Şimdi Ara

Scrubs - Komedi Drama (2001 - 2010) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
2
Favori
9.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • diziyi baya bi değiştirmişler gibi.. umarım kötü etki etmez ve yeni bi soluk gelir, gelmiş geçmiş en iyi komedi sonuçta..

• heeyt bea. dizi dün akşam başlamış ve ilk 2 bölümü yayınlanmış.. benim gibi tapanlarına duyurulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

heeyt bea. dizi dün akşam başlamış ve ilk 2 bölümü yayınlanmış.. benim gibi tapanlarına duyurulur.

indirdim.ama altyazı ne zaman çıkar bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehckelem -- 2 Aralık 2009; 10:39:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehckelem

quote:

heeyt bea. dizi dün akşam başlamış ve ilk 2 bölümü yayınlanmış.. benim gibi tapanlarına duyurulur.

ingilizce altyazılar düşmüş divxplanet'a ve çeviriye başlamışlar.. %10'daydı az önce baktım..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ehckelem

quote:

ingilizce altyazılar düşmüş divxplanet'a ve çeviriye başlamışlar.. %10'daydı az önce baktım..

Artık yarına izleriz. 720P versiyonunu bulamadım. Çıkmadı mı?

• @Kirk Hammet ben de göremedim 720p.. onu bekliyorum indirmek için.
  • 9. sezon başlamış haberimiz yok, iyi oldu ama umarım güzel bir sezon olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #NeWWorlD# -- 13 Aralık 2009; 12:26:23 >
  • başladı ve 8. sezondan çok daha iyi başladı.. yeni başrol hatunumuz çok tatlı birşey.. jd yine herzamanki sevimliliğinde, cox var yine aynı forma, kelso amcam var, todd ve turk var vs vs ama bi janitor'ımız yok ki ilk bölümde birkaç saniye göründü gitti.. olsun yine de dizi şu haliyle how i met your mother gibi angut dizilerden 1563 kat daha iyi.. özlemişim gerçekten.
  • İlk bölümü baya beğendim. Ama ikinci bölüm için aynı şeyi diyemeyeceğim. Ama yine de dönmesi güzel oldu. Keşke Carla'ya ne olduğunu felan anlatsalar. Herhalde oynamıyor bu sezonda! Aynı şekilde Elliot'da sadece o sahnede gözüktü ve JD'de 6. bölümden sonra ayrılacak. Şu hastanenin sahibiyim diyen çocuğa baya sinir oldum. Yeni karakterleri sevdirirlerse bir 8 sezon daha atlatırız.
  • jd ve elliot ayrılacaksa bile dr cox, turk ve todd için hala ayıla bayıla izlenir bu dizi... hayatımda scrubs gibi defalarca tekrar ederek izlediğim bi dizi daha yok ve bu 8 ile 9. sezonları formundan çok geri de olsa, enkaz bile olsa dizi hala çok sağlam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 8 Aralık 2009; 0:27:04 >
  • Bugün yeni bölüm çıktı ama altyazı yok ortalarda.
  • Dizinin eski tadı kalmadı artık ama yine de izlettiriyor kendisini.

Janitor'ın eskikliği baya hissediliyor, umarım bir şekilde geri döner

Scrubs - Komedi Drama (2001 - 2010)
  • Hala altyazı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XR9

Dizinin eski tadı kalmadı artık ama yine de izlettiriyor kendisini.

izlediğim en iyi komedi karakterlerinden birisi, kesinlikle efsane.. galiba oynadığı dizi (the middle) iptal olmuş ya da bu ayrılmış.. dönmesi için bi umut var yani, umarım döner..

• quote:

Orijinalden alıntı: XR9

Dizinin eski tadı kalmadı artık ama yine de izlettiriyor kendisini.

9. sezonun ilk bölümünde en çok güldüğüm yer o 10 saniyelik Janitor bölümü oldu

Diziye gelince alışmak biraz zor olacak gibi geliyor ama Cox eski performansından bişey kaybetmemesi teselli ediyor

• Bu arada 3. bölümün altyazısı çıkmış.
  • Beğenmedim ya yeni sezonu.Elliot gebersin zatende.Carla nerde?Birkere sam e ne oldu JD nin oğluna?Janitor e?
    Çok kötü yaw üzüldüm bu dizininde böyle bitmesine ted bile gidiyor
  • scrubs dan çıkmış bu dizi yeni bişey olmuş. onu da sevmedim.
  • Geçen sezonun son bölümlerini bir daha izledim de dizi keşke orada bitseymiş dedim, efsane olurdu, hiç güzel devam ettiremediler.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.