Şimdi Ara

Scrubs - Komedi Drama (2001 - 2010) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
2
Favori
9.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kesinlikle en iyi komedi dizilerinden biri, muhteşem gerçekten
  • valla keşke herkes izlese izlese şu diziyi.yok böyle birşey..
  • Bende haftasonu denk gelirsem uyanmaya çalışırken izliyorum. Hangi gün yayınlandığından haberim yok aslında, ama arada güzel konular çıkıyor. Yinede komedi olarak takip ettiğim tek dizi Two and a Half Men. Bunun üstüne bu aralar hiçbirini koyamıyorum. Cnbc-e'den T-Shirt'ü nü de kazandım zaten...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

Bende haftasonu denk gelirsem uyanmaya çalışırken izliyorum. Hangi gün yayınlandığından haberim yok aslında, ama arada güzel konular çıkıyor. Yinede komedi olarak takip ettiğim tek dizi Two and a Half Men. Bunun üstüne bu aralar hiçbirini koyamıyorum. Cnbc-e'den T-Shirt'ü nü de kazandım zaten...

nasıl kazandın
  • ancak arkadaşlar gelecek yıl scrubs'ı cnbc-e de göremeyebilirsiniz.scrubs abc ile anlaşmış diye duydum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tracy

quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

Bende haftasonu denk gelirsem uyanmaya çalışırken izliyorum. Hangi gün yayınlandığından haberim yok aslında, ama arada güzel konular çıkıyor. Yinede komedi olarak takip ettiğim tek dizi Two and a Half Men. Bunun üstüne bu aralar hiçbirini koyamıyorum. Cnbc-e'den T-Shirt'ü nü de kazandım zaten...

nasıl kazandın

Cnbc-e dergi sayesinde. Ödüllü bi soruyu cevaplıyorsun, ilk gönderen 10 kişi kazanıyor. 2-3 ay oldu...

• quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

ancak arkadaşlar gelecek yıl scrubs'ı cnbc-e de göremeyebilirsiniz.scrubs abc ile anlaşmış diye duydum..

scrubs bitti zannediyordum ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

ancak arkadaşlar gelecek yıl scrubs'ı cnbc-e de göremeyebilirsiniz.scrubs abc ile anlaşmış diye duydum..

1 sezon da abc ile anlaştı,bitmedi şükür..
  • Cnbce'de hiç kaçırmadığım diziydi daha sonra tüm bölümlerini indirerek arşivime ekledim ve bir daha hepsini seyrettim ,çok iyi bir dizidir,canınız sıkıldığında açın seyredin keyfiniz yerine gelir .

quote:

Scrubs'ın sezon finali oldu,yeni sezon 2009 ocak ayında sanırım.Amerikadaki grev yüzünden 7. sezon çok sönük geçti konu açısında hele sezon finali çok kötüydü,her sezon 22-24 bölüm süren dizi bu sezon sadece 11 bölüm sürdü.Umarım 8. sezon böyle olmaz.

• cnbc-e dergide sanki, öyle görmüştüm hatta başrol oyuncusu bu son sezon olacak artık bitirmek istiyorum falan yazıyordu da geçen sezon ordan aklımda kalmış demek 1 sezon daha uzatmaya karar vermişler yada okuduğumu yanlış hatırlıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: n1ghtfall

Cnbce'de hiç kaçırmadığım diziydi daha sonra tüm bölümlerini indirerek arşivime ekledim ve bir daha hepsini seyrettim ,çok iyi bir dizidir,canınız sıkıldığında açın seyredin keyfiniz yerine gelir .

quote:

Scrubs'ın sezon finali oldu,yeni sezon 2009 ocak ayında sanırım.Amerikadaki grev yüzünden 7. sezon çok sönük geçti konu açısında hele sezon finali çok kötüydü,her sezon 22-24 bölüm süren dizi bu sezon sadece 11 bölüm sürdü.Umarım 8. sezon böyle olmaz.

Sezon finali henuz olmadi.. 7. sezon 11. bolumden sonra ara verdiler diye biliyorum. 7. sezon cunku 19 bolum olarak aciklanmisdi.

• quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

quote:

Orjinalden alıntı: n1ghtfall

Cnbce'de hiç kaçırmadığım diziydi daha sonra tüm bölümlerini indirerek arşivime ekledim ve bir daha hepsini seyrettim ,çok iyi bir dizidir,canınız sıkıldığında açın seyredin keyfiniz yerine gelir .

quote:

Sezon finali henuz olmadi.. 7. sezon 11. bolumden sonra ara verdiler diye biliyorum. 7. sezon cunku 19 bolum olarak aciklanmisdi.

benim bahsettiğim asıl 7. sezon un son sezon olmasıydı yukarıda dedikleri gibi 8 olacakmı yoksa 7 sonmu

• www.imdb.com a gore 8. sezon olacak onun disinda bir bilgim yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

http://www.episodeworld.com/show/Scrubs/season=7/english Burdan bakabilirsin,8. sezon 2009 başı başlıcak görünüyor ve 7. sezon da başka bölüm yok.
  • www.Imdb.com da baska soyluyor ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 3 Haziran 2008; 7:44:09 >
  • Süper dizi.
  • İlk 3 bölümünü izledim baya sardı, indirmeye devam ediyorum.
  • Gormeyenler icin biraz yukari alalim. Kacirilmayacak bir dizi.
  • Scrubs ne zaman başlayacak bilgisi olan varmı ben biraz baktım ama tarih yok
  • Seyrederken fena şekilde dumura uğratan dizi. Yok böyle bir şey derken gülmekten de ölüyorsun tabi.

Scrubs, How I Met Your Mother, Malcolm In The Middle ve My Name Is Earl. Bu 4 dizinin her bölümünü çok sevmişimdir. Bana çok orijinal geliyor senaryoları.

Hele bu dizideki Dr. Cox süper insan. Hastasıyım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.