Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Scythe Mugen 5 Rev.B Tertemiz Garantili- Fiyat Düstü 325 TL Satın Al 26 Şubat 2021 22:28 1 1 Scythe Mugen 5 Rev.B Tertemiz Garantili- Fiyat Düstü 325 TL Herkese merhaba, incehesap.com dan yeni alınmış mugen 5 soğutucumu satıyorum hiçbir sorunu sıkıntısı yoktur bir hafta falan kullanılmıştır faturası kutusu tum parçaları eksiksizdir. 475 tl ye almıştım. İşlemcimi değiştirdim ve sıvı soğutma aldigim için satıyorum boşta duruyor. Fatura tarihi 01 subat 2021 dir. Yurtiçi kargoyla tüm türkiyeye ücretini ben karsilayarak iyi ve sağlam paketlemeyle gönderebilirim. Fiyat 325 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 325 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Şubat 2023 Satıldığı Şehir : Diyarbakır Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Playstation 5 Digital Edition Kutulu Sony Playstation 5 Pulse 3D Kulaklık Kutulu Fiyat Düştü! Scythe Mugen 5 Rev.B Tertemiz Garantili- Fiyat Düstü 325 TL Xbox Series S Tertemiz Garantili -Foto eklendi Satıldı