kankiler şimdi bende 25 tane defans scroll 25 tane hp scroll 45 tane teleport 50 tanede sw scroll war da ben onları ne trade nede pazara koya biliyorum nasıl olcak bu iş adam bana tradeden attı ben atamaıyorum kimseye bi arkadaşta 60 lwl den sonra satılıyo flan dedi bi bilginiz warsa cvp yazın pls pls şimdiden saol un
up!!!!
60lvlden sonra satabilirsin. ve storeden aldıktan 24 sonra..
quote:
Orjinalden alıntı: Angelus
kardeş store nedirr 24 gün sonramı bide
quote:
Orjinalden alıntı: xX_ScRoW_Xx
quote:
aldıktan 24 saat sonra
quote:
Orjinalden alıntı: xX_ScRoW_Xx
quote:
pus power up store olur. 24 saat geçmesi ve 60+ olman lazım.
hımm anladım cok saol un da bende 25 tne bi arada ondan 1er 1 er satılmıyoo dimi 25 taneyi aynı anda satılırrr ya bide kac para ediyoo bunlar biraz ezikimde
up!!
up
ya yok mu cvp yazan ben bunları ne ypcam teker teker satılıyomu bunlarrr
valla hp kağıtları örn: 2000 buuf kağıdı 700 m den satıoydu hrf 1500: 500M DEN GÖRDÜM ama dierleri hakkında bi bilgim yok
quote:
Orjinalden alıntı: TT_eXpReSs
valla hp kağıtları örn: 2000 buuf kağıdı 700 m den satıoydu hrf 1500: 500M DEN GÖRDÜM ama dierleri hakkında bi bilgim yok
da kardeş bunlar teker teker satılmıyoo bende hp 25 tane war 1500 lük ben hepsini kaca satarımmm diyorumm bilgiler için saol
bişi diyim kağıtların tanesi o fiyatlarda satılıyo hani karıştırma
YA KAÇ TANE VARSA ?x700M YAP BULURSUN NE DİYİYİM BAŞKA HEH BİDE LVL İN KAÇ SEN SATAMAZSIN O ZMN HEMDE Bİ ARKINA VER O SATSIN +60 OLAN TABİ BİDE akşama kadr fln açık olması lazım en az 24 saat dursun belki 10 tane fln satılır
Orjinalden alıntı: TT_eXpReSs
YA KAÇ TANE VARSA ?x700M YAP BULURSUN NE DİYİYİM BAŞKA HEH BİDE LVL İN KAÇ SEN SATAMAZSIN O ZMN HEMDE Bİ ARKINA VER O SATSIN +60 OLAN TABİ BİDE akşama kadr fln açık olması lazım en az 24 saat dursun belki 10 tane fln satılır ok saol
up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme