Şimdi Ara

Scura 5 ONE LAN ILK DEFA GORUYORUM :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Dun LOGOS 1 DE BOSS EVENT WARDI VE "SCURA 5 " DIYE KECCON DUSTU

ZEHIRIR 750 750 GOTURUYOR VURUSU ISE 1200 BUFF LA TEK ATTI :S ISTE SS LER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xumutx -- 6 Eylül 2007; 10:55:55 >

• gm nin koxperlere yolladığı özel bi boss
    70-65 lwl adamlara bile 2-3 atıo
  • Koxpculara karşi onlem aldiklari onlem .Kesseniz bile cois cikar.
  • iyiki bunu buraya actın saol
  • Gm'lerin koxerleri banlamadan önceonları öldürmesi için yolladığı bir boss olarak biliyorum.Bu arada 2. resimde koxper var galiba.(asas)
  • gm yolluor koxper lar ı belirlemek i.çin
  • ilk defa gördüümde bnde sasırmıstım bi baktım kekürkekukaka sandım 1 vurus
  • çok komik oluo ama gm banlamıo resmen oynuo senle
  • Millet " Kecon dur dalayım " demiştir küccücük kecon kac vuruyo allahım yaw

2 Sille Yapıstırcan...
  • dün dtslerde kasıyorduk sonra bu geldi bana 2xxx canla tek yedim ama bizim partyden banlanan olmadı bi çok banlanan oldu dün Logosda
  • quote:

Orjinalden alıntı: MilenyuM

dün dtslerde kasıyorduk sonra bu geldi bana 2xxx canla tek yedim ama bizim partyden banlanan olmadı bi çok banlanan oldu dün Logosda

bn 1500 buff 900 def le tek yedim 400 ac basmıstım dinlemio tek ydim sasırdım
  • Ya bu Gm in numarası msn koxp kuran yada heaven cz combo gibi koxp kuranlara once pm atıor cvp gelmesse bu we buna benzer bosslar çıkarıor koxperlerde nasılsa ya kecoon yada kekurikukekaka sanıor yine dalmaya devam edior bu boss sizi yatırınca exp gitmior die biliorum.Ayrıca yattıktan sonra gm gelior we kaldırıor bu kadar.Tekrar koxp kurmasın die.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolvov

Ya bu Gm in numarası msn koxp kuran yada heaven cz combo gibi koxp kuranlara once pm atıor cvp gelmesse bu we buna benzer bosslar çıkarıor koxperlerde nasılsa ya kecoon yada kekurikukekaka sanıor yine dalmaya devam edior bu boss sizi yatırınca exp gitmior die biliorum.Ayrıca yattıktan sonra gm gelior we kaldırıor bu kadar.Tekrar koxp kurmasın die.

hmm uyarı gibi bişi bana hiç olmadı
    bi kere koxp kullanan biri bizi kasmıstı hepimiz mefta olduk
    topumuz banlanmıştık allahtan ezik chardı
    bizede scura 5 gonderselerdi heyecan olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ordinaryCitizen -- 6 Eylül 2007; 12:12:50 >

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.