı yapma bu arada foruma dün gece üye oldum bugün yazıyorum
quote:Orijinalden alıntı: demircibuoryon havucuna zehir katarım rahat dur eddie seninde diline biber sürerim bıdı bıdı yapma bu arada foruma dün gece üye oldum bugün yazıyorumAlıntıları Göster pişşşşttttt size diyom gelin lae okey oynuyak
quote:Orijinalden alıntı: ESRCpişşşşttttt size diyom gelin lae okey oynuyak Alıntıları Göster 12 den sonra...!
quote:Orijinalden alıntı: ScORphYquote:Orjinalden alıntı: *ORION* quote:Orjinalden alıntı: ScORphY benim kimseyle bi alıp veremediğim yok sadece havalı insanlara gıcık olurum kendini bişey sananlara cevap yazarım belirtmek istedim sadece...! Kendini mi anlatıyorsun? Daha düne kadar forumda yoktunşimdi bakıyorum herkesle bir ağız dalaşı işte sorun orda sende ondan önceki gün yoktun noldu ki bi yerleriniz bu kadar kalktı...! edi harbiden sen nerden çıktın artık farklı cümleler kullanacam adam gibi benle ne alıp veremediğin var yaz anlayalım...!Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ScORphY işte sorun orda sende ondan önceki gün yoktun noldu ki bi yerleriniz bu kadar kalktı...! edi harbiden sen nerden çıktın artık farklı cümleler kullanacam adam gibi benle ne alıp veremediğin var yaz anlayalım...! Adam gibi konuş!!!adamın ashabını bozma,kankana da sana da başlarım şimdi
quote:Orjinalden alıntı: ScORphY 12 den sonra...! 12 den sonra kokarım ben not: lae ori araya girmesene laa
quote:Orijinalden alıntı: WITCHERquote:Orjinalden alıntı: ScORphY işte sorun orda sende ondan önceki gün yoktun noldu ki bi yerleriniz bu kadar kalktı...! edi harbiden sen nerden çıktın artık farklı cümleler kullanacam adam gibi benle ne alıp veremediğin var yaz anlayalım...! Adam gibi konuş!!!adamın ashabını bozma,kankana da sana da başlarım şimdiAlıntıları Göster Tamam yahu sakin olun. Forumun tek huzurlu bölümü burasyıdı. Buranın da huzru kaçmasın.
quote:Orijinalden alıntı: WITCHERquote:Orjinalden alıntı: ScORphY işte sorun orda sende ondan önceki gün yoktun noldu ki bi yerleriniz bu kadar kalktı...! edi harbiden sen nerden çıktın artık farklı cümleler kullanacam adam gibi benle ne alıp veremediğin var yaz anlayalım...! Adam gibi konuş!!!adamın ashabını bozma,kankana da sana da başlarım şimdiAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: *ORION* quote:Orjinalden alıntı: ScORphY işte sorun orda sende ondan önceki gün yoktun noldu ki bi yerleriniz bu kadar kalktı...! edi harbiden sen nerden çıktın artık farklı cümleler kullanacam adam gibi benle ne alıp veremediğin var yaz anlayalım...! Adam gibi konuş!!!adamın ashabını bozma,kankana da sana da başlarım şimdi hadi başlayalım...!
quote:Orijinalden alıntı: ESRCquote:Orjinalden alıntı: ScORphY 12 den sonra...! 12 den sonra kokarım ben not: lae ori araya girmesene laa quote:Orjinalden alıntı: flatron88 quote:Orjinalden alıntı: ScORphY 12 den sonra...! 12 den sonra kokarım ben not: lae ori araya girmesene laa ben yanındayım ama ______________________________ bu oriden bende çoh korktum...!