Navitech Navigasyon ekranında çıkan Fotoğraf makinesi resmine tıklayınca o andaki görüntünün fotoğrafı Navigasyonun hafızasına kaydediliyor. Bu kayıt yerini Micro SD olacak şekilde ayarlamak mümkün mü?
Eğer böyle bir simge cihazı aldığınızda çıkıyorsa en iyi servisi bilir.
Ekranın sol tarafında çıkıyor, eskiden çıkmıyordu da sys.txt içine ekstra ayarların çıkması için yazılan bir kod vardı (sanırım şuydu: [debug] experimental_features=1) onu yazınca ve navinin ayarlarından screenshot'ı aktif edince gözükmeye başladı. Bu şekilde o anki ekranın fotoğrafını çekiyorum navinin hafızasına kaydediyor. Kayıt için bellek yolu tanımlaması yapılabilir diye düşündüm ama olur mu bilemiyorum!
Navitech cihazlarda Fabrika çıkışı bu özellik kapatılmıştır; siz branding dosyasını değiştirip/silip ve sys.txt 'e bahsettiğiniz kodu ekleyerek aktif etmişsiniz anladığım kadarıyla. ScreenShot kayıt yeri değiştirilemez, siz de SS alarak 2Gb lık hafızayı dolduramazsınız.
Not: Bu özellik; cihazın stabilitesini bozduğu düşüncesi ile disable edilmiştir. Kullanmanızı önermem.
quote:
Orijinalden alıntı: DD252Admin
Navitech cihazlarda Fabrika çıkışı bu özellik kapatılmıştır; siz branding dosyasını değiştirip/silip ve sys.txt 'e bahsettiğiniz kodu ekleyerek aktif etmişsiniz anladığım kadarıyla. ScreenShot kayıt yeri değiştirilemez, siz de SS alarak 2Gb lık hafızayı dolduramazsınız.
Not: Bu özellik; cihazın stabilitesini bozduğu düşüncesi ile disable edilmiştir. Kullanmanızı önermem.
Teşekkürler, Evet Branding değişti ve sys.txt dosyasına kod eklemesi yaptım. Derdim 2GB'ın dolması değil de anadizinin içi 20 SS yapsam 40 dosya ile karman çorman hale geliyor, bunu önlemek istedim. Eğer cihazın stabilitesini bozuyorsa kapatırım ben de, tekrar teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme