Merhabalar, kedi sahiplenmek istiyorum arkadaşımda scottish vardı hoşuma gidiyordu. Fakat ben dişi sahiplenmek istiyorum erkekte bazı erkeksel sorunları oluyordu. Acaba dişi de bilmem gereken böyle problemler var mıdır? Ankara içi elinde 0-6 aylık dişi scottish varsa sahiplenmek istiyorum irtibat kurarsanız sevinirim |
scottish fold dişi sahiplenmek istiyorum
-
-
Selamlar, dişide de dişisel sorunlar olur. O dönem de erkek de bağırıp çağırır dişi de, erkek oraya buraya koku bırakır. Ama kısırlığı daha kolay erkeğin dişinin kısırlaştırılması daha zor.
Erkek daha sıcakkanlı olabiliyor bazı cinslerde. Bir araştırın siz tekrar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HALO -- 23 Kasım 2020; 19:7:57 > -
quote:
Orijinalden alıntı: HALOSelamlar, dişide de dişisel sorunlar olur. O dönem de erkek de bağırıp çağırır dişi de, erkek oraya buraya koku bırakır. Ama kısırlığı daha kolay erkeğin dişinin kısırlaştırılması daha zor.
Erkek daha sıcakkanlı olabiliyor bazı cinslerde. Bir araştırın siz tekrar.
Teşekkür ederim yorum için. Hep kızım olsun istemiştim olmadığı için kedi bari dişi olsun istiyorum. Fiyatları biraz pahalı ama yalnızlıktan ne yapayım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tar GorothTeşekkür ederim yorum için. Hep kızım olsun istemiştim olmadığı için kedi bari dişi olsun istiyorum. Fiyatları biraz pahalı ama yalnızlıktan ne yapayım
Alıntıları GösterBen de erkek Korat cinsi sahibiyim. çok sıcakkanlı ve sevecen. Allah nasip eder inşAllah size de bir dişi yavru.Hayatta aldığım en mantıklı karar belki de oğlumu sahiplenmek oldu.
Daha önce hiç sevilmemişim dedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HALO -- 23 Kasım 2020; 19:9:26 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: HALOBen de erkek Korat cinsi sahibiyim. çok sıcakkanlı ve sevecen. Allah nasip eder inşAllah size de bir dişi yavru.Hayatta aldığım en mantıklı karar belki de oğlumu sahiplenmek oldu.
Daha önce hiç sevilmemişim dedim
Alıntıları Gösteraynı ben
-
Sahiplenebileceğiniz en güzel kedi türlerinden kesinlikle https://kediblog.com/scottish-fold// buraya bir göz atabilirsin
-
quote:
Orijinalden alıntı: petokuluSahiplenebileceğiniz en güzel kedi türlerinden kesinlikle https://kediblog.com/scottish-fold// buraya bir göz atabilirsin
baya inceledim zaten öğrendim bi kaç günde teşekkürler. Şubat gibi bi arkadaşım temin edecek ama o kadar beklemek bile istemiyorum. bekleyececeğiz maalesef
-
scottish fold almayın . genetik hastalığa sahip , acı çeken bir tür . detaylı bilgiye internette araştırma yaparak çok kolay ulaşabilirsiniz . -
Öyle bir durumda eğer fazladan bir dişi yavrusu var ise ben de temin edebiilir miyim acaba? -
Sokaklarda, vet kliniklerinde bir suru sicak bir yuva bekleyen can varken, kendinize omurluk bir dost ariyorsaniz neden bu cins takintisi?
Genetigiyle oynanmis bu yavrucaklarin butuk cogunlugu aci celiyor, satin alarak bunlara katki sagliyorsunuz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Bendiyecegimidedim
Öyle bir durumda eğer fazladan bir dişi yavrusu var ise ben de temin edebiilir miyim acaba?arkadaşımın erkek kedisi var. yılda 1 öyle çiftleştirip isteyenlere veriyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: gbey
Sokaklarda, vet kliniklerinde bir suru sicak bir yuva bekleyen can varken, kendinize omurluk bir dost ariyorsaniz neden bu cins takintisi?
Genetigiyle oynanmis bu yavrucaklarin butuk cogunlugu aci celiyor, satin alarak bunlara katki sagliyorsunuz.usta bu türler biraz zahmetsizmiş o yüzden
-
Kesinlikle dogru degil.
Kedi aliyorsunuz sonucta, sokak kedileri vasak degil sonucta. -
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X