Şimdi Ara

Scrubs - Komedi Drama (2001 - 2010) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
2
Favori
9.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4. bölüm tr altyazısı düşmüş arkadaşlar..
  • Senaryo içinde J.D nin nereye ve ne için gittiğini söylemediler mi yoksa ben mi kaçırdım?
  • son bölümleri de izledim. yok arkadaş olmayacak bu böyle. gitmez yani. geçmişin hatrına izliyorum sadece. yeni karakterler çok itici.
  • Diziyi bitirmişler.Zaten 9. sezon vasattı.bitmesi yerinde oldu.
  • Merhaba,ben diziyi Dizi Smart'tan olabildiğince takip ettim(ki adamların arada bölüm atladığını düşünmeye başladım,çok çabuk 3. senelerine geliyorlar) neyse orada dizi bir yerden sonra başa dönüyor.Son gösterilen bölümde de:

Kim'in çocuğu düşürmediği ortaya çıkıyor ve J.D ile birlikte yaşamaya başlıyor.Elliot'ın ise Keith ile olan düğünü yaklaşıyor.Ama J.D de Elliot da yaptıkları şeyler hakkında şüphe duymaya başlayıp ve nöbetçi odasında yatarak dertleşirken birden öpüşüyorlar.Bölüm bitiyor.

Tahminimce bu 4-5 veya 6. sezon finaline yakın bir yerlerde,nerede olduğunu söyleyebilir misiniz?

Bir de bana kalırsa dizi Elliot'un "loser" hâlini kaybetmesinden sonra dizi tepetaklak oldu.Bir dönem Elliot cadaloz olmuştu,oralar çok sağlamdı ama gene de Elliot'un büyümesini iyi yansıtamadılar.Cnbc-e'de de birkaç kere rastladım,J.D sakal falan bırakmıştı.Hiç yakışmamıştı ona,adamın gözlerinden mimiklerinden falan belliydi adamın canı çok sıkılıyordu dizide.

edit:imdb'de gezinirken çok ilginç bir şeye rastladım.

http://www.imdb.com/title/tt0329737/

doktorlar kukla oynatıyor herhalde,burada da Zach Braff Dr. John 'J.D.' Dorian rolünü canlandırmış.ayrıca bilmeyeniniz varsa söylemek istedim,hani bir Chicken Little filmi vardı,ufak bir civciv dünyayı kurtarmaya çalışıyorduOradaki civcivi seslendiren de Zach Braff'mış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 24 Temmuz 2010; 14:39:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

Merhaba,ben diziyi Dizi Smart'tan olabildiğince takip ettim(ki adamların arada bölüm atladığını düşünmeye başladım,çok çabuk 3. senelerine geliyorlar) neyse orada dizi bir yerden sonra başa dönüyor.Son gösterilen bölümde de:

Kim'in çocuğu düşürmediği ortaya çıkıyor ve J.D ile birlikte yaşamaya başlıyor.Elliot'ın ise Keith ile olan düğünü yaklaşıyor.Ama J.D de Elliot da yaptıkları şeyler hakkında şüphe duymaya başlayıp ve nöbetçi odasında yatarak dertleşirken birden öpüşüyorlar.Bölüm bitiyor.

Tahminimce bu 4-5 veya 6. sezon finaline yakın bir yerlerde,nerede olduğunu söyleyebilir misiniz?

6.sezon finali.

• Sonunda başladım Scrubs'a.İlk 6 bölümü izledim.Şu an gayet güzel dizi.Bütün karakterler çok iyi ama en sevdiklerim J.D,Janitor,Turk.
  • 3.sezondayım.Aşırı komik dizi.Carla hariç diğer bütün karakterler aşırı komik.Komedi dizisi arıyorsanız tereddütsüz başlayın.
  • 3.sezonda bitti.Valla süper dizi.

J.D ve Janitor dizi bu iki adam için bile izlenir.Diğere karakterlerde çok iyi de bu ikisi ayrı birşey ya.J.d ile Janitor'un atışmaları ve J.d'nin garip düşüncelerine,hayallerine hastayım.
    Hele 3x10'da erkek stripizci sahnesinde yıkıldım resmen
    .Todd,bu adam pek ön planda değil ama az da gözükse daima güldürür beni.Yaptığı cinsel espriler süperdir.Janitor,J.D'den sonra en çok güldüğüm karakterdir.J.d ile Janitor'un sahneleri süperdir.Dr.Cox ise beni aşırı güldürmeyen ama baya da sevdiğim karakterdir.

Okuyan olmaz gibime geliyor ama yinede yazdım bu kadar.Kısacası başlayın bu diziye.

3x21 3x22

Çok garip bir karakter bu J.d.Hep Elliot'un peşinden koşuyor.Sonunda Elliot Sean'dan ayrılıp J.d'yi seçiyor.J.d Elliot'u istemediğini anlayıp 1 gün sonra ayrılıyor.Önceki bölümlerde Danni'den ayrıldığında hiç üzülmüyor aksine dans ediyor ayrıldığı için.

• Gelmiş geçmiş en komik dizilerden biri belkide en komiği Eğer izlemediyseniz şiddetle tavsiye ederim
  • yeni bitirdim çok güzeldi ama şu 9. sezon rezaleti yüzünden insanın kafasında kötü kalıyor. yine de ilk 8 sezon için izlenir.
  • 7. sezonu bitirdim ancak anlamadığım şey şu
    Dr. Kelso 65'ine girince istifa etmedi mi? Peki son bölümde yine onu hastanede çalışırken gördük bu nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

7. sezonu bitirdim ancak anlamadığım şey şu
    Dr. Kelso 65'ine girince istifa etmedi mi? Peki son bölümde yine onu hastanede çalışırken gördük bu nedir?

Kendim sordum izleyerek cevabı kendim buldum. Dizi her ne kadar 9 sezon olsa da benim için 8. sezonda bitmiştir. 9. sezon berbattı. Sevdiğimiz karakterin çoğu yoktu. Dr. Elliot'ı JD'yi çok az gördük. Ayrıca bölümler hiç komik değildi. Yeni karakterler de epey iğrenç ve iticiydi. Yalnız 8. sezonun sonu çok etkileyiciydi felaket hüzünlendirdi beni bilmiyorum nedense.

İlk 8 sezonu izleyip bırakın diyorum halen daha izlemeyip izlemeye karar vermiş olanlara.

• İzleyenler var mı neden bu kadar az yorum almış bu dizi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.sezondayım çok güzel gidiyor.Yeni neslin The Office, Scrubs gibi dizileri çok bilmemesi kötü.Harika şeyler kaçırıyorlar.

Bu arada hep kafama takılıyor Turk neden Turk ? Bizimle alakası yok neden böyle bir soy ismi var hiçbir yerde de yazmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeodempp -- 19 Nisan 2015; 12:49:33 >
  • 2.sezonu yarıladım. Muazzam bir komedi dizisi. 20den fazla komedi dizisi izlemiş biri olarak söylüyorum top5'e direk girer. Favori karakterlerim Dr.Cox ile Janitor. Şu dizinin 3 sayfa olması insanı üzüyor.
  • 2.Sezondan sonra biraz ağırdan almaya başladım. Çünkü çabuk bitmesini istemiyorum. Ama bugün bi oturuşta 7 bölüm izledim. 3.sezon da bitti ve bu sezon da çok iyiydi. Komedi dizisi arıyorsanız kesinlikle başlamalısınız.
  • 8.Sezona gelmiş bulunmaktayım. Hatta ilk bölümü de izledim. Çok sevdiğim oyunculardan Aziz Ansari ve Courteney Cox da girmiş diziye. Bunları görünce dizinin ne kadar muhteşem olduğunu bir kez daha anladım. Ve biteceğine de acayip üzülüyorum. Tek kelimeyle muazzam dizi.
  • Tek kelimeyle muazzam dizi, olağanüstü bir final. Son 10dk gözümden yaş geldi. Benim için The Office'i, Parks and Rec.'i geçmiştir. Friends'ten sonra net en iyi komedi dizisidir. Bir tane boş karakter olmayan, hepsinin birbirinden komik olduğu arada da yeri geldiği zaman dramı müthiş veren muazzam bir dizi. Kesinlikle izlemelisiniz. İzlemeden ölmeyin, net. Bu arada yorumlar ve puanları yüzünden 9.sezonu izlemeyeceğim. Yeni başlayan, başlayacak birisi varsa ona da tavsiyemdir. Bu diziyi 8 sezon olarak kabul edeceğim. Çünkü 9.sezon Scrubs değil.
  • Yıllar önce bana yaşama sevinci veren dizi, karşıma bu fotoğraf çıktı ve anılarım canlandı duygulandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISEE -- 26 Temmuz 2017; 16:8:37 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.