Şimdi Ara

Scrubs - Komedi Drama (2001 - 2010) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
2
Favori
9.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3.ye bitiriyorum diziyi 4.ye de başlıcam bagımlılık yaptı psikolojim bozuldu vizeler baslıcak ben scrubs izliyorum hala
  • Benimde 1. sezon bitti 2. indi başlıcam süper bir dizi
  • Tek kelimeyle harika bir dizi HIMYM, Big Bang filan geçtim favori dizim scrubs artık, büyük bir keyifle izliyorum,bütün karakterler tek kelimeyle süper çok sevmeye başladım karakterleri artık ,oyunculukların hepsi harika ve hepsi de eğleniyor ve eğlendiriyor
    6. sezondayım bitmesin diye izlemiyorum
  • bu hafta sezon finali yapılacak.Seneye ne olur bilinmez.Tadını çıkarmak lazım
  • 9.sezon olacağını sanmıyorum. Olacaksa bile yeni oyuncularla olacaktır.

Zach Braff, benim için son sezon demişti..
  • Kesin olarak bitiyor sanırım, hiçbir firma ile yeni sezon anlaşması yapılmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paramparca -- 4 Mayıs 2009; 16:26:06 >
  • güzel bir final olacak gibi
    umarım beklentimi karşılar.

Sneak Peekslerde geçmişe dönüş yapıyor.eski sevgililer,doktorlar,hastalar ve Hooch is Crazy
  • Evet, bu efsane dizi de bitti. Özleyeceğim dizilerden biri olacak. Bütün sezonlarını arşivledim. Ara sıra izlerim artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilsemo -- 7 Mayıs 2009; 9:27:01 >
  • hala son bölümün altyazısını bekliyoruz...daha ne zaman çıkacak merakı var...bir yandanda bunun son bölüm olduğunu bilmek...artık içimizden biri olarak gördüğüm-sevdiğim karekterleri bir daha göremeyeceğimi bilmek....
  • glenn matthews

eveet orjinal Zach'lı scrubs bitti.mükemmel bir bölümdü ayrıca.fakat içimde tarif edemeyeceğim bir boşluk var.

özellikle o en son perde sahnesinde duygulandım
  • Harbiden son bolum bombaydi. Nasil bitirirler ya.
  • bir dizi ancak böyle güzel bitirilir.Devamını çekmesinler.Scrubs:Inters ü çekeceklerse kendileri bilir.
  • Scrubs'ı özlücem, izlediğim en eğlenceli diziydi. Çok güzel bir final yapmışlar, hem komik hem duygusal.

Özellikle JD'nin Dr Cox'ın içini dökmesi için yaptığı plan ve Dr Cox'ın JD'ye soktuğu laflardan koca bir kitap yapıp hediye etmesi harikaydı
  • Ben yeni izlemeye başlayacağım. my name is earl kadar komikse 8 sezon var önümde.
  • Zach Braff 9.sezon için 6 bölümlük anlaşma imzalamış.As kadro da duruyor gibi.Doğru anlamışsam

quote:

On May 14, 2009, it was announced that Zach Braff has signed to be on Scrubs for six episodes to transition the show to its new format, which is currently unknown. Sarah Chalke has also been approached with a deal similar to Braff's.[47] Also, Donald Faison, John C. McGinley and Neil Flynn are signed to be regulars for the next season, in second position to other projects

Kaynak:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Scrubs_(TV_series)

• quote:

Orjinalden alıntı: ehckelem

Zach Braff 9.sezon için 6 bölümlük anlaşma imzalamış.As kadro da duruyor gibi.Doğru anlamışsam

quote:

On May 14, 2009, it was announced that Zach Braff has signed to be on Scrubs for six episodes to transition the show to its new format, which is currently unknown. Sarah Chalke has also been approached with a deal similar to Braff's.[47] Also, Donald Faison, John C. McGinley and Neil Flynn are signed to be regulars for the next season, in second position to other projects

Kaynak:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Scrubs_(TV_series)

Sarah Clarke'da (Elliot) imzalamış anlaşmayı.Anlaşılan dizi devam edecek.

• Ablam dizi arıyodu izleyecek.Bunu inceledik hoşuna gitti konusu indiriyorum izlesin bakalım 8 sezonmuş zaten beğenirse bende izlerim
  • 6 bölüm izledim ilk sezondan beğenemedim , sıkıcı geldi . İlk iki sezon elimde var diziye şans vericem belki tam aradığım dizi haline gelir.
  • 8.sezon 1. bölüm bu akşam cnbce de vardı.
    yarın 16:45 de pazar 11:30 da izleyebilirsiniz

her çarşamba saat 20:00 da yeni bölümleri izleyebileceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehckelem -- 11 Eylül 2009; 19:19:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pcbuilder

Ben yeni izlemeye başlayacağım. my name is earl kadar komikse 8 sezon var önümde.

may name is earl'ü ve bütün komedi dizilerini katlar.. kesinlikle izle
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.