Şimdi Ara

Scrubs - Komedi Drama (2001 - 2010) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
2
Favori
9.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.Sezonu indirip ilk 10 bölümü izledim.Şu aralar izlediğim en iyi komedi dizisi.Hasta kaldım gerçekten.Ses efektleri,aklından geçeni canlandırması filan herşeyi süper.Karakterlerde ayrı süper
  • Bitirdim.Ne zaman 9. sezon başlıyacak biliyomusunuz?Bu arada finalde JD ye felan araba çarpsa süper olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: lev@

Bitirdim.Ne zaman 9. sezon başlıyacak biliyomusunuz?Bu arada finalde JD ye felan araba çarpsa süper olurdu

ağzından yel alsın, ne istiyosun şirinlik muskası adamdan:)

9. sezonun başlangıç tarihini ben de bulamadım harbi bilen var mı?
  • Bu arada cnbce'de yayınlanmış sezonlarının birinde devekuşları olan bir hastaları vardı, o bölüm hangisi yardımcı olabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eveon

Bu arada cnbce'de yayınlanmış sezonlarının birinde devekuşları olan bir hastaları vardı, o bölüm hangisi yardımcı olabilecek var mı?

5x08
  • Scrubs : 9. Sezon geliyor

Scrubs yazarları, twitter'larında dizinin 1 Aralık'ta başlayacağını duyurdular. Variety'nin haberine göre, 9. sezonda farklı bir ortamla karşımıza çıkacak olan dizide John C. McGinley (Dr. Perry Cox), Donald Faison (Dr. Christopher Turk), Eliza Coupe (Dr. Denise Mahoney), Michael Mosley, Kerry Bishe ve Dave Franco oynuyor olacak. Orjinal dizinin yıldızlarından Zach Braff de birkaç bölümde yer alacakmış.
  • Umarım şu son sezonda katılan yeni stajerler üstüne devam etmez dizi. Özellikle hintli, zenci ve zenciyle yatan sarışın çok itici karakterler.
  • Zach Braff olmadan anlamı olmaz.
  • Zach Braff olmadan olmaz.O adam en komiği zaten bence.Ve elliottan nefret ediyorum en iyisi şu sakar kızdı
  • Janitor gibi karakter var mı ya.

Dizide 1-2 dakika yer alıyor fakat beni gülmekten öldürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©oolermaste®

quote:

Bu arada cnbce'de yayınlanmış sezonlarının birinde devekuşları olan bir hastaları vardı, o bölüm hangisi yardımcı olabilecek var mı?

5x08

Daha yeni görüyorum cevabını, teşekkürler.
    Ben de zamanında CNBC-E'de takip ediyordumi şimdi arşivlemeye başladım sırayla izleyeceğim tekrar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ©oolermaste®

quote:

5x08

Daha yeni görüyorum cevabını, teşekkürler.
    Ben de zamanında CNBC-E'de takip ediyordumi şimdi arşivlemeye başladım sırayla izleyeceğim tekrar.

bende 8 sezon hdd de duruyor başa alıp alıp izliyorum sürekli. ezberledim nerdeyse

• Birde my chopped liver bölümünde var güzel kare yakalayamadım

Scrubs - Komedi Drama (2001 - 2010)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lev@

Zach Braff olmadan olmaz.O adam en komiği zaten bence.Ve elliottan nefret ediyorum en iyisi şu sakar kızdı

o zach braff'in gerçekte de sevgilisiydi.. mandy moore isimli bi şarkıcıydı sanırım.. scrubsta oynadığı o 2 bölümü defalarca izlemiştim ve hala da scrubs'taki o haliyle dünyanın gelmiş geçmiş en güzel kızı olduğunu düşünürüm..
  •  Scrubs - Komedi Drama (2001 - 2010)

az moral bozayım
  • yakışır zach dostumuza:)
  • 9. Sezon 1 Aralık'ta başlıyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kirk Hammet

9. sezon olmayacak diye biliyordum, yeni gördüm... çok sevindim, ayrıca I'm doctor Wolverine diyen eleman bizimkilerle iyi anlaşır ,yeni sezon çok iyi olacağa benziyor

• Zach Braff oynıyacak mı yav 9.sezonda Oynamıycam demişti
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.