slm arkadaşlar +65 charımla power up storedan swift buff vb.. scroller aldım.Daha sonra hack yiyeceğimi zannederek tam bunlar merchant a koyulmaya başlayınca açtıgım yeni account a yolladım.Bu accounttaki adamım lvl 1.Sizden şunu öğrenmek istiorum 2 gün geçmesine rağmen bu accounttaki scroller hala merchanta koyulmuo sealed item diyo.Arkadaşlara sordum açılması için charın +60 olması lasım diyolar doğrumu???? eğer doğru diğilse ne zaman a açılır ???? bilgisi olanlar yardım edebilirlerse sevinirim.İi oyunlar herkese
KArdeş normalde herhangi bir sc nin power up storeden cekile bilmesi veya gorune bilmesi icin lvl30+ olman gerek... Bunun nedeni lvl inle alakali 30 oldugunda her halti yersin(merhant,satmak) 60 oluncada kullanirsin....
30 lvl olmadan powerup store u açamazsın.scrolleri her zaman kullanırsın ama lvl 60 olmadan satamazsın.
quote:
Orjinalden alıntı: SKYQUEEN
KArdeş normalde herhangi bir sc nin power up storeden cekile bilmesi veya gorune bilmesi icin lvl30+ olman gerek... Bunun nedeni lvl inle alakali 30 oldugunda her halti yersin(merhant,satmak) 60 oluncada kullanirsin....
%50 si dogru %50si yanlis 30 lvl olamdan power up storeu acamazsin bu dogru ama
markete koymak icin 30 lvl olmak yetersiz 60+ olanlar ancak markete koyabilir
yani şimdi ya adamı 60 a kasıcam ya da scrolleri çöpe mi atacam diosunuz
quote:
Orjinalden alıntı: BLaDeTheMaSTeR
yani şimdi ya adamı 60 a kasıcam ya da scrolleri çöpe mi atacam diosunuz
malesek oyle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme